Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Česi.

Koliko je sad kod tb nalog za uplatu na svakom od paketa?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Rok izrade Dina kartice 30dana.
Moze li da se plati odrzavanje Startera samo u oktobru i posle da se vrati na osnovni paket? Dok ne stigne Dina

Da,za takve stvari su poslovnce,ne ove onlajn banke.Evro je opet najvise zastupljen i tu je bankomat ove banke neprikosnoven,usudio bih se reci jedina i najveca prednost.:)
Slazem se. Ipak, i ti odlicno bakomati imaju ogranicenje u vidu kolicine novca koji mozes da uplatis/podignes. Tako da ipak nije za svakoga izvodljivo da mu TB bude jedini racun. Pored toga tempo kojim se postavljaju bankomati mimo BG je blago receno "spor". Sto ne cudi imajuci u vidu i spor rast broja korisnika, i veliki rast novcanog minusa u poslovanju koji banka 5 godina kasnije i dalje generese. Tako da je ovaj pocetak naplate sasvim ocekivan.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Kako finansiraju minus ako se nagomilava stalno?

Verovatno je samo smanjena zarada (manji plus nego kod ostalih).
Da se gomila minus, uveli bi naplate odavno. Sad ako izgube deo korisnika, mogu da idu ka zatvaranju ako se nešto ne dogodi vanserijski u ponudi.

Slazem se. Ipak, i ti odlicno bakomati imaju ogranicenje u vidu kolicine novca koji mozes da uplatis/podignes. Tako da ipak nije za svakoga izvodljivo da mu TB bude jedini racun. Pored toga tempo kojim se postavljaju bankomati mimo BG je blago receno "spor". Sto ne cudi imajuci u vidu i spor rast broja korisnika, i veliki rast novcanog minusa u poslovanju koji banka 5 godina kasnije i dalje generese. Tako da je ovaj pocetak naplate sasvim ocekivan.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

He,slazem se,gubici su bili kod starog vlasnika i sve su govorili, ne moze odmah dobit,bice kasnije,bice,i prodje vrijeme.Bankomati se postavljaju,npr. u mom selu nije bio a sad ga ima.Tempo, brzina i strategija mi nisu poznati.Bankomati imaju ta ogranicenja(pobogu i vecina ljudi takodje:).Moze se pozvati tel.i skinuti neke limite,trenutno ili trajno, ne znam,bilo je rijeci o tome, nisam njihov korisnik.Ne branim ih uopste i uvijek sam govorio da su onlajn(obe)banke najbolje kao dodatne,ko ima takvu potrebu.Meni je zasad MTS banka jedina i dobra.:)

Ono sto se moze povecati telefonskim pozivom jeste limit za placanje preko mobilne ili web aplikacije, sto traje tri sata. Nakon toga, kad se premasi mesecni limit (koji nije nesto preveliki) potrebno je zvati ponovo makar hteo 1 dinar da platis. Sto samo po sebi nije nesto sto je uvek lako izvodljivo ali i zbog radnog vremena kol centra ili forsiranja da poziv mora da bude sa broja telefona za koji je racun vezan. Posto ocigledno ne moze puno da se zaradi na ljudima koji TB koriste jer ima besplatno odrzavanje, ili od milenijalaca dovoljno vicnim sa "online stvarima" da ni pored besplatnog odrzavanja i naplacivanja svih ostalih usluga banka ne zaradi na njima gotovo nista, treba malo promeniti fokus i na ljude koji barataju vecim iznosima, ili na ljude koji uzimaju dugorocne kredite, SMB segment itd itd

Btw, u kom to selu je TB postavio bankomat?

Poslednja izmena:
Jesu to uveli NFC ili se pripremaju...?
aae1317da73e54aabb817a6de0c42c00.jpg

Oduvek je bila bez naknade za progresiv+ paket.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Da li naplaćuju svakog meseca ili samo na priliv od 1. oktobra? Da znam da li da gasim račun, možda se opamete za neko vreme ili im bude bolja ponuda.

Meni su 23.7. poslali ovo: "Poštovani korisniče,

Obaveštavamo Vas da je Telenor banka a.d. Beograd izvršila izmene i dopune Tarifnika usluga za fizička lica koji će važiti od 1.10.2019. godine. Promene se odnose na naknade za vođenje platnog računa i neke od usluga platnog prometa u zemlji i inostranstvu. "
"Ukoliko iz bilo kog razloga niste saglasni sa predloženim izmenana i dopunama Okvirnog ugovora, imate mogućnost da pre dana početka primene novih uslova, u skladu sa odredbama Okvirnog ugovora, raskinete Okvirni ugovor uz prethodno izmirenja svih obaveza prema Banci. Ukoliko u navedenom roku ne raskinete Okvirni ugovor smatraćemo da ste saglasni sa predloženim izmenama. "

Sto znaci da vazi od 1.oktobra na sve nove prilive valjda.

da li mozda neko zna zasto su mi skinuti 300din nakon danasnjeg priliva na racunu? na nalogu nema da pise nista..

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Ovako kako si napisano sigurno ne zna niko. Daj neke informacije. Na kom si paketu? Ako si na progresiv možda su ti skinuli održavanje, uklapa se u cifru. Mada to skidaju početkom meseca. Danas su skidali rate za telefonske aparate, možda je to.

Poslednja izmena:
Ko ih sisa,5god je sve bilo free ne mogu da se zalim :) vreme je da se ide dalje :)

Ja mislim da cu da predjem, koristim karticu trenutno samo za racune na klik, i jedan obican, da dopunim prepaid(telenor) i jednom u par mjeseci platim nesto drugo. Mislim da mi i nema neke razlike. Kad se zaposlim opet mozda progresiv plus ako budu bolji uslovi u odnosu na druge banke, ne znam nijesam ih ni gledao ali otom potom. Mislim da bih tada opet i dobio mastercard karticu dzabe, ova sad sto cu da je gadim istice za pola godine manje vise.

Planiram da napustim TB jer sam karticu koristio samo za sitna internet plaćanja i ništa drugo, pa mi se nešto i ne plaća održavanje kad već kao student mogu da odem na drugo mesto i ne plaćam ništa. S tim u vezi, da li još neka banka kod nas prima dinare na bankomatima, poput telenor banke?

mislim da je sad najbolja opcija mts banka?

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Neko je ovde rekao, ali sad ne mogu da nađem...
Koliko dinara treba imati na tekućem računu, da bi kamata od štednje po viđenju pokrila troškove starter paketa?

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

i dalje je free uz dina karticu :)
Poslali su mi tu karticu reci mi pošto plaćam preko MC one gluposti na aliexpresu uvek uzmu proviziju ...
Za šta koristiti Dinu a za šta Master? Starter je paket, vidim ovde dosta negativnih komentara, odustaju ljudi od TB :(

Dinu za dizanje kesa sa bankomata i plaćanja u srbiji. Ok je za backup banku. Kad izgubis karticu od druge, dok ti se izradi nova prebacis na telenor pa dignes, bez cimanja do poalovnice. Tako neka namena. Bolje imati nego nemati.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Hvala , al objasni mi ovo , greškom sam sačuvao karticu tj info za Google pay , stigao mail da je stornirano, u app vidim ovo, to znači da će taj iznos vratiti na račun?!

9873ba3234f4ea384ca4351f7cd50c55.jpg

Vratiće. Kad dodaš karticu google skine i vrati jedan evro ili dolar da proveri da li ti plaćanje radi.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno