Šta je novo?

Moto Z

Moram još koji dan da razmislim, a voleo bih i da pogledam telefon uživo ako ga neka poslovnica u NS ima.

Sent from my Redmi Note 3

Ako ga nema, *** - najbolje sto ti mogu ponuditi je da kroz ruke pustis malo moj Moto Z. :)

Moto Z + TapaTalk

Ako je ko koristo Call Recorder pre, i/ili ima nameru da ga koristi, na Moto Z ne radi. Ne znam da li je android 7.0 problem ili sam nacin snimanja programa ali ne radi tj snima samo sa mikrofona ali ne snima sagovornika preko linije. Nasao sam alternativu koja odlicno radi. Aplikacija Total Recall. Podesite samo u recording > recording strategy na Voice Call (Native) a format zvuka u audio na mp3.

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Ako ga nema, *** - najbolje sto ti mogu ponuditi je da kroz ruke pustis malo moj Moto Z. :)

Moto Z + TapaTalk

Hvala na ponudi :)
Mogli bi opet na kafu uz Djilketa i njegovu jabuku i da malo procackam moto :D
Najvise me brine taj sd625 koji ne znam koliko je future proof a ako uzmem na ugovor telefon onda bi ga morao nositi neko vreme.

Pazi, multi-core mu je super, a 14nm je arhitektura - 2god mislim da bi bio miran.

A za kafu - moze naredne nedelje, evo me na putu za aerodrom, pa malo dp SveCke. :D Nadam se da ti to nije prekasno...

Moto Z + TapaTalk

Nije naravno, i bolje da mi se slegne u glavi šta i kako :)
Javi se kad dođeš pa se vidimo.

Može može sledeće nedelje. Mada moj iPhone radi bolje od tih vaših krntija [emoji12]

iP7

Da se zapljunem ovde kao novi član Moto Z sekte, ide mi uz avatar [emoji14]

Uzeh ga malopre u knezu u Vipu,uz poslednji projektor.....[emoji2]

malo o telefonu. :) posle valjanog koriscenja.

sta znam, prvo cu mane:
staklo na kameri koje se izguli ako malo jace dunes u njega ? ko je ovde lud.. 500e das da ti se izguli staklo od kamere posle 10ak dana, plus ortak stalno gleda gde supsta mob. ima 1 veliku ogrbotinu i 5,6 sitnih.
druga mana previse tanak, koliko je tanak ne moze da se drzi u ruci ,tek postaje normalan kada mu se stavi onaj moto mod style. da postoji moto mod battery koji je toliko tanak kao style dodatak bila bi ideala.
i treca mana na coskovima displeja zna da ne primi komandu i to par milimetara od metalne ivice. (npr kada treba da pristinete slovo P na tasti) totalno cudno ponasanje.

prednosti.
displej odlican,cak je siva siva.
ono mahanje ruke da vidis notifikacije :)
zvuk dobar iz gornjeg zvucnika
stvarno je odlicno uradjen samo da nije toliko tanak i da su stavili kvalitetnije staklo na kameru.
lepo kesira i lepo radi (iako sistem zna da uzme 1.2 gb.. )

p.s. nisam bio u mogucnosti da testiram ni jbl ni projektor :(

Poslednja izmena:
Loznice, ovo za neosetljivost uz ivice je neki random - meni se bas desi da slucajno pritisnem uz ivicu nesto...

Meni je straznje staklo ok, nisam ga (jos) izgrebao, ali znam da je to problem kod mnogih, i to je zaista propust, haos.

Danas sam slikao malo po Svedskoj uz Hasselblad mod - jako sam zadovoljan slikama. Ima malo vise suma, ali Xenon i Zoom su pomogli kad je trebalo i par slika su perverzija... Dakle, ne ulazim opet u pricu o ceni, ali super je dodatak.

Moto Z + TapaTalk

Ppppppppppp qqqqqq kod mene bez problema... Debeli ti prsti :)P

Btw: Nova launcher odlucno radi i sklanja onaj dosadni google search bar

Poslednja izmena:
Evo sad sam probaobi ja uz ivicu p prihvata, a ovo za staklo kamere je kod svih isto ali ja neo racam paznju, cak sam koristiio i grbu od nokie 808 spustao gde stigo i sve je bilo OK.Porucio sam sa Alija zastitunza staklo kamere:)

Lenovo Moto Z

Zasticeno! Stigla pre neki dan zastita
0a2cb84516c9bf7c48e4e004f9120994.jpg

Inace, ovde u Svedskoj kome god pokazem fon, i Hasselblad dodatak, svi se odusevljavaju (pola nasi, pola domaci). Svidja im se izrada i modularnost, pre svega. I ekran, njega su svi hvalili.

Moto Z + TapaTalk

Mali savet za onog jos nije narucivao staklo... Bolje narucite foliju jer krajevi ekrana ekrana su blaaaago zakoseni pa staklo ne hvata 1-2mm uz krajeve. Izgleda kao da ima vazduha ispod. Mislim da bi folija bolje legla.
A moz' da se desi da mi je kosooki uvalio krivo staklence... Moracu da proverim

Poslednja izmena:
Dao vec ortaku za z play na zajam dok mu ne stigne njegovo... ***

Bane,jel ti taj ortak blizu? Pitam zbog nekog poredjenja izmedju Z i Play-a iz prve ruke :) Inace ono sto je Loznica napisao da se grebe staklo kamere je u slucaju da se fon nosi bez style mod-a,na svu srecu moj je dosao u pakovanju sa s modom i odmah sam ga nalepio i uzeo jedan za rezervu tako da mi je staklo kamere kao bebino dupe ( ko razume shvatice :) Mironiko: da svi koji vide fon se oduseve ( izgled,izrada ) i ja se jos uvek odusevljavam sa baterijom,po pet + dana mi fon ne vidi punjac i mislim da mu je amoled bolji nego na Z-u ;) sve u svemu posle nexusa 5x i mate s ovo je pravo osvezenje.

Pffft, niko mi se nije javio za Mods. Ili su oni generalno preskupi, ili moje sniženje nije dovoljno, više mislim da je ovo prvo :d

Samo se ti zavaravaj. [emoji14]

Moto Z + TapaTalk

Mislim da je najveci problem sto ih vip daje na 24 rate:) ali sam bio siguran da ce neko uzeti zvucnik kojimje skroz ok i cene ja odlicna.Projektor teze jer ga jos uvek dele kao poklon.Daj ljudima malo vremena da posle kupovine telefona skupe pare za Mod.

Poslednja izmena:
Meni su modovi preskupi i ako budem uzimao z play njih teško da ću uzeti.
Za z bih uzeo možda bateriju ali play je na tom polju ekstra pa nema potrebe.
Ja ću uzeti dbrand I onaj style shell koji se dobija u kutiji i to je sasvim dovoljno :)

Razumem te, i daleko od toga da telefoni Z serije nisu dovoljno dobri sami za sebe, kao telefoni, ali veruj mi - prava upotrebna vrednost im se uocava tek kad ih iskombinujes sa modovima...

Jasno, finansije igraju veliku ulogu, ali ako mogu da se nameste - jasna stvar, po mom misljenju.

Moto Z + TapaTalk

Zato ces ti lepo na kafu da poneses te modove sto imas da se ja bolje upoznam s njihovim mogucnostima :D

Prvi utisci posle 2dana korišćenja su vauu.
Projektor je brutalno dobra stvar , kada se pusti video mnogo bolje to izgleda uživo nego što sam gledao po YouTube recenzijama.Stvarno sjajna stvarčica.
Deca su oduševljena.

Telefon deluje čvrsto,sve leti na njemu igrice neigram ali sam stalno na TT,Viberu ,Gmail i Fb.Koristim dosta office aplikacija zbog posla tipa CamSkener i slično.
Kameru sam koristio za fotkanje u auto režimu malo,čini mi se da prvi bolje fotke u tom režimu nego moj sony Z3 koju sam predhodno koristio mada nisam dalje istraživao,to ostavljam za kasnije.

Što se tiče baterije,evo jutros skinut u 8.00 sa punjača,koristio sam sve živo što sam napisao gore od aplikacija + 20min projektora baterija je sada u 13h na tačno 85%.Radnim danima bi to možda bilo malo manje jer za njansu više imam razgovora nego subotom.
Mislim da će mi baterija izdržati ceo dan bez frke.Puni se inače jako jako brzo.
Osvetljenje ekrana na pola uz auto režim.Ceo dan sam na Wi-fi.
Toliko za sada.

Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ma polako ljudi ne zalicite se. Pasce cene modova vremenom, bice i polovnih ispravnih. Strpljen spasen ;)

Vrh Dno