Ivan® je napisao(la):pa to ce biti sigurno....
The pocetnik je napisao(la):Lucky2001 ako mozes posalji i originalne linkove...jer mi i nije problem za 34 MB a zelim ok kvalitet....
Ivan® je napisao(la):ali nigde nisam video tft-ove na kojima ce moci da se igra u native rezoluciji...
Nedjo je napisao(la):Sa tim konzolama je kaop i sa procesorima i grafickima i nema shanse da novi model ima drasticno nizu cenu u odnosu na prethodnika kada se pojavio!
Kod nas ce te konzole da kostaju minimalno 700 evra1
Pogledajte Mac MIni! U amerikama on kosta 499 USD, a kod nas 700+ evra!
Ali ne mogu da verujem da vi sada planirate kupovinu te konzole, i to kao da ce se u petak pojaviti u Extremeu ili Beosoftu, a ne za godinu dana i to samo u japanu, a za godinu i po dana u evropi!! Alo bre GODINU I PO DANA??!
The pocetnik je napisao(la):Lucky reci cu samo da se ne slazem sa tvojom konstatacijom da Sony vuce trziste unapred(a da su im prezentacije pune sarenisa i wow efekta to stoji).Hint: exxtreme3d forum i reci jednog od gamedevelopera(nastyB) koji se u to razume vise od nas.
lucky2001 je napisao(la):Ma znam da su postovali link medjutim za ljude sa sporim linkom svi ti mov-ovi od 34mb su veliki.
Ja postavljam kompresovane materijale koji su u prihvatljivom ili dobrom kvalitetu a 10X su manji.
Evo jako lepog isechka iz motor storm-a
Ma vazi sto nije za 2 generacije ispred Far Cry-ja!?Jesi li ti slep kod ociju?Boyce je napisao(la):Pa cekaj, ako pogledamo trenutno zavrsene igre za uredjaje koji su u prodaji PC je daleko bolji. Onaj KillZone nije 2 generacije bolji od FarCry-ja, a FarCry je izasao pocetkom prosle godine. Kill Zone 2 moze izaci tek za godinu dana.
I ako je Cell procesor toliko superioran, naci ce se nacin da se on bilo kako nadje i na PC-u. Sve mi ovo lici na ono Risc Vs Cisc procesori. Uglavnom, nemoguce je da PC odumre kao igracka platforma. To se moze desiti samo iz ekonomskih razloga, a upravo zbog toga se nece ni desiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari