Šta je novo?

[MTS] *797# - unapredjen servis!

Ljudi pa potrebno je samo 30-40 sms porukica i predjete na drugi broj,nema razloga pravdati se onim "imam ovaj broj vec x godina" ma necu da ne zezaju za moje pare,iskljucio sam br koji sam imao 9 godina i za 3 (tri) dana sam sve ljude obavestio o svom novom broju i zadovoljan sam :banana:
Zasto da vas neko zeza? Nek je i skuplje ali hocu da to radi i da me ne POTKRADAJU svaki drugi mesec.

Ja ne znam sta je ovo,ali danas iz dosade rekoh da proverim zaduzenje,kad ono,minuti obnovljeni poruke takodje,stanje izbrisano?!Sad samo cekam da vidim kada ce prvi put da azuriraju stanje..Mada iskreno,ocekujem da se u narednim danima izgubi mogucnost za proveru..

Meni vec drugi mesec na Mix 500 dolazi racun 2500 dinara, uopste mi ne racunaju da imam placene minute i poruke u profilu!! Sta sad za svaki mesec da pisem zalbe?!

Ne mogu da verujem da provera radi. I ne samo da radi nego daje tacne podatke...

Po 101. put (100 puta bezuspesno, listing je od marta) sam hteo putem interneta da pogledam listing slanjem poruke na 773. Danas sam kao i obicno dobio povratnu poruku, ali na sajtu nigde mogucnots da to upisem. Izgleda da su i to ukunuli.

Meni vec drugi mesec na Mix 500 dolazi racun 2500 dinara, uopste mi ne racunaju da imam placene minute i poruke u profilu!! Sta sad za svaki mesec da pisem zalbe?!
brate, ti makar imas iPhone. sto ne predjes na prenesi 150? :trust:

Po 101. put (100 puta bezuspesno, listing je od marta) sam hteo putem interneta da pogledam listing slanjem poruke na 773. Danas sam kao i obicno dobio povratnu poruku, ali na sajtu nigde mogucnots da to upisem. Izgleda da su i to ukunuli.

Do prije par dana je bilo, a sad stoji provjera trenutnog stanja. :crash:

Haha evo opet ne radi provera,nema vise ni pocetnih minuta,ni stanja ni nicega,samo cuvena poruka da servis trenutno nije dostupan:)Ocekivao sam ovo,tako da mi je sad smesno,tj oni su sve smesniji i smesniji:)

Ма ******. Нема сврхе коментарисати их !!!

Evo danas dečko iz korisničkog šapuće ortaku kako ih mnogo ljudi napušta i kako su ugasili ako se ovo nastavi... otkud to.. :D :D

Ovo me motiviše da konačno odem i ja da odjavim broj i dam svoj doprinos:-devil-:

Ja bih iskoristio priliku da cestitam ljudima iz Telenora sto su potplatili par osoba u upravi telekomu da ne upgrade-uju svoj sistem naplate, krenu drugim pravcem i izgube korisnike. Jeste makijavelijevski ali zaista uspesno

Reklamna kampanja Telenora: racun moze biti mnogo prijatniji je pocela pre par meseci :) Taman kad su im dodali koju paricu u dzep

Ne vidim ni jedan drugi nemedicinski razlog za ovo sto ________* u telekomu rade sami sebi
(* - dopuni po licnom nahodjenju)

Poslednja izmena:
Jaooo, pa kako ću slatko u septembru promjeniti operatera. Sačekam da vidim da li će nas Telenor ispoštovati novim paketima koje su najavili za septembar (čitaj - hoću megabajte uz "prenesi"), u suprotnom Vip 350, meni dosta. Ovaj 064 mi je na Biznet 300 tarifi, njega ostavljam kao sekundarni, zdravo. :smoke: Iako sam bio veliki fan telekoma, sada je nenormalan svak ko nema ugovornu obavezu, a ne promjeni operatera.

Odakle ta informacija za Telenor-Prenesi-Megabajti_u_paketu?

Čini se da danas radi stanje, možda nije baš najažurnije, ali radi.

Zbog ovoga takozvanog servisa koji mi nije radio ceo mesec, dobio sam visok racun. Zasto im servis uvek radi na pripaidu, a na postpaidu kao ne, da mi ne bi znali koliko trosimo...

Dobio si visok račun zato što kradu, radio tebi servis ili ne.

Jel jos neko od vas dobio stanje na pisanom racunu u kome stoji da MTS sms... ne znam tacno i pored suma oko 30 dindzi, taman sam 10-ak puta proverio stanje u proslom mesecu i ispada da mi je svaki put naplacena cena poruke (preko onih 400 koje imam svaki mesec), jel to normalno, i otkad je za inostranstvo poruka 10 dindzi kad je bila 6 dindzi pre (Bel 400)!?
Pozdrav ,)

Kako si proveravao račun? Ako si sa *797#, to se ne naplacuje, a ako si slao poruke na 773 (za listing), one se naplacuju po ceni standardnog sms-a, ako si potrosio besplatne poruke.

Dobio si visok račun zato što kradu, radio tebi servis ili ne.

Kradu sigurno broj besplatnih minuta, jer na racunu ne pise koliko ih je potroseno. A i kradu sigurno broj impulsa bez obzira...

Jedan od fazona je da ne radi servis pola meseca i onda samo odjednom 600 din zaduženja niotkuda.

kada sam sabirao stenje mog racuna za prethodni mesec, uklavirio sam da su racunali besplatne minute + po 1min za svaki razgovor. Znaci ako razgovor traje 7min 12 sec, oni ga zaracunavaju na 8 min 12 sec. Ko je bre ovde lud??????? :wall:

Svaki zapoceti sekund u narednom minutu razgovora se racuna kao 1 minut. Znaci ako si pricao 7min i 12 sek on ti obracuna kao 8 minuta

Nazad
Vrh Dno