Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odakle samo 50para razmak na P+ sada?
Pise da je 1 din u tarifniku.
1 din i jeste. I tako je oduvek i bilo. Bar ovih godinu i po dana, koliko sam ja na P+ paketu. Nzm šta je ovo gore od 50 para razlike?!
b757cf0defb28901afd97c9bf072b5ec.jpg

Poslednja izmena:
Da, sad vidim. Zaista čudno i dosta povoljno.
Čim je dosta povoljno verovatno je neka greška.

Ma da, 100 % neka greška.

Na P+ je 1 din razlika.

Hm, kako li je samo uspeo da dobije tih 0,5 din?! [emoji848] Hahaha.

Poslednja izmena:
Desilo se da su delili nekada i srednji kurs (najavljeno/nenajavljeno, ali nisu bili bagovi).

MB nema onako dobar kurs kao sto je imala do pre nedelju-dve. KB, za sada, drzi dobar kurs i dalje ;)

Pretpostavio sam da je to u pitanju, miki uvek ima sveže informacije o paketima kod Telenora.

Inace kurs u menjacnici u centru BG-a kupovni 118, prodajni 118.1
10 para razlike :smoke:

banka koja ima male novcanice nema veliki promet [emoji2].

kad ti treba sitno ti umesto 5000 digni 4+1

i porediš osnovni kurs mts sa kursom telenora uz najskuplji paket [emoji39]

Ma to su neka zapažanja onako brzinski, ima tu još dosta.
Poredim najskuplji paket u Telenoru jer je bolji kurs na osnovnom u mts-u [emoji2955]

Pretpostavio sam da je to u pitanju, miki uvek ima sveže informacije o paketima kod Telenora.

A realno gde god se pojavim u nekoj temi sa informacijom koju imam ja podelim (vip, Kopernikus, Vektor, Eon, kurirske službe itd..) meni kažu da tu radim... Dobro za banku ajde, priznajem da imam Gold [emoji41] Ali ne radim tamo.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ma to su neka zapažanja onako brzinski, ima tu još dosta.
Poredim najskuplji paket u Telenoru jer je bolji kurs na osnovnom u mts-u

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

OK
mislio sam da kukaš na MTS da nisu povoljni kao što su bili pre mesec dana

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Odbili su da mi produže štednju (tj. naprave novi oroceni račun) po starim uslovima iako imam priličan iznos štednje. Bio voljan da još oročim. Odgovor sa prvog nivoa mejlom.

Sent from my M8pro using Tapatalk

Valjda moraju svi pod istim uslovima. NBS tu zeza, ne banka.
Bilo koji iznos koji fizičko lice legalno može da ima je za njih smešan.
Pogotovo sad kad ih je kupio milijarder.

^ne, mogu da se dogovaraju posebni uslovi za stednju. Obicno to ne rade uopste po tome koji je iznos (osim zvanicnog), ali na osnovu toga koliko cega koristis, da.
U Intesi sam dobio ceo % vise pre koju godinu, zbog potrosnje na kartici, sto je tada ozbiljan procenat bio, nije to ono doba od 14% :)

@Owime, mislis 4% za orocenu na godinu dana? Mislim da ce PPF da izbaci stednju, ja i dalje imam stav da je TB to koristila samo kao "jeftin kes", sto PPFu verovatno ne znaci.

Nisam znao da to može (nije mi nikad ni trebalo). Ali procenat više je već dosta dobra ponuda.

Owime, ako telenor neće, ostaju ti ostale banke. Mts je valjda još na 4% a možda daju i više ako im treba novca. Ne verujem da oni imaju mnogo oročenih sredstava.

Valjda moraju svi pod istim uslovima. NBS tu zeza, ne banka.
Kako isti uslovi, nije to taksi mafija u BG (svi po istoj ceni), već "konkurencija" među bankama - neki nude bolje, neki nude lošije uslove.
Bilo koji iznos koji fizičko lice legalno može da ima je za njih smešan.
Pogotovo sad kad ih je kupio milijarder.
Sve je to meni jasno, ali odeljenju za stanovništvu ipak to nije svejdno.
^ne, mogu da se dogovaraju posebni uslovi za stednju. Obicno to ne rade uopste po tome koji je iznos (osim zvanicnog), ali na osnovu toga koliko cega koristis, da.
U Intesi sam dobio ceo % vise pre koju godinu, zbog potrosnje na kartici, sto je tada ozbiljan procenat bio, nije to ono doba od 14% :)
Najpre sam dobio dopis (previše brzo!), a onda ih zvao i prebacili me na odeljenje za štednju i neki nezaintersovani Marko je samo ponavljao "to su novi uslovi", "nema izuzetaka", "već vam je odgovoreno", "hvala, doviđenja". Uopšte nije ulazio u detalje, iako sam napomenuo da sam stari korisnik, da koristim štednju od kada postoji, da nemam ni mali iznos, i da hoću još da deponujem na oročeno, ali po starim uslovima.

Sve ono što inače pregovaramo za kablovskim/mobilnim operaterima. :)

Kad istekne ugovor, štednju prebacujem u MTS banku, ako tamo do tada ne promene uslove (i dalje 4% za 12 meseci).

Ovi u TB su nezainteresovani po svim pitanjima koja sam imao sa njima, reklamacijama (nijedna u moju korist), online plaćanjima, štednjom. A ne prolaze male pare i zarađuju dobro na meni!

Poslednja izmena:
Mislio sam svi u istoj banci pod istim uslovima. Ali sad ima logike kad je alfa objasnio.
Moje mišljenje je bilo ako dodje Jedan čovek i dobije 15% kamate godišnje, a ostali ljudi 4% ili koliko je već u tarifniku, tu postaji osnov za pranje novca.

NBS mora da kontroliše sve uloge i može da primeti da taj jedan odskače. Ovo takodje samo mislim, u praksi je možda drugačije.

A zaključak je da svarno izlaze u susret ako im odgovara ponuda, što je korektno za korisnike.

Poslednja izmena:
Могу банке да раде шта хоће све док је у оквирима закона државе у којој се налазе.Нема то везе са спречавањем прања новца,бар код нас.

Da li se zna hoce menjati ime u Home Credit? Ili ostaju Telenor Banka.

I da promene ime, nama je svejedno. Administratori će prekrstiti temu. Usluge su bitnije od imena.

Pa sad, ako budu imale dve banke iste usluge i istu ponudu, pre bih uvek otvorio račun u Telenor banci, nego u Home Credit.

Nisam pratio dešavanja oko operatera i banke, pa da pitam da li je isti fond kupio i banku i operatera, ili su to sad potpuno odvojene stvari?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno