SVE promene su duzni da najave 30 dana ranije. Cak i u nasu korist.Za uvođenje bilo koje nove naknade je potrebno da nam pošalju obaveštenja dosta ranije(mesec ili dva), tako da se po ovom tarifniku sigurno ništa ne menja ni za starter ni za progresiv.
Na sta mislis konkretno? Ako sam nesto pogresio, ispravi slobodno, necu se ljutiti.Koristim i Telenor i banku godinama i imam više nego pozitivna iskustva, a onda ovde vidim tvoje negative postove sa neproverenim informacijama i često imam potrebu da te demantujem jer su moja iskustva potpuno drugačija.
Moja cela porodica i barem 4 clana familije (da znam..) imaju Starter u TB.
Ali niko ne umislja da je TB ikakav WOW, niti cuva ista blizu 6 cifara u njoj. Prosto je najjeftinija opcija za najosnovnije stvari.
MTS i Rajf u istoj recenicinpr. MTSBanka koliko mi je nelogicna kada sam video kod mojih... au. Ali treba neke stvari od RF da prekopiraju![]()
MTS i Rajf u istoj recenici
Kod mene je Rajf zamenio TB. Sve radi tika-taka, imaju uplate-isplate na bankomatima. Jedina ali golema mana: punokrvna lihvarska banka gde se sve placa i placa se unapred. Imam i Intezu ali je ne koristim preko godinu dana i verovatno otpada.
TB zadrzavam jer leba ne trazi i zbog placanja na Klik. Kad nas i za to ispale ostajem na Rajf.
Možda ti je jeftinije da ih konvertujes u dinare pa da ih podignes na bankomatu TB. Svakako ti je puno lakše.Pozdrav
Da li je moguće podići devize, u mom slučaju dolare, sa telenor računa na šalteru druge banke?
Vidim da ima u tarifniku i da je min. 400rsd provizija.
Da li je dovoljna samo kartica i lična karta ili traže još nešto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari