Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Monero.rs doslo doba da se pozdravimo....
Prvo ...nije bilo najlepse da se ne predstavite kada ste vec valjda nase gore list... no preko ovoga je puno nas i preslo
Drugo...pool "pun" novotarija koje ne rade a najavljene su bombasticno...ili rade ali za VAS....
Trece...daleko vam lepa kuca i uzivajte sa nasim XMR-ovima...koje ste uzeli u zadnjih par dana....jer ovolika kolichina lose srece ne postoji ni na jednom poolu...bar je ja nisam video a u ovom poslu nisam od juce...
48h je proslo...zbogom

Super.

Kod mene se još muči, a tu sam negde sa veličinom fajla...i dalje mi prijavljuje orfan greške, a sve sam pokrenuo od nule. Pustiću ga još malo, pošto je ostalo 2 dana, a skidam ovaj tvoj za svaki slučaj, pa ću probati s njim, ako ovo moje čudo ne odradi u narednih par sati.

Mrzi me da se cimam jer nocas krecem na put i nemam vremena za sve to ...

Dosta je bilo zezanja sa monero.rs...

jel uspeo neko da osposobi 0.8.8.1?

geveduzy.jpg
jel uspeo neko da osposobi 0.8.8.1?

Na putu sam da ga osposobim... Nocas sam pustio i dobijem poruku zelenu SIHRONIZACIJA OK. Vratim se iz WC-a burazer ugasio laptop. Umalo nervni slom nisam dobio.

Pustio ponovo jutros i evo ide ka dobrom...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1410012145782.jpg
    uploadfromtaptalk1410012145782.jpg
    381.9 KB · Pregleda: 78
Poslednja izmena:
Konacno, nakon tri dana 0.8.8.1 je SPREMAN. TU SU I SVI XMR-ovi ;)uploadfromtaptalk1410016321428.jpg

sad jos da kazes kako si to uradio ili da lupis upload ovde :)
I obavezno proveri jel salje novcice,jer sam ja imao taj problem,sve u redu a ne salje

Poslednja izmena:
Takođe, jutros stigla uplata sa dwarf-a na poloniex...

Onda verovatno Mintpal jos nije pustio monero u promet, posto ja tsmo saljem jer menjam za drk odmah. Nakupilo se 13 komada i vidim da ih ne salje, kapiram da je to problem.

ja sam pustio ceo blockchain da se skine od pocetka sa starim walletom i evo uspeo iz drugog puta..poslao na mintpal i stiglo normalno

https://www.dropbox.com/s/2lsaynlg516hm38/bitmonerod.rar?dl=0

Evo link, prosto je, samo iz APP...ROAMING...BITMONEROD sve obrisati i pokrenuti file koji ce automatski da skine blockchain, meni sa 20mb zavrsilo je za nekih 7 sati.

mozes li i simplewallet fajl da aplodujes odnosno i connectivity_tool i simpleminer, jer su i oni apdejtovani na 0.8.8.2 ovo je krenulo ok ali kad ukljucim wallet posto nisam hteo da ga brisem zbog adrese na kojoj uimam nesto novcica gore pise 0.8.8.2

Poslednja izmena:
zakasnio sa izmenom poruke ovo sam proverio kad sam otvorio update fajl za 0.8.8.2 nosio je sva cetri fajla...po cu verovatno i njih morati da menjam znaci pored bitmonerod koji si okacio daj i ostala tri ...unapred hvala

Ovo je komplet koji sam skinuo pre dva meseca. Trebalo bi da je 0.8.8.1 u pitanju (Date created: 21.06.2014 15:10h): https://www.mediafire.com/?gs9rrj0e6tiya5x

2rfa8bb.jpg

ne vredi stara wallet adresa nemoze da se pokrene iako imam sve fajlove sa nje ...izbacuje neki error...pokusacu da pokrenem wallet kad se potpuno sinhronizuje....

to je to sad je bitmonerod i wallet 0.8.8.1 stim sto kazem nemogu da pokrenem wallet sa starom adresom

@cacanin

ove koje je postavio Corvus Corax ali i on je postavio vec tako da je to isto u svakom slucaju hvala

To je to.

Da li je neko probao da li sve ovo sljaka na 32 bit win7 ?

Poslednja izmena:
Aman ljudi 20 postova oko verzije daemona... Pa 0.1 xmr koliko uzima poslednja verzija su 15 dinara, jel to stvarno vredno tolikog cimanja

Nazad
Vrh Dno