Doduse, isplativije ti je da to uradis preko PayPala, na 250e, platices oko 10e, a manje se cimati.
Opet se usportio app meni. Mada sada prikazuje i deo rezultat dok jos uvek vrti, pa je ipak bolje nego ranije, ali vidi se da je malo usporila od juce.
Da, tačnoNije invoice, nego faktura![]()
Ovo je jedna od retkih banaka koja ne izdaje potvrdu o stanju na računu kreditne kartice. A možda je i jedina...
Telenor banka Vam je omogućila da sa svog dinarskog tekućeg računa plaćate elektronskim putem korišćenjem internet bankarstva i mobilne aplikacije Banke. Svaki nalog za plaćanje koji izdate radnim danom do 17:00h biće izvršen istog dana bez obzira na visinu plaćanja. Ako ste nalog izdali posle 17:00h, biće izvršen sledećeg radnog dana u periodu od 9:00h do 11:00h.
Možete izabrati da li će vaš nalog biti izvršen po hitnom postupku ili u redovnim obračunskim ciklusima.
Plaćanja na račune u drugim bankama ispod 300.000 dinara, ukoliko nisu označena kao hitna i izdata su do 14h, biće izvršena u toku dana u jednom od tri obračunska ciklusa (10:30h, 12:30h i 14:30h), zavisno od vremena izdavanja.
Plaćanja na račune u drugim bankama preko 300.000 dinara (uključujući i 300.000 dinara) i sva druga koja su označena kao hitna, biće izvršeni odmah (u roku od nekoliko minuta).
Nalozi koji se dostave banci putem internet bankarstva ili mobilne aplikacije banke, subotom, nedeljom ili praznikom, biće izvršeni prvog sledećeg radnog dana u gore navedenom vremenu.
Samo za kreditne kartice ne daju papir. Nisam bio raspoložen za raspravu; lakše mi je da ih prosto otkačim i najzad i to malo što imam kod njih prebacim u neku banku.Samo kreditne ili i debitne?
Mislim realno ovo je katastrofa, to mi je bas cesto trebalo i trebace mi za ambasadu, cuj ne daju papir sa stanjem na racunu??? :S:
Moja iskustva sa ambasadama (UK i USA):Samo za kreditne kartice ne daju papir. Nisam bio raspoložen za raspravu; lakše mi je da ih prosto otkačim i najzad i to malo što imam kod njih prebacim u neku banku.
Inače i taj falični papir košta 400 din :S:
Jedni što me još drži kod njih je to što su ostale banke nesposobne da naprave blokadu pojedinih kanala plaćanja i izmenu pin koda u aplikaciji. Koliko znam te stvari jedino TB za sada nudi.
Ово им је стварно добро,функционално,бесплатно,али зато нешто кључно што ти треба ,фали.Jedni što me još drži kod njih je to što su ostale banke nesposobne da naprave blokadu pojedinih kanala plaćanja i izmenu pin koda u aplikaciji. Koliko znam te stvari jedino TB za sada nudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari