proradilo, ovog meseca ce raditi 7 dana i to samo zato sto jul ima 31 dan, vec vidim sta ce biti u februaru...![]()
Tehnički može, ali ni jedan operater to ne želi da uradi, kako bi te zadržali kod sebe, ili primorali da ostaneš činjenicom da ukoliko raskineš ugovor ostaješ bez broja.nego reci te mi jednu stvar? posto sam ja moj broj koji je bio na dopuni prebacio na racun, kako to sada da nemoze taj isti broj da se ponovo prebaci na dopunu? jel nemoze ili nece?
Zakonska regulativa oko prenosa brojeva (i fiksnih i mobilnih) bi trebala da bude gotova do kraja godine, a posle toga procenjuje se da će proći još neka tri meseca dok to sve i praktično ne zaživi.koja je to fora nisam bas upucen to oko prebacivanja broja? na koji se broj misli za mob ili fixni?
Mala ispravka: Ti si korisnik i fiksnog i mobilnog broja! Tako barem piše u ugovorima za fiksnu i mobilnu telefoniju. A vlasnik ćeš postati kada zaživi prenošenje brojeva.ja sam vlasnik i jednog i drugog ali bas nije najjasnije to prebacivanje broja?
Upravo tako: Da.jel to mozda da mogu sa mojim brojem mobilnoga da odem kod drugog provajdera i kazem hocu da budem vas korisnik ali hocu ovaj isti broj ili sta?
Molim :type::wave:
Dragi prijatelji, voleo bih da proverim sa vamaverodostojnost obracuna MTS-a... naime provera stanja u ovom mesecu nije bila mogu do 20.07.
....chudno! bezobrazniji su svaki mesec!!!
i konacno kad je bila moguca provera stanja, prikazuje mi naravno 0 minuta i 0 sms-ova free i vec uuuuuuveliko prekoracenje....imam MIX 1000 paket vec 2 godine i tachno znam kad mi chega nestaje + - par dana... i do sada NIKAD ALI NIKAD mi minuta nije nestalo 20. a posebno ne leti kada mi je posao u zhestokom zastoju pa telefoniram daleko manje...
da li neko ima slichnih iskustava i sumnji??? trenutno stanje mi je 2490 dinara...a toliko nisam dobijao na ovom broju u mesecima kad sam imaonajvishe posla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari