Не послују с привредом али не знам да ли купују државне обвезнице а требало би(ако то не раде)Ово што Алфа прича то су тзв. трансферне цијене преко којих фирме смањују добит тј. порез на добит.Шта је узрок лошег пословања,не знам,али лоша процјена је по мени најбитнија.Ја бих исто да живим и зарађујем као шеик,али стварност је другачија,на моју жалост.Radim neki seminarski na primeru telenor banke pa me zanima koji su razlozi zasto posluje negativno? Ne izdaje kredite firmama, bese? Zaboravio sam, bilo je price ovde o tome. Hvala unapred
Juče sam dva puta pokušao da kupim avio kartu od AirSerbia, jednom na valutu EUR, drugi put na RSD. Ista karta, u oba slučaja.Kod svih je tako. Jedino rešenje ako hoćeš da platiš dolarima je da skineš sve ostale valute sa računa.
Nego, šta mi se desilo danas. Plaćam Telenor račun preko online obrasca iz maila, uvek za bilo koje plaćanje ide OTP (one time password) danas mi nije tražio?
[emoji23]To samo owimu produžili zbog incidenta sa tetkom![]()
Samo Telenorov i moze da stigne. Infostan stize 10., EDB 20. valjda.
Cemu uopste zurba oko placanja racuna? Zar je toliko tesko ostaviti tacnu cifru koliko su racuni? Naspram platiti odmah i opet nemati isti novac?
Ozbiljno ne razumem.
Ali u tom slučaju plaćam proviziju, jer sam na starter paketu.Placaj preko ebank kad god ti zelis. Tako je najbolje.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Onda znas otprilike za ona 4 kada stizuNe znam na šta tačno misliš? Trajne naloge? Nije žurba oko plaćanja, već pitam informativno, pošto je ovo prvi mesec kako će mi stići računi na taj način. Do sad sam plaćao fizički, pa bih svaki račun platio čim stigne, da ne bih morao da se guram sa penzionerima nakon 20.og
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari