Šta je novo?

Moto Z

Pa fora je sto Nexus nece niko toliko da plati. ;)
Pa nije sam, naravno da ne vredi toliko.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Ne ubijaj mi volju. :D Džaba, ne dam moj 6p, šakali ga cene max 320e, ni pod razno. :D vidim ja ostanem duže na ovoj cigli..
Ajde ti si raspoložen da menjaš, uzmi ovaj, da vidim kako to izgleda :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne ubijam ti volju, reci ako grešim? Da te ne znam ne bih to ni komentarisao. I što se tiče baterije, znaš dobro kako dođe tih 3450mAh, kakav god da je 810 na tom telefonu, vidiš to kada izađeš napolje, 4G i automatika na suncu, na nečemu od 2600 brže sigurno ispari baterija sigurno, pa kako god da si ga utegao i fiksovao.
Nemanjah se vala, u zadnja 2 meseca posle 6P sam promenio Mi Max, S7E, HTC 10, iP6s, iP7, P9 i ponovo sada S7E. Na 6p bio sam nekoliko meseci dok mi nije ispao i ulubio se, što je bio razlog prodaje 6p, a predhodnici 5x (najkraće sam se zadržao, dreš za mene sve sem kamere na ovom modelu), Note 5, S6, S6 edge, G4... E sad taman Nikola ti isprobaš Moto, dugo nisi menjao :)

Poslednja izmena:
Čovek je fin, hoće da nas spase bede i preuzima rizik na sebe... [emoji4]

Naci cu ja Nexus svakako. :)

@Ivan I.
***, pa kad pre izmenja toliko, i zasto, zaboga..? :D

Moto Z + TapaTalk

@Ivan I.
***, pa kad pre izmenja toliko, i zasto, zaboga..? :D

Tražio sam da se pronađem u nekom telefonu, svakom je nešto falilo posle 6P, nije ni 6P bio savršen, ali smo se tolerisali i bio sam veoma zadovoljan. Nisam ponovo našao 6P nov da kupim kod dobavljača kome verujem, odustanem, 400e za fon na KP bez garancije ne dajem. Posle ekrana S7E teško se vratiti na 6P, ima dosta prednosti S7E, nije samo ekran koji se uglavnom navodi kao prednost, on jeste odličan na S7E, primećuje se da je u 6P slabiji ekran od onog u Note 5. Što se tiče drugih prednosti S7E, evo recimo jedna, tek sad vidim koliko sam se mučio u toku trčanja sa 6P, težak i smetao mi u ruci zbog njegovih dimenzija, posle nekoliko km baš mi smetao da ga držim, dimenzije + malo teži i to učini svoje. Izgubio sam zvučnike sa 6P, ali sa S7E dobio sam manji/lakši fon sa boljim zvukom na sluškama, gde nisam izgubio na veličini ekrana + dobio sam još bolju bateriju + bolji ekran. Više sam dobio. Druga stvar, dosta mi znači njegov integrisani S health, bilo mi je neverovatno da je izmerio koliko sam trčao na traci, tu me kupio definitivno, iako je bio u ruci veoma blizu je izmerio koliko sam trčao na traci kao i brzinu kojom sam trčao na traci. Ima još dosta stvari koje su mi plus, da ne idem u off u ovoj temi, to su stvari koje mene zanimaju i svakodnevno se koriste, a ono vrtenje app i silovanje u nedogled jedna za drugom, tako nikad ne koristim telefon, niti znam nekog ko tako koristi. Sad, sve modele koje sam izmenio imali su više mana nego prednosti koje bi me zadržali, mene, svakom je nešto falilo u odnosu na S7E ili 6P.

Slicno i kod mene, namenjah se a ni jedan ne zadovoljava. Jedino taj 6P da nadjem proveren. S7e je super ali smetaju mi ivice i donekle softver. Mozda uzmem S7 obican sad.

Cudim se da vas telefoni toliko tesko zadovolje... Meni, recimo, Moto Z zadovoljava apsolutno sve potrebe, a cak i sa 5X sam bio solidno zadovoljan. Izrada mi je bila ok, jedino je nekad malo RAM-a falilo...

Moto Z + TapaTalk

Glavni problem, bar kod mene, je sto mi je mnogo telefona proslo kroz ruke i sve mi sad smeta. Najcesce je to sareni Amoled, ali mi je bolji od IPS-a (kad je uredan primerak). I softver mi je boljka velika.
Jedino me 6P zadovoljava mada me nervira losa baterija. Nikako da zadrzim neki.

Nemoj sad da počnem da pišem sve mane ovih što sam promenio, kamenovaće me pola foruma :D Bolje da ne probam Z :D

@Batak, kako ti ne smeta onaj slab i žut blic na 6P? Čudi me da na to nisi kukao? A to što ne može da snima telefonske razgovore i to bude upotrebljivo? Eto ti još materijala da im ubijaš cene :D

Poslednja izmena:
Kamera mi generalno nije nesto mnogo bitna. Ono sto me nervira u vezi nje je katastrofalan makro mod i ocajno snimanje. I, iako ne priznaju, bolja je kamera na S7e (u LL-u testirano).
Uzecu Note 5 opet malo, nekako mi on najvise legao posle 6P. Samo me baterija nervira. Ili mozda da probam S7?

Neću ni da ga prodajem. :D dobar je Batak, zna da ga ustine tamo gde treba (taj note5 uf uf) :)
Neka Ivane, ne mrdam ja skoro sa 6p , u pravu si ti... Star je samo 4 meseca, bez žutih, i ljubicanstvenih boja po ekranu, u top stanju sa najjačom Dbrand kombinacijom, eh.... :)

Kažem ja, Ivan vam je najmerodavniji što se tiče poredjenja :)

Poslednja izmena:
Sad cu ja Note 5 opet a vi drzite Nexusa. Trazicete posle da ih uzmem. :D

Ako ces da ga menjaš posle za 6p, možda razmislim [emoji14]

Javni na PM koliko ces da doplatis pa da razmotrim. :D

Ne nadajte se. :D
Mozda mozda uzmem i S7, on mi deluje taman.
@Ivan I. ? :D

Poslednja izmena:
Pozdrav društvo
Paniram da pazarim ovaj fon, da li može neko poredjenje što se tiče baterije sa sony z3, njega trenutno koristim.Ako je neko imao z3 pa prešao na moto z neka baci koment.
Što se tiče performansi tu je sve jasno,samo me zanima ta baterija,ali vidim po komentarima da je pristojna.

Zavisi na koji model pucas. Moto Z ima bateriju od 2600mAh i, u zavisnisti od inteziteta koriscenja, (meni) izdrzi izmedju pola dana i dva dana. Moto Z play ima jacu bateriju od 3510mAh i verujem da traje nesto duze ali tacno koliko to ce ti neki vlasnik play modela reci.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da mislio sam na moto z i 2600mah,otprilike mi je tako i na z3 što se tiče trajanja naspram korišćenja od jednog do 2 dana.Spadam u srednje heavy usere.
Uzeću je u Vipu sa promo projektorom da iskoristim [emoji4] ,inače momak iz Lenova u vip poslovnici u knezu mi reče da će verovatno akcija ići do kraja meseca,Moto Z+ projektor.

Meni baterija traje dan, za sada nisam uspeo da prebacim vise ali ja ga bas ceo dan dosta koristim(slikam, instagram, pozivi, mail, surf).Koliko sam ja shvatio akcija traje u februaru za prvih 30kupaca:)

Lenovo Moto Z

Recimo da i ja sebe racunam kao nekog srednje heavy user-a: dnevno, dakle od ustajanja (oko 7h) do leganja (nikad pre ponoci), uglavnom imam oko 4h SoT-a, retko pre 4.5h, i Moto Z me nikad nije izdao u smislu nedobacivanja do takvog rezultata. Ako ocekujes 5+ sati SoT-a, to ipak neces moci da dobijes na ovom telefonu.

Sve ostalo je prilicno sjajno, uostalom - ne radi se slucajno o jednom od flagship modela za 2016. godinu. :)

Moto Z + TapaTalk

Meni baterija traje dan, za sada nisam uspeo da prebacim vise ali ja ga bas ceo dan dosta koristim(slikam, instagram, pozivi, mail, surf).Koliko sam ja shvatio akcija traje u februaru za prvih 30kupaca:)

Lenovo Moto Z
20 do kraja februara ili zaliha...
"Od 07.02.2017. godine prvih 20 korisnika koji kupe model telefona Lenovo Moto Z, za 1 dinar mogu kupiti Moto Insta-Share mobilni projektor. Ova promocija traje do 28.02.2017. godine ili dok traju zalihe, i dostupna je na sledećim prodajnim mestima u Beogradu:

Nemanjina 42
Glavna 11, Zemun
Knez Mihailova 9
Beogradska 70
TC UŠĆE, Bulevar Mihaila Pupina
..."

*deo maila poslat od kor. servisa kada sam se raspirivao za projektor

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Ja sam razumeo momka iz Lenova da nije baš tolika frka i grabež [emoji6] da ih u principu ima,možda i produže akciju ko zna.

Kontakttirao sam i Vip FB suport i tražio kao dugogodišnji korisnik neke povoljnosti pogotovu što koristim jake pakete, dobiću i popust 5000rsd na telefon kad budem uzimao.Tako da mislim i pored prenaduvane cene je sa projektorom best bay kupovina trenutno.
Javljam u temi impresije čim pazarim.

Poslednja izmena:
Siri se nasa mala porodica. :D

Moto Z + TapaTalk

Razmišljao sam se danima oko njega,realno ovaj telefon stvarno deluje impresivno,za neko heavy korišćenje može se rešiti sa mod baterijom ... elem kad pazarim hoće li nas biti više od 20 [emoji3] na forumu.

Vrh Dno