Ko su sad ovi?
Sent via Huawei P10
Jer zna neko kako da sprecim da se blokira racun posto mi istice lk a cekam novu da se izradi imam potvrdu za to jer postoji mogucnost da to se skenira u telenor poslovnici pa da se racun ne blokira dok ne bude gotova nova lk.
Jer zna neko kako da sprecim da se blokira racun posto mi istice lk a cekam novu da se izradi imam potvrdu za to jer postoji mogucnost da to se skenira u telenor poslovnici pa da se racun ne blokira dok ne bude gotova nova lk.
Posto je izbrisana poneka poruka, bug nije sredjen, jos nije stornirano...Ovo je znaci jos gore.. kad je meni to "radilo", na jednom samo ATMu se desavalo, i kroz nekoliko sati je stornirano. Ako se tek sutra stornira, efektivno moze da se zaradi na overnight kamati kod TB bez ikakvog cash-a 😀
Edit:Obavio sam kupovinu preko aliexpresa pre nekoliko dana i vidim da mi je novac skinut juce, po kursu 120,6. Koji im je to kurs? Progresiv racun je u pitanju...
Sent via Huawei P10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari