Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Potrebna mi je gotovina u dolarima.
Kupiš dolar u menjačnici, jeste dupla konverzija ali mislim da će opet jeftinije i lakše da bude nego podizanje dolara na šalteru druge banke, ako je to uopšte moguće. Ili što kaže @alfaunits, pravac airport city ako ti je "usput"

Jao moram detaljno da procitam sta pisete o TB banci da me ne ousre za neke prvizije i ako ja imam progresiv i ne koristim nista spec samo najosnovije znaci podizanje para sa bankomata obicno nisu TB bankomati placam karticom ne idem u minus i to sve i placam sve kucne racune online preko TB i za sada je sve radilo. Uskoro treba nesto da pazarim sa Ali ekspresa pa da vidim da ne bude veca provizija nego racun :D
@Laki_srb
Zovi call centar pa proveri da li jos neki bankomat sem onog u airport city isplacuje dolare ja sam davno nesto pitao za dolare i tada su mi rekli da samo tamo moze da se podginu dolari. Evre sam dizao normlano da drugim bankomatima.

U AC ima filijala, ne mogu na bankomatu da se podignu dolari.

Da, imam dolare.
Možda mi je najbolja opcija da podignem dolare na bankomatu u inostranstvu (Rusiji/Moskvi).
Da li neko zna sa sigurnošću da se u Rusiji mogu podići dolari sa bankomata?

Nisam iz Beograda.
Iz Vojvodine na aerodrom, AC mi nije usput.

Ako hoces da platis debelo vise, slobodno. Ali zasto je tako bi znacilo da ponavljam istu stvar koju sam bukvalno >5000x vec rekao na forumu oko platnih kartica i placanja/podizanja u inostranstvu :)

Zameni te dolare u dinare, podigni, zameni u menjacnici u dolare. Ili rublje, ako ti rublje trebaju :) Potrazi Exclusive Change u NS ako ti trebaju rublje, mislim da imaju dobar kurs kada KUPUJES.
Za ceske krune su mi dali bolji kurs nego bilo koja menjacnica u Pragu!

@ Laki_Srb

Pokusaj preko Google-a i Yandex-a da trazis pojam
"Снятие наличных с карты иностранного банка в России"

pa mozda i pronadjes nacin da podizes bas dolare u Rusiji/Moskvi

Mada ipak je najbolje da podignes $ u poslovnici TB u Beogradu i da ih nosis sa sobom.

• Like
Reagovanja: M J
Telenor Banka

Svakako ce manje da te kosta da odes do jedine poslovnice u Airport city i podignes dolare, ali pazi rade samo pon-pet do 17h... i ako je veci iznos najavi im preko telefona da pripreme dolare.

Nove tarife zbog nametnutne Dine http://www.telenorbanka.rs/sr/o-nama/telenor-banka/tarifnik/

Sent from my iPhone X using Tapatalk

^vec sam postavljao, nove tarife UOPSTE ne doticu postojece korisnike, niti imaju BILO KAKVE promene i za nove korisnike, koji hoce MC umesto Dina kartica, ali su JEFTINIJI za one kojima je Dina dovoljna!

U prevodu, prekinite da se zalite na DIna kartice ;)

Tako sam i ja shvatio :)

Zapravo, pametno su podelili pakete

Tako da ko uzima onaj "classic" paket dobija i bira Dinu, dok neko na Starteru dobija Mastercard

Узмеш Прогресив+ и навикнеш на бесплатна подизања на туђим банкоматима Мастером и онда помислиш да је тако и за Дину,кад оно цврц.:)

Jeli može kreditna kartica da se otkaže preko aplikacije ili sajta, ili samo u poslovnici?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nece biti kreditna dina kod TBa.
Ne mozes otkazati ove DinaCard, sto ce biti deljene uz racune, mozes ih poseci, iskljuciti u appu, i verovatno im vratiti ili pozvati da trazis da se trajno ugasi.

Ili te nisam skapirao ili nepotrebna frka oko necega sto mozes samo da preseces ;)

Kreditna kartica, postojeća. Master kartica crne boje. Ne znam ima li opcija za otkazivanje preko aplikacije.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne znam zasto sam procitao "Dina kreditna" kada i nije bilo reci, izvinjavam se ;)

Ne moze kroz app nijedan proizvod da se zatvori (nisam nasao opcije ni za kredite, ni za stednju). Ali ne znam kako se zatvaraju/otkazuju, verovatno mora u neki poslovnicu Telenora da se ide. Preko telefona sigurno ne moze, jedino ako se tako najavi.

Ne znam zasto sam procitao "Dina kreditna"
:D Често се спомињала(Дина) у задње вријеме.Бар се може рачун затворити онлајн,за разлику од МТСБ.

Vid Alfa nije siguran :zgran:
im shocked :D

@desp - samo preko aplikacije otkazujes,nikako da ides u shopove,nema poentu. Ali samo preko web-a, ne mobilne aplikacije na mobu

Ne vidim na sajtu odgovor na pitanje: Ako ističe mastercard, da li se dobija samo dina ili se produžava master uz skidanje 500 dinara? Reč je o starter paketu. Classic ne vidim nigde.
Call center bio na čekanju dugo, pa da pitam ovde ako neko zna.

Klasik je tek od 17.08. dostupan verovatno. Dobijas Dinu, a MC moras traziti ako hoces za nju da platis.

sta ce biti u klasik racunu istice mi mastercard debit 30.septembar.hvala.

Nije mi palo na pamet tu da pogledam! 10x

Klasik je tek od 17.08. dostupan verovatno. Dobijas Dinu, a MC moras traziti ako hoces za nju da platis.

Znači MC se više ne produžava automatski? Kada onda da je tražim, da bih je dobio na vreme tako da nemam prekida u korišćenju? I kako da je tražim, s obzirom da kad se već ima postojeća kartica, tamo u meniju mogu samo da se izaberu negativni razlozi zašto želim novu - krađa, gubitak ili oštećenje, a to sa sobom povlači instant blokadu korišćenja trenutne kartice.

Automatski ponovo izdata Master Card debit koja ističe 08/18 bez ikakvih dodatnih zahteva. Progresiv+

Da, ali pre 17.08.

Malopre mi je stigao mejl da mi je nova kartica izrađena i da će biti poslata na adresu. Pretpostavljam da je u pitanju MC i da će biti naplaćena njena izrada po cenovniku (500din, starter paket)?

AKo rasta ne zna precizno, moracemo da sacekamo 17/8.
Mislim da su Klasik i Starter odvojili tako da Klasik znaci samo Dina kartica, a Starter automatski i MC kartica, da bi bilo lakse. Takodje i za Progresiv/+ da ce i Dina i MC biti po automatizmu.

Videcemo... ako nije tako, bice sigurno opcija u Katalog Proizvoda da se zatrazi posebno MC kartica.
Ono sto mene brine je ako namerno stave da Dina moze samo za podizanje, a ne i za uplate na Telenor bankomatima :( I time te nekako forsiraju da moras uzeti MC, iako ti ne treba (kao sto nama u porodici uopste ne treba).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno