Šta je novo?

Moto Z

Meni ne trebaju. :D

Moto Z + TapaTalk

Kada smo već kod modova ortak mi dobio od firme i mob za džabe i projektor i JBL. Ovih dana ću valjano testirati mob :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Hajde, ti si prilicno ostar i sveobuhvatan kriticar, pa javi utiske. :)

A reci mi u kojoj firmi radi drugar, hitno. :D

Moto Z + TapaTalk

Kada smo već kod modova ortak mi dobio od firme i mob za džabe i projektor i JBL. Ovih dana ću valjano testirati mob :)

Sto je to dobra neka firma, kako se zove:)

@Gizmo javio sam drugaru sto je uzeo telefon od tebe ali koliko sam razumeo vec ste se culi.

Lenovo Moto Z

Poslednja izmena:
Jedna od ovih što nam pružaju mobilne usluge :)
Biće sve detaljno sem možda projektora pošto on mora da se koristi u tamnijim prostorijama.

Krivo mi što mu nisu dali mod za bateriju da vidim koliko je deblji mob sa njom..

Ako mislis na ove sto su Vip-u treba da imaju sve modove, momak u Uscu i Kenzu gde sam svracao imao je sva cetiri moda.

Lenovo Moto Z

Mnogo me zanima debljina sa batery mod-om. :D definitivno zanimljiv model, malo previše zacenili trenutni prodavci po oglasima no dobro

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Znas kako, jeste malo poskup, ali evo razmisljam bas sad kad su mi stigli modovi: nema sanse da cu ga menjati do izlaska sledeceg. Sam telefon je zaista ekstra, ali sa modovima mu je upotrebna vrednost haos, i prevazilazi (po mom misljenju!) sve druge telefone.

Jeste to sve skupo, apsolutno, tu nema rasprave, ali modove uzmes jednom, a traju tri godine (tako su obecali iz Lenovo-a, i sledece dve generacije ce raditi sa istim modovima), i samo menjas telefon, a to onda nije toliko strasno (mislim, kosta koliko i ostali premium modeli), sto uz upotrebnu vrednost sa modovima - mislim da vredi!

Sad, sto ljudi, dvesta sisa... Nekome je kao telefon bolji S7 ili HTC 10, pa o ovome ni ne razmisljaju, ali definitivno mislim da Moto Z ima svoje adute.

Moto Z + TapaTalk

Mnogo me zanima debljina sa batery mod-om. :D definitivno zanimljiv model, malo previše zacenili trenutni prodavci po oglasima no dobro

Moto Z + Incipio offgrid = 11.2mm
sa Moto Z play i force = 13.2mm

Moto Z + morphie juice pack = 13.6mm
sa Moto Z play i force = 15.4mm

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Ja kad stavim Bateri mod na telefon jeste deblji ali ne nesto mnogo strasno i mnogo bolje nego da nosim Power Bank sa strane povezan na kablic.
Kao sto Mironiko kaze meni je ovo skroz kompletan uredjaj, sam telefon vredi svaki dinar, modovi su odlicni i odlicno uradjeni(trajace dugo), e sad da li bi kupio svaki sve verovatno ne ali projektor sigurno bi.Sa ovim modelom su pokazali da su odlicni i u Premium telefonima tako da tek ocekujem od Lenovo Moto serije ja iskreno bas mnogo.

Poslednja izmena:
A kako bi izgledao tv od 70" i vise koji ima 480p rezoluciju?? Normalno da je pikselasto ako razvuces metar ipo dijagonale i gledas ga na pola metra i manje

Poslednja izmena:
Znas kako, jeste malo poskup, ali evo razmisljam bas sad kad su mi stigli modovi: nema sanse da cu ga menjati do izlaska sledeceg. Sam telefon je zaista ekstra, ali sa modovima mu je upotrebna vrednost haos, i prevazilazi (po mom misljenju!) sve druge telefone.

Jeste to sve skupo, apsolutno, tu nema rasprave, ali modove uzmes jednom, a traju tri godine (tako su obecali iz Lenovo-a, i sledece dve generacije ce raditi sa istim modovima), i samo menjas telefon, a to onda nije toliko strasno (mislim, kosta koliko i ostali premium modeli), sto uz upotrebnu vrednost sa modovima - mislim da vredi!

Sad, sto ljudi, dvesta sisa... Nekome je kao telefon bolji S7 ili HTC 10, pa o ovome ni ne razmisljaju, ali definitivno mislim da Moto Z ima svoje adute.

Moto Z + TapaTalk
Meni je baš zbog tih modova interesantan. Recimo da mu je jedino ta baterija mana, jer ipak to je "samo" 2600 mah. Mada bih na zažmurio, ako imam taj battery mod. :D
Realno, kad bi bili po ceni po kojoj je Gizmo prodavao (klot), odmah bih uzeo.
Vanila droid, s820, premium dizajn, solidan ekran (cenim da je noviji amoled od ovog iz 6p).

I dalje tvrdim - baterija je dobra. :) A ti kako 'os. [emoji14]

Inace, telefon po nekim parametrima zaostaje za S7, po nekima za HTC 10, ali po nekima ih i sije, tako da je sve dalje stvar cene i preferencija.

Moto Z + TapaTalk

Ponekad i baterija od 3000+ ne produzava "dnevni" rad nekim modelima jer ako telefon "vuce" vise zbog neke inovacije u njemu oni pojacaju bateriju da izdrzi prosecan dnevni rad. Neki se hvataju za tu razliku u 500-1000mAh kao da ce pet dana da im radi duze :)

*** mali je ali je tehnicar [emoji23]

Poslednja izmena:
Uporedjujem direktno sa 6P, koji ima isti softver, čak šta koji feature manje od moto z :)
Verujem ja tebi mironiko, problem je što tebi odgovara tako, npr. mojom upotrebom bi brže otišao, prosto je tako. Imao sam 5x, sa istom baterijom, ima razlike. Jeste znam, SOC je drugi, ali minimalne su razlike, ne možeš protiv fizike baš toliko :)
Pa lomim se izmedju moto i 10ke... Ali cene neće dole.

Pazi, od ta dva koji god uzmes, nije greska. Od svih telefona iz prosle godine, a mnogi su mi prosli kroz ruke (neki se i zadrzali po neko vreme) - ta dva su najbolja.

Moto Z + TapaTalk

Uzmi Z play :) pogledaj review od Flossy-ja gde spominje razliku između Moto Z i Z play,imam Z play i oduševljen sam fonom,od baterije,zvuka,ekrana,fp-a itd.Ja koji menjam telefone na svaka 4 meseca mislim da sam miran jako,jako dugo.

Pa ima razlika giga rama manje, 625 proc (3x slabiji bench x),nema glonas ali zato ima super amoled ali u HD rezoluciji, 16mpix cam i 3k+ bat.

Poslednja izmena:
A kako bi izgledao tv od 70" i vise koji ima 480p rezoluciju?? Normalno da je pikselasto ako razvuces metar ipo dijagonale i gledas ga na pola metra i manje

Zašto bih pustio 480p na 70"? Nikad to nisam radio ni na mom 55". Osim ako to nije ograničenje projektora.

Koliku rezoluciju upšte može da pusti projektor? Ograničen na 480p kao što kaže Bane gore?

Recimo da mu je jedino ta baterija mana, jer ipak to je "samo" 2600 mah. Mada bih na zažmurio, ako imam taj battery mod. :D

Ako misliš da ne možeš da se uklopiš u bateriju koja je 1000mAh slabija od tvog 6P, otpiši odmah dodatak za bateriju, odmah to računaj. Kažem to jer te znam, ti voliš da se diviš telefonu (da se tako izrazim), sa dodatkom baterije to otpada, nije više najtanji ni lep, već debeljuca. Sa te strane bolje onda gledaj fon sa jačom baterijom. I taj 820, zna on fino da se zagreje u HTC 10 sada zimi, i to pri nekom normalnom korišćenju, šta će biti leti kad se optereti... Ne znam kakav je na Z, ali na HTC je takav.

Poslednja izmena:
Vise se greje na 10, mada mi je i na njemu grejanje bilo ok, nista prekomerno.

A rezolucija videa jeste 854x480, ali na zidu to izgleda lepse nego na ekranu, bar je moj utisak takav.

Moto Z + TapaTalk

Ali nije mi jasno da neko ocekuje 1080p projektor koji se kaci na poledjinu telefona???
Ljudi ce naci zamerku samo da bi nesto napisali i pljunuli.
Po meni jedina zamerka moze da bude ta baterija ali postoje modovi koji izgledaju kao deo telefona pa ko hoce duze trajanje ima resenje i za njega a da nisu power bankovi i razni battery case-ovi koji uzasno uvecavaju telefona.

Ja imam kod sebe telefon i modove i voljan sam ako ima vise zainteresovanih da se nadjemo neki dan u centru ili vece, sednemo na pivo:) i probu telefona i modova.

Lenovo Moto Z

Slika sa projektora je apsoultno "gledljiva".Sliku koju sam okačio je slikana pomoću tableta i bez blica u totalnom mraku.

Projektor je fenomenalan! Ali primetih istu manu kao neko nekoliko postova u nazad... Kada su veoma mracne scene ume slika na trenutke bude ljubicasta tj kao da od RGB-a ugasi zelenu. Takodje pri konstantnim tamnim scenama cesto radi sitne korekcije kontrasta.

U odnosu na Galaxy Beam daje jasniju sliku po pitanju kontrasta. Sa istog rastojanja moto baca vecu sliku ali to je vec do sociva.
Ako vas interesuje mogu vam postaviti par uporednih slika. Nisu nesto idealne ali vide se razlike.

Vrh Dno