Šta je novo?

[MTS] *797# - unapredjen servis!

meni ceo prosli mesec nije radila provera stanja, a ne radi ni ovaj mesec i ko zna kada ce proraditi :mad:

ma sta nas briga... platicemo kada posalju racun. ja za 3g net nisam dobio ni za april i ne pada mi na pamet da ga platim dog ga ne dobijem u papirnoj formi, a da vadim karticu da bih saznao koliki je trosak, necu

Ja im već 2 meseca ne plaćam račun, jer ne mogu da potrefe tačan iznos. Za maj sam u junu dobio 2 puta, a zatim je u julu za jun ponovo stigao pogrešan račun.

Da'l je prosto moguće da su toliko nesposobni?

Evo meni proradilo ovo danas. I to izlazi stanje racuna cim ukucam *797#, bez potrebe za dodatnim koracima.

*797# je izgleda 'proradio' . . imao sam jednu uspesnu proveru aktuelnog zaduzenja, ali nakon toga ne mogu poslati novi *797# zahtev .. odmah mi javi 'unsuccessful'

mozda je nesto trenutno, a mozda i ne daju vise uzastopnih zahteva ... sto je po meni bas fail . .

proradilo, ovog meseca ce raditi 7 dana i to samo zato sto jul ima 31 dan, vec vidim sta ce biti u februaru... :)

Konačno!!!

Mada, i dalje ne može da se vidi "iznos zadnjeg računa" ili ono što se nekad zvalo "zaduženje" :crash:

Ljudi, a da li je ovo validno?
Ja imam 'kao' jos 23min free, a ubio sam dooooosta razgovora, bio sam ubedjen da sam prekoracio...

A ja sam bio ubeđen da nisam prekoračio kad ono prc, 250 kinte preko a tek 20. :( Pitanje kolko je to tačno.

Ja imam stanje 218din a minuta 0 u svim mrezama, vazno da imam 120sms-ova a sms-ove sam ubijao u odnosu na razgovor. Stoka neraspevana.

proradilo, ovog meseca ce raditi 7 dana i to samo zato sto jul ima 31 dan, vec vidim sta ce biti u februaru... :)

nisi jedni koji ce da ode sa mts-a vec koliko u decembru kada mi isticu ove dve godine pakla. odo od stoke nezahvalne koja nece da slusa korisnike i da unaprede servis kako treba neko su ga zakukuljili da nemoze biti losije!

presek stanja vrse dvadeset dana ko da nas na mts-u ima 100 miliona korisnika pa nemogu jadni da postignu sve da obracunaju jer nedaj boze da jedan korisnik neplati racun propasce mts. tolike pare su zgrnuli a oni seljaci neznaju da uzmu da naruce novi servis da kupe i instaliraju nego krpare i prave zakrpu na zakrpu, ili srpski receno seci usi krpi dupe! makar ostao bez racuna i ovog broja ali ja i racun i mts se vise necemo druziti!

nego reci te mi jednu stvar? posto sam ja moj broj koji je bio na dopuni prebacio na racun, kako to sada da nemoze taj isti broj da se ponovo prebaci na dopunu? jel nemoze ili nece? koja je to fora nisam bas upucen to oko prebacivanja broja? na koji se broj misli za mob ili fixni? ja sam vlasnik i jednog i drugog ali bas nije najjasnije to prebacivanje broja?

jel to mozda da mogu sa mojim brojem mobilnoga da odem kod drugog provajdera i kazem hocu da budem vas korisnik ali hocu ovaj isti broj ili sta? hvala

nego reci te mi jednu stvar? posto sam ja moj broj koji je bio na dopuni prebacio na racun, kako to sada da nemoze taj isti broj da se ponovo prebaci na dopunu? jel nemoze ili nece?
Tehnički može, ali ni jedan operater to ne želi da uradi, kako bi te zadržali kod sebe, ili primorali da ostaneš činjenicom da ukoliko raskineš ugovor ostaješ bez broja.
koja je to fora nisam bas upucen to oko prebacivanja broja? na koji se broj misli za mob ili fixni?
Zakonska regulativa oko prenosa brojeva (i fiksnih i mobilnih) bi trebala da bude gotova do kraja godine, a posle toga procenjuje se da će proći još neka tri meseca dok to sve i praktično ne zaživi.
ja sam vlasnik i jednog i drugog ali bas nije najjasnije to prebacivanje broja?
Mala ispravka: Ti si korisnik i fiksnog i mobilnog broja! Tako barem piše u ugovorima za fiksnu i mobilnu telefoniju. A vlasnik ćeš postati kada zaživi prenošenje brojeva.

jel to mozda da mogu sa mojim brojem mobilnoga da odem kod drugog provajdera i kazem hocu da budem vas korisnik ali hocu ovaj isti broj ili sta?
Upravo tako: Da.
Sa svojim npr mt:s 065 brojem moćićeš da budeš korisnik Telenora , a broj će ti i dalje biti 065.
Molim :type::wave:

Dragi prijatelji, voleo bih da proverim sa vamaverodostojnost obracuna MTS-a... naime provera stanja u ovom mesecu nije bila mogu do 20.07.

....chudno! bezobrazniji su svaki mesec!!!

i konacno kad je bila moguca provera stanja, prikazuje mi naravno 0 minuta i 0 sms-ova free i vec uuuuuuveliko prekoracenje....imam MIX 1000 paket vec 2 godine i tachno znam kad mi chega nestaje + - par dana... i do sada NIKAD ALI NIKAD mi minuta nije nestalo 20. a posebno ne leti kada mi je posao u zhestokom zastoju pa telefoniram daleko manje...

da li neko ima slichnih iskustava i sumnji??? trenutno stanje mi je 2490 dinara...a toliko nisam dobijao na ovom broju u mesecima kad sam imaonajvishe posla

Dragi prijatelji, voleo bih da proverim sa vamaverodostojnost obracuna MTS-a... naime provera stanja u ovom mesecu nije bila mogu do 20.07.

....chudno! bezobrazniji su svaki mesec!!!

i konacno kad je bila moguca provera stanja, prikazuje mi naravno 0 minuta i 0 sms-ova free i vec uuuuuuveliko prekoracenje....imam MIX 1000 paket vec 2 godine i tachno znam kad mi chega nestaje + - par dana... i do sada NIKAD ALI NIKAD mi minuta nije nestalo 20. a posebno ne leti kada mi je posao u zhestokom zastoju pa telefoniram daleko manje...

da li neko ima slichnih iskustava i sumnji??? trenutno stanje mi je 2490 dinara...a toliko nisam dobijao na ovom broju u mesecima kad sam imaonajvishe posla

Meni nije veliko zaduzenje (placao sam parking uglavnom i par inter sms-a) ali ono sto sam provalio da mi za "ostale" mreze nema vise ni minut tj. 0. To do sada skoro nikada nisam potrosio jer nema koga da zovem na druge mreze a fixni ne znam kada sam poslednji put okrenuo.
Jos nesto. Probao sam da vidim listing putem site-a, kad ono poslednje sto mogu da vidim je mart mesec. WTF!? Mozda je vec bilo na forumu o tome ali ja sam se bas iznenadio.
Jedno je sigurno, zavlace nas 100%.

ma sta vam je, ja sam ovaj mesec koristio iskljucivo sluzbeni broj, nisam ostvario ni 10 poziva ovog meseca i naravno da nemam ni besplatnih minuta ni ostalih stvari.. *******...

Meni inace stize listing sa racunom, prosli racun nisam dobio pa ni listing a videcemo u avgustu... Ja necu da im platim racun dok ne dobijem listing i naravno, racun sa njim..

NE da zavlace nego je klepanje po usima ili sto bi neko reko APP, pa oni nas ko da smatraju debilima i da se nece videti po listingu (koji sam reko da mi se salje svaki mesec i sto sam naglasio na potpisivanju ugovora neka im se desi samo jedan da neposalju listing neplacam racun) koliko je zvato i koliko je poruka poslato?

Jedino neshvatam sta toliko vise prckaju po tom sistemu ili ce da radi ili nece da radi ali ja sam vec definitivno odlucio da sada u decembru po isteku ugovora neostajem kod njih na racunu pa makar mi gorelo pod nogama i nemao kredita ali vise racun od njih nikada!

I to sto drpisu ajde da ukradu 2-3-5 dinara po osobi pa na nas koliko nas ima na racunima nekome bi to bila lepa svotica para na racunu ali kada je neko alav i bezobrazan pa uzima po 200-1000 dinara kako kome mogu e to je vec prevrsilo svaku meru! Ali dobro preguracu ovo jos malo sto imam a onda ni minuta neostajem duze kod njih na racunu.

Poslednja izmena:
Pojavio se iznoz računa za mesec jun na portalu "Moj račun"!
Da li treba da napomenem da, na osnovu iznosa računa ponovo vidim da mi je naplaćen saobraćaj koji nije trebao biti tarifiran na osnovu aktivnog tarifnog dodatka?!?!?!
Treći mesec za redom!
Bravo!
Da ne spominjem činjenicu da mi ni reklamacije na prošla dva računa nisu rešene...
Sreća, pa sam se prošlog meseca prijavio za dostavu listinga uz račun, tako da ovog puta nemoram trčkarati do poslovnice. Nadam se...
Ali još veće sreća je da sam od subote na postpaidu kod drugog operatera gde, zamislite sve što sam do sada probao radi!

auuu... stigao racun za telefon... nikad nisam imao ovoliki racun!!! naravno rok za placanje 31.07. al nece vdeti ni dinara dok ne vidim pisani racun i listing za njega... ako me nisu klepili za jedno 2000, manje nisu...

I meni je stigla poruka, a jos juce se pojavilo "zaduzenje", mada i dalje ne radi opcija "racun za prethodni mesec".

Meni je racun manji nego prosli mesec za oko 100 dinara a jos sad naplacuju i onaj extra porez :d

Doduse ja dobijam listing uz racun (tako sam potpisao ugovor) pa mozda me ne kradu, prosli mesec sam imao vise za 150-200 din al su u pitanju bili MMS-ovi koje sam zaboravio da sam slao...

I surpugi je isto Ok racun...

supruzi.. :D
btw.
meni e stigao takodje 100din manji račun od prethodnog ali trenutno stanje ovog meseca mi govori da će sledeći biti 1000din veći od ovog

Meni je OK i trenutno stanje...

meni i dalje ne radi ali mi je danas stigla poruka da platim 1085din za jun (premium 1000 paket). ne pada mi napamet jer bi trebalo da imam jos nekoliko hiljada dinara kredita kod njih. kada sam probao da pozovem 064789 samo mi kazu da nema slobodnih operatera i da probam kasnije i razgovor se prekida. ne moze vise ni da se ceka po pola sata dok se javi operater...dno dna!

Ja sam prvih par meseci dobijao listing i posle su samo odjednom prestali da šalju,
ali su mi računi bili ok tako da me mrzelo da idem da se žalim.
A što se tiče 797 to je stvarno iživljavanje, radi mi poslednjih 5 dana u mesecu...

blago tebi, meni ne radi uopste :smoke:

ma samo da mi rese problem sa tim mojim preostalim kreditom :mad:

Ja juče raskinuo postpaid ugovor sa Telekomom (zbog svih ovih "unapređenja" servisa)...i riba, pardon, radnica kaže : auh..kod mene 30ti raskid od jutros... heheheh ja se ismejao... :D :D

Vrh Dno