amdpower
...on thin ice...
- Učlanjen(a)
- 27.09.2010
- Poena
- 325
Neka je sa srećom. Bila je savršena banka dok su Norvežani bili vlasnici.
Pa ko je sad vlasnik Telenora???
Neka je sa srećom. Bila je savršena banka dok su Norvežani bili vlasnici.
AminNeka je sa srećom. Bila je savršena banka dok su Norvežani bili vlasnici.
Cesi.Pa ko je sad vlasnik Telenora???
Ja isto odradio pre tri nedelje. Lepo je bilo krenulo...Danas okoncano online gasenje racuna koji je prakticno otvoren na pocetku rada TB. Bilo je lepo dok je trajalo. Proslo je tacno 5 godina.
Slazem se. Ipak, i ti odlicno bakomati imaju ogranicenje u vidu kolicine novca koji mozes da uplatis/podignes. Tako da ipak nije za svakoga izvodljivo da mu TB bude jedini racun. Pored toga tempo kojim se postavljaju bankomati mimo BG je blago receno "spor". Sto ne cudi imajuci u vidu i spor rast broja korisnika, i veliki rast novcanog minusa u poslovanju koji banka 5 godina kasnije i dalje generese. Tako da je ovaj pocetak naplate sasvim ocekivan.Da,za takve stvari su poslovnce,ne ove onlajn banke.Evro je opet najvise zastupljen i tu je bankomat ove banke neprikosnoven,usudio bih se reci jedina i najveca prednost.![]()
Slazem se. Ipak, i ti odlicno bakomati imaju ogranicenje u vidu kolicine novca koji mozes da uplatis/podignes. Tako da ipak nije za svakoga izvodljivo da mu TB bude jedini racun. Pored toga tempo kojim se postavljaju bankomati mimo BG je blago receno "spor". Sto ne cudi imajuci u vidu i spor rast broja korisnika, i veliki rast novcanog minusa u poslovanju koji banka 5 godina kasnije i dalje generese. Tako da je ovaj pocetak naplate sasvim ocekivan.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Poslali su mi tu karticu reci mi pošto plaćam preko MC one gluposti na aliexpresu uvek uzmu proviziju ...i dalje je free uz dina karticu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari