Ali nije mi jasno da neko ocekuje 1080p projektor koji se kaci na poledjinu telefona???
Ljudi ce naci zamerku samo da bi nesto napisali i pljunuli.
Po meni jedina zamerka moze da bude ta baterija ali postoje modovi koji izgledaju kao deo telefona pa ko hoce duze trajanje ima resenje i za njega a da nisu power bankovi i razni battery case-ovi koji uzasno uvecavaju telefona.
Pa bilo je malo povuci-potegni ali eto javno zelim da se jos jednom zahvalim menadzeru prodaje Branki. Veoma profesionalno i korektno ovog puta od VIP-a.Bravo, lepo od vip-a sto su ti poklonili
Lenovo Moto Z
Slika sa projektora je apsoultno "gledljiva"
Projektor je fenomenalan!
Evo i od mene pozdrav za mehanicara Igora. Sigurno je zasluzio kad je vredan pomena.Neka si se ti ovde nama zahvalio Branki, e baš fino.
Ja pozdarvljam mog mehaničara Igora.
Izreklamirašte ovde modove u temi full. Dajte neke konkretne primere, slike i snimljen video kako to izgleda. Nešto realno, jer komentari su "gledljivo" i "fenomenalno".
Šta je od ova dva?
Između ova dva odgovora razlika je ogromna. Gledljiv mi deluje realno, što znači pogledam nekad iz zabave nešto, a ne da mi zameni svakodnevno gledanje filma/serije "fenomenalan".
A da ti odes do Usca, ili dodjes do nekoga ko to ima i da se uveris lepo, tj. sam procenis, umesto sto prozivas pola teme ovde vamo, i to napamet..?
Mislim da ti to nije problem, nisi vezan za radijator. A slika ovde nece biti ni blizu dobra kao kada ti to vidis uzivo.
Projektor jeste fenomenalan za namene za koju je napravljen.Znači prezentacije,youtube,povremeno filmovi.Ja sam napisao da je slika gledljiva,jer je neko napisao da je slika zrnasta.Ne može se porediti sa projektorima koji imaju veću rezuluciju,što je i normalno. E sad neko voli veću rezoluciju a neko veću sliku.Menij je slika najlepša na Tab s2,jeri ma veliku rezuluciju,ali 70 inča je 70 inča:d
.
Projektor je odlican, ali da li moze da zameni tv, komjuter....ne moze ali isto tako i njih ne mozete da stavite u dzep i ponesete sa sobom.
I siguran sam da Ivan nije hteo da pljuje uredjaj, dugo sam na forumu, citam razne teme i znam da to nije njegov stil.Ivane ako ti vise odgovara mozemo se naci i u kraju pa da probas ako zelis![]()
Ne moze da zameni u globalu, naravno. Ali za gledanje serija i filmova - moze. Naravno, za nekoga ko nema visoke prohteve (taj sam).
Dakle, slika nije fantasticna, ali je sasvim dobra - ipak, ono sto projektoru daje haos vrednost je prenosivost i lakse "namestanje" u razne pozicije iz kojih se moze pratiti video materijal...
Moto Z + TapaTalk
+1 meni je najkorisniji od svih modova i prenosivost je odlicna, deca legnu u krevet, pravac plafon i gledaju.Ja ga nosim skoro uvek sa sobom i gledam cesto i van kuce( pokazujem znatizeljnim prijateljima).Ne moze da zameni u globalu, naravno. Ali za gledanje serija i filmova - moze. Naravno, za nekoga ko nema visoke prohteve (taj sam).
Dakle, slika nije fantasticna, ali je sasvim dobra - ipak, ono sto projektoru daje haos vrednost je prenosivost i lakse "namestanje" u razne pozicije iz kojih se moze pratiti video materijal...
Moto Z + TapaTalk
Ne ubijaj mi volju.Zašto bih pustio 480p na 70"? Nikad to nisam radio ni na mom 55". Osim ako to nije ograničenje projektora.
Koliku rezoluciju upšte može da pusti projektor? Ograničen na 480p kao što kaže Bane gore?
Ako misliš da ne možeš da se uklopiš u bateriju koja je 1000mAh slabija od tvog 6P, otpiši odmah dodatak za bateriju, odmah to računaj. Kažem to jer te znam, ti voliš da se diviš telefonu (da se tako izrazim), sa dodatkom baterije to otpada, nije više najtanji ni lep, već debeljuca. Sa te strane bolje onda gledaj fon sa jačom baterijom. I taj 820, zna on fino da se zagreje u HTC 10 sada zimi, i to pri nekom normalnom korišćenju, šta će biti leti kad se optereti... Ne znam kakav je na Z, ali na HTC je takav.
Ne ubijaj mi volju.Džaba, ne dam moj 6p, @Service ga ceni max 320e, ni pod razno.
Ne zezaj bre.320 je stvarno malo za 6P - ipak je kvalitet tog uređaja vrlo visok, na mnogo polja, a cena ispade mid-range...
Moto Z + TapaTalk
Maksimum toliko.Fixed... [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari