Šta je novo?

Moto Z

Ja sam to nesto propustio i ti si dobio projektor.

Lenovo Moto Z

Covece, ceo ovaj nas mali tim izgleda ima sve modove. :D

Moto Z + TapaTalk

Ali nije mi jasno da neko ocekuje 1080p projektor koji se kaci na poledjinu telefona???
Ljudi ce naci zamerku samo da bi nesto napisali i pljunuli.
Po meni jedina zamerka moze da bude ta baterija ali postoje modovi koji izgledaju kao deo telefona pa ko hoce duze trajanje ima resenje i za njega a da nisu power bankovi i razni battery case-ovi koji uzasno uvecavaju telefona.

Nisam stvarno informisan "šta može i koliko koji projektor". Nisam se ni zanimao za iste dok ovde u temi nije pokrenuta priča. Ne mogu sve da znaju, zato pitaju, ne pljuju. Valjda ti je sada jasno.

Što se tiče projaktora, ne znam šta da kažem dok ne vidim uživo, nahvaliliste ga, tako da očekujem neki kvalitet slike, ali obzirom na rezoluciju malo sam skeptičan, ali krajnji sud ostavljam dok ne vidim. Ideja jeste super, legnem u krevet i pustim preko projektora film/seriju, taman ne bih kupovao TV za spavaću. I tu dolazim do sledećeg problema, a to je fajlova tj. sadržaja koji bih gledao, pprebacivanje većih fajlova na telefon svakodnevno je mučenje, teško bi on zamenio PC + choromecast + TV 55".

Što se tiče dodatnih modova,kad sam kupovao tel. u Vipu mi rekoše da bi modovi trebali da budu dostupni,kod njih,od danas.

Poslednja izmena:
Modove vec imaju na stanju i mislim da moze da se veze uz ugovor na 24 rate ali cu proveriti sa drugom koji radi u vip-u.

Lenovo Moto Z

Neka si se ti ovde nama zahvalio Branki, e baš fino.
Ja pozdarvljam mog mehaničara Igora.

Izreklamirašte ovde modove u temi full. Dajte neke konkretne primere, slike i snimljen video kako to izgleda. Nešto realno, jer komentari su "gledljivo" i "fenomenalno".

Slika sa projektora je apsoultno "gledljiva"

Projektor je fenomenalan!

Šta je od ova dva?

Između ova dva odgovora razlika je ogromna. Gledljiv mi deluje realno, što znači pogledam nekad iz zabave nešto, a ne da mi zameni svakodnevno gledanje filma/serije "fenomenalan".

A da ti odes do Usca, ili dodjes do nekoga ko to ima i da se uveris lepo, tj. sam procenis, umesto sto prozivas pola teme ovde vamo, i to napamet..?

Mislim da ti to nije problem, nisi vezan za radijator. A slika ovde nece biti ni blizu dobra kao kada ti to vidis uzivo.

Moto Z + TapaTalk

Projektor jeste fenomenalan za namene za koju je napravljen.Znači prezentacije,youtube,povremeno filmovi.Ja sam napisao da je slika gledljiva,jer je neko napisao da je slika zrnasta.Ne može se porediti sa projektorima koji imaju veću rezuluciju,što je i normalno. E sad neko voli veću rezoluciju a neko veću sliku.Menij je slika najlepša na Tab s2,jeri ma veliku rezuluciju,ali 70 inča je 70 inča:d

Neka si se ti ovde nama zahvalio Branki, e baš fino.
Ja pozdarvljam mog mehaničara Igora.

Izreklamirašte ovde modove u temi full. Dajte neke konkretne primere, slike i snimljen video kako to izgleda. Nešto realno, jer komentari su "gledljivo" i "fenomenalno".

Šta je od ova dva?

Između ova dva odgovora razlika je ogromna. Gledljiv mi deluje realno, što znači pogledam nekad iz zabave nešto, a ne da mi zameni svakodnevno gledanje filma/serije "fenomenalan".
Evo i od mene pozdrav za mehanicara Igora. Sigurno je zasluzio kad je vredan pomena.
Sto se tice modova niko od nas ovde ne reklamira vec prenosi licne utiske. Youtube ti je pun prezentacija ovog moda ali ako vec trazis dlaku u jajetu moj savet ti je da ipak ne kupujes ovo (ako si imao nameru).

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Covek ima projektor u Uscu, a ja sam voljan da sednemo na pivo i ko zeli proba svaki mod.U gradu sam zbog posla svaki dan.
Projektor je odlican, ali da li moze da zameni tv, komjuter....ne moze ali isto tako i njih ne mozete da stavite u dzep i ponesete sa sobom.
I siguran sam da Ivan nije hteo da pljuje uredjaj, dugo sam na forumu, citam razne teme i znam da to nije njegov stil.Ivane ako ti vise odgovara mozemo se naci i u kraju pa da probas ako zelis:)

Lenovo Moto Z

Poslednja izmena:
A da ti odes do Usca, ili dodjes do nekoga ko to ima i da se uveris lepo, tj. sam procenis, umesto sto prozivas pola teme ovde vamo, i to napamet..?

Mislim da ti to nije problem, nisi vezan za radijator. A slika ovde nece biti ni blizu dobra kao kada ti to vidis uzivo.

Proba u Ušću i kući u mračnoj sobi na plafonu nije isto. Sve može da izgleda lepo kada on uradi projekciju na neku manju površinu, što meni nije potrebno, mene zanima projekcija na plafonu u kućnoj varijanti. Niko od vas da snimi kako to izgleda? Da li se vidi luster/plafonjerka? Neko ima grede, spušten plafon... Bode li to oči? Kako izgleda sve to? To sigurno ne mogu da proverim u Ušću. Da ne pričamo napamet, dajte neki snimak kako to izgleda.

Projektor jeste fenomenalan za namene za koju je napravljen.Znači prezentacije,youtube,povremeno filmovi.Ja sam napisao da je slika gledljiva,jer je neko napisao da je slika zrnasta.Ne može se porediti sa projektorima koji imaju veću rezuluciju,što je i normalno. E sad neko voli veću rezoluciju a neko veću sliku.Menij je slika najlepša na Tab s2,jeri ma veliku rezuluciju,ali 70 inča je 70 inča:d

Znači povremeno nekom da se prezentuje, a ne za svakodnevno gledanje filmova/serija nije ipak taj doživljaj "fenomenalan".

.
Projektor je odlican, ali da li moze da zameni tv, komjuter....ne moze ali isto tako i njih ne mozete da stavite u dzep i ponesete sa sobom.
I siguran sam da Ivan nije hteo da pljuje uredjaj, dugo sam na forumu, citam razne teme i znam da to nije njegov stil.Ivane ako ti vise odgovara mozemo se naci i u kraju pa da probas ako zelis:)

Za džepnu varijantu da se ovo ponese i nekom pusti prezentacija verujem da radi super, moje potrebe nisu takve, mene zanima kućna upotreba. Ako ne može da zameni PC+TV, onda nije za mene, jer upravo to tražim, da li investirati u još jedan TV u spavaćoj, ili u nov telefon i projektor. Samo projektor košta kao manji TV. Hvala na ponudi.

Poslednja izmena:
Meni je zamenilo Chromecast + 32" TV. Nemam cime da snimim, kad dodje sestra nekad u pogodno vreme, napravicu video njenim Nexusom 5X.

Moto Z + TapaTalk

Ne moze da zameni pc+televizor bar meni i mislim da mu to nije ni namena(verujem i da lenovo to nije zamislio), ovo je skup gadged za dzep koji je odlican i moze da posluzi za neku prezentaciju, da se pogleda film, serija, moram da probam da igram igricj:) ali ne moze da zameni tv i pc.

Lenovo Moto Z

Ne moze da zameni u globalu, naravno. Ali za gledanje serija i filmova - moze. Naravno, za nekoga ko nema visoke prohteve (taj sam).

Dakle, slika nije fantasticna, ali je sasvim dobra - ipak, ono sto projektoru daje haos vrednost je prenosivost i lakse "namestanje" u razne pozicije iz kojih se moze pratiti video materijal...

Moto Z + TapaTalk

Ne moze da zameni u globalu, naravno. Ali za gledanje serija i filmova - moze. Naravno, za nekoga ko nema visoke prohteve (taj sam).

Dakle, slika nije fantasticna, ali je sasvim dobra - ipak, ono sto projektoru daje haos vrednost je prenosivost i lakse "namestanje" u razne pozicije iz kojih se moze pratiti video materijal...

Moto Z + TapaTalk

Upravo tako.

Moto Z + TapaTalk
+1 meni je najkorisniji od svih modova i prenosivost je odlicna, deca legnu u krevet, pravac plafon i gledaju.Ja ga nosim skoro uvek sa sobom i gledam cesto i van kuce( pokazujem znatizeljnim prijateljima).

Lenovo Moto Z

Eto, preksutra idem sa sestrom i devojkom u Svedsku kod brata od ujaka, nosim Hasselblad mod i projektor. Razmisljao sam za projektor da li ce mi trebati, ali kad sam ga pomenuo burazu, on je bio u fazonu: "Ponesi ti to kad vec ne zauzima mnogo mesta." :D

Moto Z + TapaTalk

Zašto bih pustio 480p na 70"? Nikad to nisam radio ni na mom 55". Osim ako to nije ograničenje projektora.

Koliku rezoluciju upšte može da pusti projektor? Ograničen na 480p kao što kaže Bane gore?

Ako misliš da ne možeš da se uklopiš u bateriju koja je 1000mAh slabija od tvog 6P, otpiši odmah dodatak za bateriju, odmah to računaj. Kažem to jer te znam, ti voliš da se diviš telefonu (da se tako izrazim), sa dodatkom baterije to otpada, nije više najtanji ni lep, već debeljuca. Sa te strane bolje onda gledaj fon sa jačom baterijom. I taj 820, zna on fino da se zagreje u HTC 10 sada zimi, i to pri nekom normalnom korišćenju, šta će biti leti kad se optereti... Ne znam kakav je na Z, ali na HTC je takav.
Ne ubijaj mi volju. :D Džaba, ne dam moj 6p, šakali ga cene max 320e, ni pod razno. :D vidim ja ostanem duže na ovoj cigli..
Ajde ti si raspoložen da menjaš, uzmi ovaj, da vidim kako to izgleda :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Drzi se ti toga, nema teorije da prodas za te pare sto trazis. ;)

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

320 je stvarno malo za 6P - ipak je kvalitet tog uređaja vrlo visok, na mnogo polja, a cena ispade mid-range...

Moto Z + TapaTalk

Batak šakal.. :)
A kada prodaje svoje onda note 5 star par meseci bez garancije za 460 e ( najviša cena na oglasima u Srbiji ) :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne zezam - meni to zvuci malo. Mada, ne znam koliko mu je star fon, ali znajuci da se 5X do nedavno nov mogao uzeti za ~280e, 320e za 6P svakako nije mnogo.

Pritom, nema jos godinu i po, dobice najverovatnije i Android 8, procesor nije les i u 6P je solidno implementiran, a bootloop-ova na njemu nije zabelezeno posebno vise od nekog prosecnog nivoa.

Ako na to sve dodamo cist Android i najbolju mogucu kameru - ne mo's reci da je 320 bas mnogo za nj'. :)

Moto Z + TapaTalk

Cek, cek. Kojih 280 za 5x? :)
S810 je sam po sebi les, zato je baterija samo prosek. Pa do pre par meseci su novi bili 360. Mnogo je za polovan. :)
A ima i S7 sa garancijom koji je, realno, bolji uredjaj. A krece se 370-380.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa do pre par meseci su s7 nove bile 400e sada su 440.
Polovan vredi onoliko koliko je neko spreman da plati.
Npr ko je kupio onaj tvoj note 5 za 450e po meni nije sasvim sam.. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno