Koliko znam, samo hiljadarke mogu da se podignu sa telenor bankomata
Sent from mTalk
Koliko znam, samo hiljadarke mogu da se podignu sa telenor bankomata
Sent from mTalk
Hvala za info, nisam znao. Samo mi hiljadarke davao...Kako gde...
Može i 500, zavisi od bankomata (u mom kraju znam koji daju a koji ne i to je uvek isto).Код мене једино ПШ не да испод 1000.
Zar neki daju novcanice od 5000?Hypo ili kako se sad vec zove, daje i 200, pa je dobra fora da se kuca 5100, da fino usitni, da ne izbaci peticu u komadu.
Može bilo koj.Za kupovinu telefona na rate preko TB otvara se Starter ili Progresiv račun?
Zar neki daju novcanice od 5000?
Nisi jedini, mislim da je n1tr0 pisao isto pre par strana. Pecaju, pa ko se upeca.Danas sam dobio ovu poruku. Nisam trazio nikakav kredit. Zna li neko o cemu je rec?
Pogledajte prilog 212653
Kako mislis po 5 ako ti treba sitnije?![]()
Ne treba da te bude sramota, i mene je ranije bila sramota. Sad kad naidjem na nekog drkosa na kasi ili trafici sami prsti mi krecu ka 2000 ako ih imam. Pisao sam ja nekada ranije u ovoj temi o tome pa su me "drzaoci" trafika ispljuvali. Novcanica kao i svaka druga, ajde manje radnje koji imaju manji promet razumem, ali kad me u nekom vecem marketu tipa maksiju pogledaju popreko dodje mi kasu o glavu da im olupamКад дајем 5000,мене срамота јер ме гледају као да хоћу да увалим фалсификат,тако да то максимално избјегавам а на ове од 2000 сам навикао иако је у почетку била слична ситуација.
Meni se desilo da mi zguzva pa da vrati nazad 5,10, 20, 50e kada sam sve zajedno ubacio.Jedno pitanje. Ako uplacujete novac na bankomatu, da li isto postoje neka ogranicenja u apoenima ili prima sve novcanice od 10, do 5000 dinara? I da li ako recimo uplacujem vise novcanica odjednom, u razlicitim apoenima, recimo 2x10, 3x50, 1x200..., moze sve odjednom da se ubaci u bankomat ili mora da se odvaja po apoenima? Mozda je glupo pitanje, ali jos sam zelen korisnik, pa ne bih da napravim neku glupost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari