Šta je novo?

Moto Z

Mislim da ce ubuduce biti mnogo vise Moto Modova koji ce nadam se biti i cenovno pristupacniji.Super je sto pokusavaju da cuju sta vole korisnici i sto zele da pomognu ljudima koji imaju oreginalne ideje.

Koga zanimaju modovi nek sutra prati oglase :)

Oce biti prvo neki test za Modove:)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Mironiko ce da pise o modovima, ja nemam telefon :)

Vec sam pisao, u testu o Moto Z-u je i test modova.

E sad, posto su mi napokon stigle moje bebice, bacicu neko slovo ovde svakako. :)

Inace, malo sam googlao - nigde ni reci o update-u za Hasselblad mod...

Moto Z + TapaTalk

Ja se nadam da ce izbaciti update ima stvari koje mogu bolje

Lenovo Moto Z

Evo, projektor je upravo na mom telefonu, i - ima update! Valjda ce imati i Hasselblad...

Moto Z + TapaTalk

Meni je projektor pravi pogodak, mnogo sam zadovoljan.Kemera dobra, znaci xeon blic u nekim situacijama, zoom isto.Nocu sa stativom jako dobre slike.

Lenovo Moto Z

Odlican projektor, odgledao sam epizodu Losta sa njim, na plafonu - uzivancija. :)

Moto Z + TapaTalk

I? Koliko moze da projektuje dok se (obe) baterije ne potrose. Da li se greje mob u radu? Znam da projektor ima ventilator ali mob me interesuje

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Da li vam smeta luster/plafonjera kada gledate film na plafonu? Na šta to liči kada se gleda, neka slika kako sve to izgleda?

Ja sam prezadovoljan slikom, mora da bude manje svetla.Nemam drugi telefon da snimim i to nije to.Najbolje da odes do nekog veceg Vipa u Beogradu ovog meseca je promocija i promoteri imaju sve modove kod sebe.

Poslednja izmena:
Generalno ne bi trebalo da smetaju "sitnice"... Dok sam koristio Galaxy Beam nije mi problem bio plav zid sve se ok videlo... Ovaj ima vise lumena, verujem da jos bolje baca sliku

Ja sam gledao samo na cistom zidu i deca crtace na plafonu....za njih je ovo ludilo.

Lenovo Moto Z

Ovako se Galaxy Beam pokazao proslog leta :)
d86d776450fc32ad2b1b22bde2a7afbd.jpg

Bolje je ovo, samo je, naravno, dosta manja slika. Ostrina je sasvim ok, sa ~2m ne deluje zrnasto.

Telefon je bio blago mlak posle 40min projekcije, na projektor nisam ni obratio paznju. Inace, imam reflektor na zidu, ali postavio sam telefon tako da ga ne kaci slika, i bilo je odlicno.

Imam osecaj da ce Chromecast malo da padne u zaborav, posebno jer projektor mogu i u spavacoj sobi da koristim. :)

Moto Z + TapaTalk

Slika sa projektora je ok,jedino što u tamnijim scenama dolazi do zatamnjenja slike,to jest postane nekako vise ljubicasta(bwr je tako kod mene).Ništa strašno,ali ipak se desava

image-0-02-05-c17454b17e82a26907c8fcad877336c5f838ccc01fa7c682206fea5239a77d0d-v-resized-1024.jpg

Ovako to izgleda u Uscu u Vip-u, momak je tu sa svim modovima i spreman da pokaze njihove mogucnosti:)

Da da,on je taj.On me je i ubedio da kupim:)

Poslednja izmena:
Sad sam isprobao svoj i u spavacoj, u mraku potpunom.

Pocinjem da mislim da cu Moto Z mozda jednog dana zadrzati samo kao kucnu multimedijalnu spravu, i kad zamenim daily driver telefon. :)

Moto Z + TapaTalk

Pazi samo sta gledas u spavacoj... mislim da ne iskoci neki crnac sa plafona pa da se prepadnes [emoji23] [emoji3]

Za sad samo Lost, i zbog prokletog projektora sam 4 epizode odgledao umesto da spavam. :D

Moto Z + TapaTalk

Punjač uz telefon i samo gledaj serije [emoji23]
A i mogao si neku noviju, a ne lost [emoji12]

iP7

***, nju sam poceo, birali devojka i ja sta cemo, i nekako su nam savetovali Lost iz kriterijuma koje smo postavili. :)

Inace, do nedavno sam vrlo malo gledao serije, usled nedostatka vremena, ali ovaj vikend sam bio umoran i bez nekog veceg posla, pa se razvalio od epizoda - projektor je delom kriv za to. :D

Moto Z + TapaTalk

Kome trebaju modovi ili zna nekog da hoće da kupi, šaljite mi PM.

Vrh Dno