Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni vazi 4 godine. 2014. izdata, vazi do 2018., tacno 4 godine.

ako imam starter paket jel mi automatski salju mastercard debit i naplacuju 500,00 rsd a kako se trazi dina card hvala.

Dina je automatska, a kako ce biti za MC, videcemo, valjda ce objaviti pre 17.
Moje misljenje je... (napisao sam na prosloj strani, zasto da ponavljam :))

Meni vazi 4 godine. 2014. izdata, vazi do 2018., tacno 4 godine.
U pravu si. Ja sam mislio da su osnovani 2015, pa dobijao tri godine prilikom računanja.
Jedina stvar da je bolja u mts banci je sto kartica traje pet godina. Eto i oni da se pohvale da imaju nešto bolje od Telenora.

Gle stvarno, ja citao kod mojih vazi do 2022. (i dalje mi se cini tako na samoj kartici), ali lepo se vidi na eBanking MTSB, vazi do 2023.

Stvarno cool, smara da se kartica menja ako nije ostecena ili izgubljena.

AKo rasta ne zna precizno, moracemo da sacekamo 17/8.
Mislim da su Klasik i Starter odvojili tako da Klasik znaci samo Dina kartica, a Starter automatski i MC kartica, da bi bilo lakse. Takodje i za Progresiv/+ da ce i Dina i MC biti po automatizmu.

Videcemo... ako nije tako, bice sigurno opcija u Katalog Proizvoda da se zatrazi posebno MC kartica.
Ono sto mene brine je ako namerno stave da Dina moze samo za podizanje, a ne i za uplate na Telenor bankomatima :( I time te nekako forsiraju da moras uzeti MC, iako ti ne treba (kao sto nama u porodici uopste ne treba).

trebalo bi dina automatski za sve, master automatski samo za progresiv/+.

Sem MCa ne vidim razlike izmedju Klasika i Startera?

Meni je izrađena MasterCard. Sad vidim u aplikaciji da mi stoje dve MasterCard kartice - nova i stara. Razlikuju se brojevi, što je malo neobično.

Licno ne vidim poentu Dine na starter paketu, koji je multivalutni?

Zapravo ne vidim tehnicku mogucnost za Dinu na takvom paketu (koliko se razumem)

i automatski 500rsd za novu

pa kao sto je napisala u tweetu, bice aut. izdat master za starte

Ako i ti tako kazes, onda znaci tako je. Da li znas da li ce i Dina sigurno moci za uplate da se koristi na TB ATM?

Dakle, ko nece Master, mora da promeni u Klasik racun.
Za Starter i progresiv/+ se automatski izdaje (i ako treba, naplacuje) MC.

Jedino je ostalo pitanje sta je ograniceno na Klasik racunu, sem koriscenja MCa i placanja van zemlje njime?

Da, radice za uplate/isplate na TB bankomatima bez provizije

Ja sam tek sada skapirao da se ona provizija za plaćanje u inostranstvu (POS) odnosi i na plaćanje preko interneta. *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*izam, prebacio sam sva sredstava na mts banku. Ćao od mene.

Jedno pitanje u vezi one pogodnosti - podeli na rate... kako to funkcionise? Obicno, minimalni iznos koji treba da uplatis je 5%... Jesu li ove rate kao u intesi ono placanje na rate karticom, samo sto sam biras rate kasnije, ne moras na licu mesta? i jel ide kamata na to i koliko (intesine rate su bez kamate)?

Pogledaj primer na sajtu nije usto kao Intesa, drugi je princip.

Vecina banaka sada ima prevaru "podeli na rate bez kamate", ali se dodaje pizamasna provizija. Za sitne iznose je ogromna (jer je minimum obicno tipa 500din, cak i po rati), ali ima i ok primera za velike troskove (UniCredit ima fixni iznos, pa je za recimo 100.000 da se podeli taj iznos mali)

Uglavnom izadje kao da je 10-11% kamata, AKO je dovoljno veliki iznos koji se deli.

Telenor faq
;-)
d6b181917c1d019029f2b5cbc38a1753.jpg

Pozdrav, ima li neko note 9 da isproba da li mu radi aplikacija? meni pise not compatible with phone i ne mogu da je skinem uopste. telenor sim kartica je u pitanju

Gde si ovo nasao?:) Svaka cast!

Jel zna neko kako da podnesem zahtev za dodatnu MC karticu pošto nigde ne vidim tu opciju ?

Ovlašćenje za drugi račun ili imaš samo Dina? Treba da bude u katalogu uskoro. Biće update aplikacije.

Nema u appu
Mora kroz web banking, ide kao ovlascenje druge osobe. Barem je moralo, kad sam radio :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno