U pravu si. Ja sam mislio da su osnovani 2015, pa dobijao tri godine prilikom računanja.Meni vazi 4 godine. 2014. izdata, vazi do 2018., tacno 4 godine.
AKo rasta ne zna precizno, moracemo da sacekamo 17/8.
Mislim da su Klasik i Starter odvojili tako da Klasik znaci samo Dina kartica, a Starter automatski i MC kartica, da bi bilo lakse. Takodje i za Progresiv/+ da ce i Dina i MC biti po automatizmu.
Videcemo... ako nije tako, bice sigurno opcija u Katalog Proizvoda da se zatrazi posebno MC kartica.
Ono sto mene brine je ako namerno stave da Dina moze samo za podizanje, a ne i za uplate na Telenor bankomatimaI time te nekako forsiraju da moras uzeti MC, iako ti ne treba (kao sto nama u porodici uopste ne treba).
Nova kartica uvek ima druge brojeve.Meni je izrađena MasterCard. Sad vidim u aplikaciji da mi stoje dve MasterCard kartice - nova i stara. Razlikuju se brojevi, što je malo neobično.
Odakle znas?Master je automatski I za starter.
preuzmi sa linka http://www.telenorbanka.rs/files/app/2850.apkPozdrav, ima li neko note 9 da isproba da li mu radi aplikacija? meni pise not compatible with phone i ne mogu da je skinem uopste. telenor sim kartica je u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari