1 din i jeste. I tako je oduvek i bilo. Bar ovih godinu i po dana, koliko sam ja na P+ paketu. Nzm šta je ovo gore od 50 para razlike?!Odakle samo 50para razmak na P+ sada?
Pise da je 1 din u tarifniku.

Poslednja izmena:
1 din i jeste. I tako je oduvek i bilo. Bar ovih godinu i po dana, koliko sam ja na P+ paketu. Nzm šta je ovo gore od 50 para razlike?!Odakle samo 50para razmak na P+ sada?
Pise da je 1 din u tarifniku.
Svi zaposleni (i članovi uže porodice) u Telenoru u Srbiji (Telenor doo, Telenor banka, Telenor Direct i TnCO) imaju progresiv gold paket sa 50 para razlike između kupovinog i prodajnog kursa €.Možda radi u TB![]()
banka koja ima male novcanice nema veliki promet [emoji2].
kad ti treba sitno ti umesto 5000 digni 4+1
i porediš osnovni kurs mts sa kursom telenora uz najskuplji paket [emoji39]
Pretpostavio sam da je to u pitanju, miki uvek ima sveže informacije o paketima kod Telenora.
Ma to su neka zapažanja onako brzinski, ima tu još dosta.
Poredim najskuplji paket u Telenoru jer je bolji kurs na osnovnom u mts-u
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Kako isti uslovi, nije to taksi mafija u BG (svi po istoj ceni), već "konkurencija" među bankama - neki nude bolje, neki nude lošije uslove.Valjda moraju svi pod istim uslovima. NBS tu zeza, ne banka.
Sve je to meni jasno, ali odeljenju za stanovništvu ipak to nije svejdno.Bilo koji iznos koji fizičko lice legalno može da ima je za njih smešan.
Pogotovo sad kad ih je kupio milijarder.
Najpre sam dobio dopis (previše brzo!), a onda ih zvao i prebacili me na odeljenje za štednju i neki nezaintersovani Marko je samo ponavljao "to su novi uslovi", "nema izuzetaka", "već vam je odgovoreno", "hvala, doviđenja". Uopšte nije ulazio u detalje, iako sam napomenuo da sam stari korisnik, da koristim štednju od kada postoji, da nemam ni mali iznos, i da hoću još da deponujem na oročeno, ali po starim uslovima.^ne, mogu da se dogovaraju posebni uslovi za stednju. Obicno to ne rade uopste po tome koji je iznos (osim zvanicnog), ali na osnovu toga koliko cega koristis, da.
U Intesi sam dobio ceo % vise pre koju godinu, zbog potrosnje na kartici, sto je tada ozbiljan procenat bio, nije to ono doba od 14%![]()
Zašto u "Home Credit"?Da li se zna hoce menjati ime u Home Credit? Ili ostaju Telenor Banka.
+1 [emoji6]I da promene ime, nama je svejedno. Administratori će prekrstiti temu. Usluge su bitnije od imena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari