Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće uskoro, od ponedeljka bi trebala reklama da krene.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Bilo bi lepo kad bi pored masterkarda ubacili i vizu

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Interesuje me kako funkcionise placanje na internetu? Sta je najbolje,da li promeniti novac u $ ili € pa platiti ili platiti u dinarima?

Послато са LG-H500 уз помоћ Тапатока

U blizini nemam nijedan bankom,tako da novac uplacujem uplatnicom u banci ili posti.Da li da zamenim RSD za € u menjacnici pa da izvrsim placanje karticom?

Tako ti je najbolje da uradis RSD u EUR pa onda placas koliko pise.

Ako platis bez zamene racunace ti onaj "losiji" kurs (vidi se valjda na glavnoj strani kad nisi ulogovan)

Jednom sam platio preko paypal-a i konvertovao mi je RSD u USD po losijem kursu sto me je vise kostalo.Kada nesto trebam da platim u USD da li i tada da uradim RSD u EUR?

Uvek EUR. Sva naplata za našu zemlju ide preko EUR-a.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Elem, da postavim ovo u temi:
https://www.youtube.com/watch?v=BLQ8jYaioUs
Bankomat ne da po 1000, vec samo po 1000 :) (zeznuo sam se i nisam rotirao pre uploada, mrzi me sada)

Bug je kada se imaju evri na osnovnom racunu, prebacite ih na devizni privremeno, i dace i po 500. Na bankomatu se desilo i meni i devojci pre mene.
Moguce je da ima i veze sa rezervacijama u EUR (za placanje debitnom), jer sam posle video da je doslo do kursnih razlika (rezervacija je bila manja nego sto je kurs na kraju ispao). Racun bi otisao u minus da nije imalo nesto sitno dinara na kraju da pokriju to.

Kao što sam pre par nedelja nagovestio, od danas u Telenor banci počinju dinarski keš krediti.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Pre pola sata su me zvali i ponudili kes kredit.

^ Slična priča, samo sam ih odmah "sasekao". Ionako na fiksnom ne mogu da živim od ponuda šerpi, lonaca, ruckova uz promocije, osiguraja, kredita... bah. :/

Rekao im u TB da upisu u bazu da me više ne zovu.

I mene su zvali negde pre mesec dana i nudili kazu bice povoljno ovo ono, jel ste zaposleni....
Naravno ja kredite ne uzimam pa sam ih ljubazno saslusao i zahvalio se, taman sam se lepo ispricao sa covekom dok sam bio u WC, bas mi dade inspiraciju lik.

My Samsung S6 sent this

Da li se racun na klik gubi kada se ne plati do 20.-og? Usao jutros da platim, kad tamo nema racuna za placanje...

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka

Treba mi mala pomoc.
Stigao mi prvi put priliv od pravnog lica iz inostranstva pa mi traze izjavu (iznos je manji od 10000e).
Ako neko im iskustva sa ovim...
Sta zaokruziti u izjavi...?
Nebih da mi banka nesto dodatno skine... porez, pdv ili bilo sta...

Da li ti je banka tražila izjavu ili samo hoćeš da budeš revnosan?

Nisi ni morao pises u temi Telenor banka.
A ugovor ne zelis da saljes iz razloga...?

My Samsung S6 sent this

Svi ste dobili mail do sada od banke za promenu uslova, može neko da objasni one naknade?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Koji broj na kartici bih trebao da zamaskiram ako šaljem nekom sliku kartice?

Broj kartice spreda i pozadi CCV trocifreni broj.

My Samsung S6 sent this

047013e1d2176c031f738fd6759a0485.jpg
52df054ddc063d66a7d3f6f0f5510cd7.jpg

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Ahhahah stigao danas email - izvod za prosli mesec...

To nije slucajno, taman na vreme da uporedis sva placanja za prosli mesec ;)

Koliko se sećam 13eur je koštao prenos novca u inostranstvo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno