Sto je to dobra neka firma, kako se zoveKada smo već kod modova ortak mi dobio od firme i mob za džabe i projektor i JBL. Ovih dana ću valjano testirati mob![]()
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da da,on je taj.On me je i ubedio da kupim![]()
Moto Z + Incipio offgrid = 11.2mmMnogo me zanima debljina sa batery mod-om.definitivno zanimljiv model, malo previše zacenili trenutni prodavci po oglasima no dobro
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Slika je sa plafona.Pogledajte prilog 221769Pogledajte prilog 221769
Meni je baš zbog tih modova interesantan. Recimo da mu je jedino ta baterija mana, jer ipak to je "samo" 2600 mah. Mada bih na zažmurio, ako imam taj battery mod.Znas kako, jeste malo poskup, ali evo razmisljam bas sad kad su mi stigli modovi: nema sanse da cu ga menjati do izlaska sledeceg. Sam telefon je zaista ekstra, ali sa modovima mu je upotrebna vrednost haos, i prevazilazi (po mom misljenju!) sve druge telefone.
Jeste to sve skupo, apsolutno, tu nema rasprave, ali modove uzmes jednom, a traju tri godine (tako su obecali iz Lenovo-a, i sledece dve generacije ce raditi sa istim modovima), i samo menjas telefon, a to onda nije toliko strasno (mislim, kosta koliko i ostali premium modeli), sto uz upotrebnu vrednost sa modovima - mislim da vredi!
Sad, sto ljudi, dvesta sisa... Nekome je kao telefon bolji S7 ili HTC 10, pa o ovome ni ne razmisljaju, ali definitivno mislim da Moto Z ima svoje adute.
Moto Z + TapaTalk
Da je jevtiniji jeste slazem se. Tu smo da uocimo i predocimo razlike a potrebe i dzep su na strani potencijalnog kupca da se odluci za modelhttps://www.youtube.com/watch?v=B26yjeVpiRE
Evo ti razlika,ubija ga Z samo takobench je za igre,glonas je minus,150 plus europejaca jeftiniji,sta ćesš više
![]()
A kako bi izgledao tv od 70" i vise koji ima 480p rezoluciju?? Normalno da je pikselasto ako razvuces metar ipo dijagonale i gledas ga na pola metra i manje
Recimo da mu je jedino ta baterija mana, jer ipak to je "samo" 2600 mah. Mada bih na zažmurio, ako imam taj battery mod.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari