Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Код мене једино ПШ не да испод 1000.

Na bankomatu alpha banke sam podizao i novčanice od 200 dinara...

Sent via Xperia Z3

To ako su skoro nešto menjali jer ne tako davno sam dizao i petstotice.

Послато са HUAWEI MT7-L09 уз помоћ Тапатока

Samo Visa Inspire i Electron :(

Код мене једино ПШ не да испод 1000.
Može i 500, zavisi od bankomata (u mom kraju znam koji daju a koji ne i to je uvek isto).

Vidim danas u Dnevniku RTS-a da je počeo sa radom domaći Aj Pej (iPay) koji, i pored jezičke slicnosti, nema veze sa Apple-om. Zoran Torbica govorio, verovatno već postoji tema o tome, toliko, da ne bude OT.

^ Hypo je sad Addico Bank, pored koje stalno prolazim, i ne mogu da se otmem utisku koliko me ono "Addic" vuče na Addiction Bank, tj. kad jednom uzmeš njihov super-brzi kredit - navukli su te (navučen si). [emoji12]

Za kupovinu telefona na rate preko TB otvara se Starter ili Progresiv račun?

Kako mislis po 5 ako ti treba sitnije? :D

Danas sam dobio ovu poruku. Nisam trazio nikakav kredit. Zna li neko o cemu je rec?

IMG_0082.PNG

Danas sam dobio ovu poruku. Nisam trazio nikakav kredit. Zna li neko o cemu je rec?

Pogledajte prilog 212653
Nisi jedini, mislim da je n1tr0 pisao isto pre par strana. Pecaju, pa ko se upeca.

Edit:
df41fe90b626a72e689648068868a7cf.jpg

Poslednja izmena:
Pokusaj da se upecas u uzmes kredit koji ti ne treba ;)
Ovo rade odavno, slicno su radili sa kreditnim karticama kada su poceli, i zvali.

BTW, 3 dana im je trebalo da mi odgovore na mail, i to samo da me pitaju dodatne informacije za racun pa tek sada ce proveriti :)

Naravno da necu da uzmem kredit, pa cak ni onaj koji mi ne treba :). Nego me vise iz znatizelje zanima sta to nude, a i hteo sam da proverim sta je uopste u pitanju jer je malo rogobatno definisano "kreditni limit", a i delovalo mi je kao da su mi vec odobrili to nesto sto nisam ni trazio. Preko tvitera traze telefon "da mi objasne", medjutim ne bih da me smaraju, pa sam hteo da ividm ovde da li neko zna o cemu je rec.

Kako mislis po 5 ako ti treba sitnije? :D

Ako dizes 10-15-20, mogucnost da ti izbaci sve petice je direktno proporcionalna tvojoj potrebi za sitnijim apoenima.

A ako ukucas 5100, 10100, itd, dobijes po 1+ od svih apoena (jer nemaju stotke). :D

Jednom sam dosao na trafiku sa 5k, zena umrla od smijeha.

Poslednja izmena:
Ja 5000 koristim samo za salter banke :) I sa 2000 nas bas "vole", kamoli sa 5000 :)

Ali nesto juce niko nije hteo da mi ukrupni metal!

Кад дајем 5000,мене срамота јер ме гледају као да хоћу да увалим фалсификат,тако да то максимално избјегавам а на ове од 2000 сам навикао иако је у почетку била слична ситуација.

Кад дајем 5000,мене срамота јер ме гледају као да хоћу да увалим фалсификат,тако да то максимално избјегавам а на ове од 2000 сам навикао иако је у почетку била слична ситуација.
Ne treba da te bude sramota, i mene je ranije bila sramota. Sad kad naidjem na nekog drkosa na kasi ili trafici sami prsti mi krecu ka 2000 ako ih imam. Pisao sam ja nekada ranije u ovoj temi o tome pa su me "drzaoci" trafika ispljuvali. Novcanica kao i svaka druga, ajde manje radnje koji imaju manji promet razumem, ali kad me u nekom vecem marketu tipa maksiju pogledaju popreko dodje mi kasu o glavu da im olupam

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Jedno pitanje. Ako uplacujete novac na bankomatu, da li isto postoje neka ogranicenja u apoenima ili prima sve novcanice od 10, do 5000 dinara? I da li ako recimo uplacujem vise novcanica odjednom, u razlicitim apoenima, recimo 2x10, 3x50, 1x200..., moze sve odjednom da se ubaci u bankomat ili mora da se odvaja po apoenima? Mozda je glupo pitanje, ali jos sam zelen korisnik, pa ne bih da napravim neku glupost.

Od 10 i 20 ne priznaje bankomat. Ostalo mozes sve odjednom.

Jedno pitanje. Ako uplacujete novac na bankomatu, da li isto postoje neka ogranicenja u apoenima ili prima sve novcanice od 10, do 5000 dinara? I da li ako recimo uplacujem vise novcanica odjednom, u razlicitim apoenima, recimo 2x10, 3x50, 1x200..., moze sve odjednom da se ubaci u bankomat ili mora da se odvaja po apoenima? Mozda je glupo pitanje, ali jos sam zelen korisnik, pa ne bih da napravim neku glupost.
Meni se desilo da mi zguzva pa da vrati nazad 5,10, 20, 50e kada sam sve zajedno ubacio.
A pozeljno je da budu ispeglane i poslozene pre nego se stave.

Danas mi se nesto cudno desilo.
Sve sto sam platio u inostranstvu na pos (bilo par transakcija) nije stizala nikakva notifikacija, ni sms ni push.
Poslednju transakciju sto sam hteo da platim bila je odbijena pa sam morao platiti u kesu (iako ima dovoljno eura na racunu)
Udjem na bankarstvo preko mobilnog, stoji isti iznos u eurima na racunu kao i pre placanja na pos-u, kao da nista nisam trosio.
Tek kada sam stigao kuci i ulogovao se preko kompa na bankarstvo vidim promene na racunu.
Notifikacije jos uvek nisu stigle.
Cudno, ovo mi se nikada do sada nije desilo.
Malo pocinje da me zabrinjava. Dali je neko imao slicno iskustvo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno