To je pitanje za AE temu, odgovoreno jedno xxxx puta. Slobodno izaberi evre kao valutu na AE, na kartici drži evre ,nema provizije.
Da, € valuta na AE je informativnog karaktera jer oni tamo i Kini obračunavaju u $. Isto držim Evre kao valutu plaćanja, nikad mi ni cent nije obračunat za proviziju.
Istina je. I time plaćaš više nego da izabereš $ na AE.Onda je istina da ako izeberes € na AE, plaćaš u €.
Pod uslovom da imam $ na računu? Jasno, logično, totalno sam prevideo tu exchange opciju, hvala.Istina je. I time plaćaš više nego da izabereš $ na AE.
Za $ na računu i plaćanje u $ -- da to funkcioniše imali smo samo jednu prijavljenu situaciju na forumu (koja je pritom nejasna, jer je skinuto manje $ nego što je trebalo). U svim drugim slučajevima za devizna plaćanja, na svim ovim stranama, svima se najpre skida € sa računa, pa ostale valute, pa dinar (bez obzira na izabranu stranu valutu na sajtu na kojem se plaća).Pod uslovom da imam $ na računu?
Dear customer,
We are using this opportunity to remind you that Republic of Serbia Law on Payment Services prescribes that only registered providers, with approval and permission of National bank of Serbia, are allowed to provide payment services.
We point out that individuals may freely use mobile banking and online banking services for payment of bills, for household in which they live, for members of their families and other similarly connected persons.
On the other side, in accordance with the Law, individuals are not allowed to use these services with aim to perform commercial activity, more precise, it is against the regulation to perform payments in the name of other connected or non-connected persons and to charge commission fees for such transactions.
As always, here you may closely be acquainted and informed with National bank of Serbia recommendations, because it is in your best interest.
Sincerely yours,
Telenor banka
To bi trebalo da su svi dobili u svim bankama. Ne hvata tebe, pisano je o tome.Da li je još neko dobio ovakav e-mail od banke?
Često kad prodam nešto preko oglasa dam da mi se novac od otkupa pošalje na račun, verovatno ih to svrbi![]()
Postoji opcija za otkazivanje sve dok se ne pošalje u kliring NBS.Ono sto nisam napisao gore, npr uvece mi neko posalje a ja tek ujutru dobijam obavestenje o uplati, za to vreme status u aplikaciji je nesto kao ceka se odobrenje od banke.. predpostavljam da nema opcija za otkazivanje u tom trenutku u aplikaciji..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari