Šta je novo?

Monstruozni XBoX 360 hardware

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cena ce da bidne ili 399 ili 499 USD, naravno...

Ne znam koliko moze da spadne cena 6 meseci od kako izadje..
Posto ne bih uzimao PS3, do sledeceg GT-a...
Koliko je PS2-ojci spala cena 6 meseci posle izlaska..???

ja bi' definitivno uzeo jedan ps3 po toj ceni....nezavisno od toga kakav ce biti u odnosu na pc....

Pazi, ako bude oko 300, 350 evra kad se tek pojavi kod nas, uzimam ga sigurno, ali ako se budu glupirali, kao skuplji za 100 evra nego u Japanu, ili tako nesto, onda cu sigurno sacekati par meseci..

Ivan® je napisao(la):
pa to ce biti sigurno....

Sta? Bice oko 350 evra kod nas, ili mislis da ce biti skuplji dosta nego u Japanu..???

Sa tim konzolama je kaop i sa procesorima i grafickima i nema shanse da novi model ima drasticno nizu cenu u odnosu na prethodnika kada se pojavio!
Kod nas ce te konzole da kostaju minimalno 700 evra1
Pogledajte Mac MIni! U amerikama on kosta 499 USD, a kod nas 700+ evra!
Ali ne mogu da verujem da vi sada planirate kupovinu te konzole, i to kao da ce se u petak pojaviti u Extremeu ili Beosoftu, a ne za godinu dana i to samo u japanu, a za godinu i po dana u evropi!! Alo bre GODINU I PO DANA??!

Isekao sam ovaj isechak sa prezentacije ps3 na e3
Ici ce u tri atacha, pogledajte

Prilozi

Part 2

Prilozi

Part 3,
nego razmishljam se da li da kompresujem deo sa Unreal-om 3 koji je izazvao prekid daha kod publike, inache svi su povikali it's cg, medjutim kad su zaustavili sliku i kad su pocheli da se krecu po sceni u real time-u, publika je ostala bez daha.

Prilozi

Poslednja izmena:
ako je to ono sa onim zutim robotom koji trci, to je vec postovano, ako nije, onda postuj 🙂

Ma znam da su postovali link medjutim za ljude sa sporim linkom svi ti mov-ovi od 34mb su veliki.
Ja postavljam kompresovane materijale koji su u prihvatljivom ili dobrom kvalitetu a 10X su manji.

Evo jako lepog isechka iz motor storm-a

Prilozi

Part 2

Prilozi

Lucky2001 ako mozes posalji i originalne linkove...jer mi i nije problem za 34 MB a zelim ok kvalitet....

The pocetnik je napisao(la):
Lucky2001 ako mozes posalji i originalne linkove...jer mi i nije problem za 34 MB a zelim ok kvalitet....

I mene tako nesto zanima.

Nema linkova, prezentacije su sa E3 izveshtaja.

Sva sreca je shto ce PS3 povuci trzishte u napred, poshto je Microsoft pakleno usporavao i jedno i drugo trzishte, XBOX nije ponudio za sad nishta, chak shta vishe omanuo je totalno, prezentacija na E3-ju je najgora od svih, imali ste dzibera koji kao opushteno sedi na podu pred publikom u fazonu, mi nemamo nikavih problema i jako smo opushteni, lupetao je nerazumljivo o Velocity Girl nachinu pristupa xbox konzoli, ladno ljudi misle da ce neko prodavati majce preko xbox-a online, igre su apsolutno nedovrshene, fizika je losha, objekti nemaju realan dodir sa povrshino, za razliku od PS3 naslova.
Ljudi su ih pljuvali posle izlaska sa promocije, niko nije nishta leop rekao o promociji, jedini naslov koji bi mogao da se okarakterishe kao dobar je Gears of War, medjutim svi novinari su postavljali pitanje na koje Microsoft nije davao odgovor, jeste li sigurni da ce Velocity Girl igrati Gears of War.
Time su im i javno pokazali da je promocija apsolutno pogreshna i da su bili kontradiktorni.

Edit: dodao sam slike koje pokazuju atmosferu

Prilozi

Poslednja izmena:
Lucky reci cu samo da se ne slazem sa tvojom konstatacijom da Sony vuce trziste unapred(a da su im prezentacije pune sarenisa i wow efekta to stoji).Hint: exxtreme3d forum i reci jednog od gamedevelopera(nastyB) koji se u to razume vise od nas.

Nedjo je napisao(la):
Sa tim konzolama je kaop i sa procesorima i grafickima i nema shanse da novi model ima drasticno nizu cenu u odnosu na prethodnika kada se pojavio!
Kod nas ce te konzole da kostaju minimalno 700 evra1
Pogledajte Mac MIni! U amerikama on kosta 499 USD, a kod nas 700+ evra!
Ali ne mogu da verujem da vi sada planirate kupovinu te konzole, i to kao da ce se u petak pojaviti u Extremeu ili Beosoftu, a ne za godinu dana i to samo u japanu, a za godinu i po dana u evropi!! Alo bre GODINU I PO DANA??!

MacMini i u nemackoj kosta 700 evra, i palm treo650 kosta 700 evra u nemackoj a u americi 700$, Canon EOS-350 kosta 850 evra a u americi 750$...
to mi nikako nije jasno kako amerikanci imaju tako niske cene elektronike! 😡

The pocetnik je napisao(la):
Lucky reci cu samo da se ne slazem sa tvojom konstatacijom da Sony vuce trziste unapred(a da su im prezentacije pune sarenisa i wow efekta to stoji).Hint: exxtreme3d forum i reci jednog od gamedevelopera(nastyB) koji se u to razume vise od nas.

Microsoft ne da vuche u nazad, nego bi oni zakochili totalno, setimo se DIREC3D-a i odbijanje chinjenice da je on sushta realnost, setimo se refresh rate-a (koji je bio namerno sabotiran i sve to zbog chinjenice da je xbox bio u pripremi, oni su imali zestoku nameru da izjednache izgled, kako xbox-ovi naslovi ne bi izgledali inferiornije bar po pitanju refresh-a),
pa nisu ljudi mogli licencu da dobiju ukoliko nisu poshtovali Microsoftove propozicije igre, pogledaj koliko konverzija sa Xbox-a imash i pogledaj eksluzivnost naslova, jednostavno ukoliko hocesh jedno od ta dva trzishta kako tako cesh morati da igrash po pravilima Microsoft-a.
Uveliko se pricha na svim forumima kako je Xbox totalno podbacio i da mu je eksluzivnost naslova slaba, kazu da su se usresredili na marketing, te da su sredstva kojim su mogli da ubrzaju HALO3 preneta u marketing kampanju.
Prezentacija jeste ochajna jer sam je pogledao kompletnu, a onaj celavi J. Allard inache VP Microsofta je smeshan, podseca me na Bakareca sa ovom kapuljachom ispod sakoa, josh i da se skinuo do pasa, pa da nam pokaze 12 zvezdica istetoviranih. Smeshno, chovek se ukljuchio u prezentaciju kao padobranac kome tu nije mesto, mislili su da ce se uklopiti u gaming okruzenje ukoliko ga obuku opushtenije. Izgledao je kao riba sa ushima. Cela predstava je mizerna u odnosu na Sony-jevu koju je pritom pratio i pobednichki duh (a podrzala ih je i nvidia).
Mislim da imam audio materijal sa okupa novinara koji raspravljaju o XBOX prezentaciji a deshavao se na E3-u. Chak je i ono predstavljanje XBOX-a na MTV-u bolje izgledalo.

Pa naravno nije ni MS cvecka...ali Xbox vs PS tj. MS vs. Sony svesti na jednog loseg vs jednog dobrog i nije bas toliko tacno.Bolje da si rekao jedan los vs. jedan manje losiji.Pa mislis li da se Sony mnogo razlikuje od MS-a...pa da mogu i oni bi zeleli monopol i da sve igre budu radjene samo za njihovu platformu.A za Sony-jevu reklamnu kampanju sam i pre rekao da odlicno izgleda....ali to je samo reklamna kampanja.Videcemo sta ce biti kada izadju ove dve konzole kako ce koja da prodje(lepo Nedja rece ima do toga ihahaj vremena).Mada mi se cini da ce MS imati prednost jer ce Xbox360 izaci ranije...a ko rano rani dve srece grabi 😀

lucky2001 je napisao(la):
Ma znam da su postovali link medjutim za ljude sa sporim linkom svi ti mov-ovi od 34mb su veliki.
Ja postavljam kompresovane materijale koji su u prihvatljivom ili dobrom kvalitetu a 10X su manji.

Evo jako lepog isechka iz motor storm-a

Hvala brate, sto mislis na nas sa 56k 😉 , poshtujem to, skidam ovo kad budem gajbi.. hvala..
Ajde ako mozes taj filmic od Unreal 3-ojke da kompresujes, ne mora sve, samo to kad su dahtali u publici... :smoke:

Poslednja izmena:
Evo audio zapisa na sastanku novinara povodom Xbox-a na E3-u, u pitanju je isechak u kome ismejavaju kampanju i ceo projekat i koncept oko Velocity Girl.
Ide u tri parta:

Prilozi

Part2

Prilozi

Part3

Prilozi

Ma batali te audio fajlove.. 😉 daj taj Unreal 3.. :zgran:

Veliki je a ako preteram sa kompresijom nije bash dobar i ne mogu da uhvatim sve, moram da ga seckam, ajde videcu neshto.

Boyce je napisao(la):
Pa cekaj, ako pogledamo trenutno zavrsene igre za uredjaje koji su u prodaji PC je daleko bolji. Onaj KillZone nije 2 generacije bolji od FarCry-ja, a FarCry je izasao pocetkom prosle godine. Kill Zone 2 moze izaci tek za godinu dana.

I ako je Cell procesor toliko superioran, naci ce se nacin da se on bilo kako nadje i na PC-u. Sve mi ovo lici na ono Risc Vs Cisc procesori. Uglavnom, nemoguce je da PC odumre kao igracka platforma. To se moze desiti samo iz ekonomskih razloga, a upravo zbog toga se nece ni desiti.
Ma vazi sto nije za 2 generacije ispred Far Cry-ja!?Jesi li ti slep kod ociju?
Pa ovaj demo u svojoj jadnoj kompresovanoj formi izgleda do jaja,a kamo li u punoj rezoluciji,pusti Far Cry u 640*480 sa Div-x kvalitetom pa mu se divi!
Ajde ne kontriraj po svaku cenu,svi su se oduzeli kad su videli demo,raspravlja se o tome da li je prerenderovan i onda pametni "prodavac automobila u seriji" kaze "sta? to je nafrizirani Far Cry",mojne brate! :zgran: Budi malo realan.

Kad smo kod tih ekonomskih razloga, sto je IBM prodao celu desktop proizvodnju Kinezima?!Ako se Cell ili neka njegova verzija nadje u kompjuterima,oni ce verovatno emulirati PC ali ce za sebe biti kompletno nov sistem mnogo jaci od sadasnjih PC-a jer je i sam Cell mnogo jaci procesor!

Poslednja izmena:
Evo koliko sam mogao da ga iseckam a da nije bash katastrofa deo sa zutim robotom, bez reakcija publike.
Malo je veci ici ce u 4 partova

Prilozi

A sta tacno donose "ti" Cell procesori .. i sta ih cini toliko mocnijim? Zna neko jednostavno da objasni?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno