Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama je besplatna, bankama nije. Ali nije to poenta, poenta je da Dina ne može da krene u izradu dok se ne promeni paket. Osnov za izradu je promena paketa a ne podnošenje zahteva za promenu. Moje pitanje je bilo šta u slučaju da je ugašen račun pre promene paketa, gde je onda osnov za izradu Dine? Lepe želje i poslovne procedure obično ne idu ruku pod ruku.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Poslednja izmena:
@bobster
Ne razumem. U RF sam otisao, podneo zahtev za DINA i kartica je bila kod mene za 3 dana. Moglo se desiti da 4. dan ugasim racun. Zato je RFB RFB, a T'nor je zezancija.

@WebWolf
Ako je tacno da je rok isporuke platne kartice 15 dana to je samo minus vise za T'nor

@bmibmc
U Raifu nisi menjao tip računa da bi dobio karticu, zato su je odmah izradili. U TB promena tipa računa nastupa prvog u mesecu i tek ta promena inicira izradu Dine. Kad god podneo zahtev u toku meseca, tek po promeni tipa računa se kreće u izradu Dine, ako je neophodna. Da si samo podneo zahtev za izdavanje Dine izradili bi je odmah, kao u Raifu. Mislim da sam sada bio jasniji, ovde nema greške već tako ide procedura.

Banke su rigidne,nefleksibilne.Najbolji odgovor je takva je procedura:)i mi tu nista ne mozemo.Malo sluha i razumjevanja s njihove strane bi bilo pozeljno.Nezadovoljan klijent nikome ne treba.Covjek sad ima vise razloga da zatvori racun,ako je nezadovoljan i tako banka opet gubi i klijenta i karticu.Dakle sustina i krajnji ishod je isti. Umjesto da se promijeni procedura,izradom kartice po zahtjevu za promjenu paketa i tako izadje u susret klijentu,da je ima na vrijeme.Izgleda da je bolje zatvoriti pa otvoriti novi racun.Takvu logiku ne razumijem.

To je već druga priča. Ali iskreno, od 7-8 banaka koje sam promenio do sad, TB mi je najviše izlazila u susret kod nekih specifičnih zahteva.

Nikad veći izbor banaka, nikad lakše izabrati drugu. Ne ostajem tamo gde mi nešto ne odgovara.

@bobster
Upravo i ja to i tvrdim. Prepuni su losih procedura. Pisao sam vec, uplatio u subotu dinare na bankomat, a oni mi blokirali sva sredstva. I dinare i devize. Nazovem, kazu dok se ne proknjizi u ponedeljak, ne mozete korisiti ta sredstva. Ja je pitam, a sta sa onim sto ih vec imam. Njih mozete, a ja se onda pozalim da ipak ne mogu. Kaze devojka, to je bug. OK. Nikad mi nisu javili da je to ispravljeno. Rezultat, nikad vise nisam uplatio vikendom pare. Drugo, pogledam tamo pod 'moja dokumenta' kad ono nisu moja nego tudja. Sto znaci da je neko imao pristup mojim. Bilo je toga jos, nego sam zaboravio.

I da se razumemo, mnogo vise doniram mesecno nego sto me sva odrzavanja racuna kostaju. Nego, necu da placam poluproizvod

@bmibmc
U Raifu nisi menjao tip računa da bi dobio karticu, zato su je odmah izradili. U TB promena tipa računa nastupa prvog u mesecu i tek ta promena inicira izradu Dine. Kad god podneo zahtev u toku meseca, tek po promeni tipa računa se kreće u izradu Dine, ako je neophodna. Da si samo podneo zahtev za izdavanje Dine izradili bi je odmah, kao u Raifu. Mislim da sam sada bio jasniji, ovde nema greške već tako ide procedura.

Dakle ja mogu sad da narucim izradu Dina kartice i da se prebacim bez problema na osnovni racun onog momenta kada Dina bude bila kod mene bez ikakvih drugih cimanja?

Naravno. Kad Dina bude kod tebe, prelaziš na osnovni, gasi se Master a ti nastavljaš sa Dinom.

Odlicno, ne bih gasio master dok ne stigne dina, super je sto moze tako.

Promena paketa vazi od narednog meseca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav, moze li se Dina koristiti za uplatu deviza na bankomatu, kao i za online placanje?

Telenor Banka

Na osnovnom paketu imas multivalutni racun. Pa mozes da uplatis/konvertujes eur/usd. Ali ne mozes da placas u eur na netu. Samo u dinarima na domacim sajtovima koji primaju Dinu.

Koje jos banke imaju kartice sa kojima je moguce placati u inostranstvu i/ili na netu bez provizije?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Telenor Banka

Necemo te kopernikuse.

Intesa devizni racun i dobijas sms, eBank... i visa classic debit za oko 5 dana. Za sada je sve besplatno. Poslovnice na svakom cosku. Bude guzva, ali valjda ce da uvode banokmate za uplatu eur.

Poslednja izmena:
Necemo te kopernikuse.

Intesa devizni racun i dobijas sms, eBank... i visa classic debit za oko 5 dana. Za sada je sve besplatno. Poslovnice na svakom cosku. Bude guzva, ali valjda ce da uvode banokmate za uplatu eur.

Ja samo zbog činjenice da sam gubio SVAKI put kad odem u banku barem pola sata ugasio račun prvom prilikom. Ko nije rad da dangubi tamo, neka ih zaobiđe.

Necemo te kopernikuse.

Pitam te kao korisnik Telenor banke od 2016. šta to beše poslovnica?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Nesto gde moras da odes npr ako 'oces da podignes svoje dolare sa racuna, bez da platis konverziju u dinare.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da,za takve stvari su poslovnce,ne ove onlajn banke.Evro je opet najvise zastupljen i tu je bankomat ove banke neprikosnoven,usudio bih se reci jedina i najveca prednost.:)

Sta se desava sa kreditnom za Progersiv+ korisnike? Pocinje li da se naplacuje 200 din mesecno? Da li ce se naplata vrsiti ako nema prometa ili da gasim?

Danas okoncano online gasenje racuna koji je prakticno otvoren na pocetku rada TB. Bilo je lepo dok je trajalo :). Proslo je tacno 5 godina.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno