Šta je novo?

[MTS] *797# - unapredjen servis!

Nezvanicna informacija je da ce se navodno stabilizovati i raditi normalno tek od novembra :-D uzas

Pa do tada ce imati 10.000 postpaid korisnika pa ce i rucno moci sve da obracunavaju :)

Ja definitivno bezim od njih - samo je pitanje da li odmah ili cim krene MNP

Poslednja izmena:
Tek od novembra normalizacija u MTSu? :crash:

Kakav luksuz oni sebi mogu da priuste.. Bahato, bas onako bahato.

Ja sam sredinom jula podneo zahtev za promenu tarife u poslovnici. Iz opshte poznatih razloga predjoh na profesionalu tarifu, samo da bih broj zadrzao. Ali koliko vidim gospoda mi vec 10 dana (od 1. u mesecu menjaju tarifu) nisu promenili tarifni paket, josh uvek mi se na servisu pojavljuje stanje preostalih besplatnih minuta i poruka :S

Dal da intervenishem ili da cekam kraj meseca tj racun za avgust?

Ma kapiram ja to ;) pitanje je dal da intervenishem, ili da cekam kraj meseca :S ne bih da ispadne da posle placam staru pretplatu, a da nisam iskoristio minute...

Jel pisu jos nekom sve 0 za preostale minute i SMS?

Pise meni ali sam na profesionalnoj tarifi, mada koliko vidim kod ukucana radi provera ali traljavo na par dana se update-uje.

Pozdrav ljudi,jedno pitanje

Danas mi je stigla poruka da mi je zaduzenje za mesec jul 1 (jedan) dinar ! kako je to moguce?
Nov sam postpaid korisnik pa se nikako u nista ne razumem. Inace mybel je tarifa.

Izvinjavam se sto sam malo omasio temu ali i sto se tice teme meni tek ne radi servis za proveru stanja,predpostavljam sto sam bas zato sto sam nov korisnik....rekli su mi iz podrske da prvih 15-20 dana mi nece raditi....evo prodje ceo mesec !

Poslednja izmena:
Moguce je sve kod ovakvog MTSa.

Ne brini, ispravice oni taj tvoj racun, tesko da oni nekad ostanu "grbavi" u odnosu na korisnika :d

Ako su! Otkrij nam tajnu :)

Poslednja izmena:
Zato je meni, mesto standardnih 2k din, stigao 4.5k din... Ok, romingovalo se, ali samo smsom i to obazrivo... Mnogo je...

Ja sam ovog meseca presao sa MIX-a 1000 na 500. *797# mi daje 0 min. van Mts-a, 130 min u mrezi (potrosio sam sigurno vise od te eventualne razlike ) i 465(?) sms-ova. Sludjeniji sam nego da ne pise nista.

Poslednja izmena:
Ja sam ovog meseca presao sa MIX-a 1000 na 500. *797# mi daje 0 min. van Mts-a, 130 min u mrezi (potrosio sam sigurno vise od te eventualne razlike ) i 465(?) sms-ova. Sludjeniji sam nego da ne pise nista.

Dobrodosao u twilight zone by telekom.:p:p:p

Telekom dok refreshuje trenutno stanje racuna treba mu vremena

Ja sam sredinom jula podneo zahtev za promenu tarife u poslovnici. Iz opshte poznatih razloga predjoh na profesionalu tarifu, samo da bih broj zadrzao. Ali koliko vidim gospoda mi vec 10 dana (od 1. u mesecu menjaju tarifu) nisu promenili tarifni paket, josh uvek mi se na servisu pojavljuje stanje preostalih besplatnih minuta i poruka :S

Dal da intervenishem ili da cekam kraj meseca tj racun za avgust?

Jaoj hvala ti na ideji!!! :party::wave::party:

Bas sam sad hteo da pitam kako da zadrzim broj a da placam neshto smeshno...
Sutra idem da predjem na profi i od 1. sam Telenor ili VIP.

Pun mi ih je vishe racku kradja i "unapredjenih usluga".

Vec 3 meseca ima kako mi je istekao ugovor (robija 27mes. :smackbum:) i niikako da se prebacim jer mi je zao broja,
A muka mi je da cekam do marta (ako i tad bude - ipak je ovo Srbija)
Ovako lepo profi - mogu da primam poruke i pozive - samo pretplata i Cao

Ako neko ima bolje reshenje... neka se javi ...

Stvarno rade na unapredjenju servisa. Evo jutros proveravam stanje. Pise i koja je tarifa u pitanju i po mojim parametrima, azuran iznos preostalih minuta i poruka. Jos samo da unaprede ovo debilno stiskanje jedinice tri puta i bice super :d

Istina, meni je sad stanje ok, cak mi i tarifni dodatak SMS uracunalo u preostali broj poruka, a ne pise kao nekad 0, a da racun raste, pa da posle oduzimaju, dele, sabiraju, mnoze, bem li ga sta jos...

I meni sad radi ok.
Pishe i tarifa :) , al ono 3x1 smara, mada i ne proveravam cesto, drugi put od 1.
(vishe zbog toga da me ne bi potkradali i da imam uvid)
Culi da cu da odem sa mreze pa brze bolje popravljaj :D ...

Bas sam sinoc gledao ponude telenora i vipa
telenor.png
vipnyf.png

Telenor mi izgleda ok (narocito mi se svidja mogucnost prenoshenja), vip preteruje sa uspostavom poziva i tarifiranje posle prvog min na 30sek, a i prva dva paketa su po 100 din skuplja od konkurencije

Poslednja izmena:
Pa dobro, ali dobra stvar kod VIP-a je sto su SMS/MMS poruke izjednacene i sto na jacim paketima dobijas i internet saobracaj ukljucen u pretplatu. :)

Telenor zakon :banana:

Da li je moguce "parkirati" postpaid broj u mom vlasnistvu kod MTS-a. Jednostavno ne mogu da cekam dok dodje MNP. Ocu na Telenor, pa ovi ubise dusu od racuna..

Mislim da je po ugovoru moguće najviše 6 meseci u toku jedne godine ne plaćati pretplatu, treba proveriti koji su uslovi (npr. nisi u zemlji i sl.).

Što se tiče zadržavanja broja, meni je bolja Hello od Profesionalne tarife.

Pa dobro, ali dobra stvar kod VIP-a je sto su SMS/MMS poruke izjednacene i sto na jacim paketima dobijas i internet saobracaj ukljucen u pretplatu. :)

SMS je 2.4 a MMS 10 din, procitaj gore sta pishe sitnim slovima :)
a VIP ima dosta losiji net, pre bih trazio park zbog hot spot-a nego se patio na gprs-u :(

Poslednja izmena:
Vrh Dno