Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Usporice samo one sa losim vidom, lopova zeznuti nece :D

Samo da proverim

PROGRESIV

plaćanje preko aplikacije bez provizije

podizanje na tuđem bankomatu 5 puta mesečno bez provizije

održavanje 300 din. mesečno

Jel nisam nešto pogrešio?

"Ne možete da koristite app na ovom uređaju jer je uređaj blokiran!"
Ovo mi izbaci i na mobu i na tabletu. Jel' vam radi app?

Proradila sama od sebe.

И код мене је било исто тако. Чак ни уклањање и поновна регистрација телефона није помогла, да би све прорадило након неколико минута.

Zanima me šta se dešava ako na računu imam eure, a sa bankomata dižem dinare, tj. po kom kursu se obračunava transakcija? Posto u aplikaciji imam dva kursa, jedan slabiji pre nego što ukucam pin, i drugi, povlašćeni. Drugim rečima, treba li najpre da zamenim eure i dinare, ili je dovoljno samo da zahtevam podizanje dinara sa bankomata?

Prvo zameni pa onda podigni novac. Možeš isto prvo i da podigneš, pa kasnije (pre nego se konačno proknjiži) da zameniš u aplikaciji ili na portalu. Na ta dva načina dobijaš bolji kurs.

Telenor Banka

Ako prodajes da.A ako kupujes onda je veci

Nisam nikad koristio telenor bankomat, niti sam ga video, :d ali možda će mi zatrebati da deponujem nešto para. Meni sad pada jedno pitanje napamet: da li se ubacuju sve pare odjednom (recimo 8 hiljada; 8x1000) ili moram novčanicu po novčanicu?

Sve odjednom. Moze i 500 novcanica da prihvati cini mi se max., barem ako su nove i onako utabane jedna do druge lepo. Obicne koriscene ne verujem da moze daleko od 200, ispuni se kasetica :)

Koliko je trajanje ugovora, jel na neodređeno ili 12,24 meseca?

На неодређено али банка може раскинути у неким случајевима(као и ти кад хоћеш).
Има ли неко данас проблема са стизањем једнократне лозинке?Покушао данас нешто платити икс
пута и не стиже уопште.

Nema nikakav ugovorni period kod Telenor Banke ni za koju uslugu jos uvek, znaci neodredjeno.
Posto kredite jos uvek ne daju.

Uslovno je 12 meseci za stednju, jer se na 12 meseci garantuje kamata, ali posto je a-vista sa tvog gledista je 0.

Da li vam rade push notifikacije? Meni od pre neke tri nedelje ni jedna nije stigla. Pokušao sam sa restartom telefona i reinstalacijom aplikacije ali je i dalje isto.

Nakon poziva kontakt centru poslao sam im mejl sa svim detaljima prošlog ponedeljka ali još uvek nema odgovora. Nakon sjajnog početka ovo sada deluje zaista smešno.

На неодређено али банка може раскинути у неким случајевима(као и ти кад хоћеш).
Има ли неко данас проблема са стизањем једнократне лозинке?Покушао данас нешто платити икс
пута и не стиже уопште.

I meni su kasnile nekoliko sati.

Da li vam rade push notifikacije? Meni od pre neke tri nedelje ni jedna nije stigla. Pokušao sam sa restartom telefona i reinstalacijom aplikacije ali je i dalje isto.

Nakon poziva kontakt centru poslao sam im mejl sa svim detaljima prošlog ponedeljka ali još uvek nema odgovora. Nakon sjajnog početka ovo sada deluje zaista smešno.
Ako ti je za utehu, ne radi ni meni. A sve je funkcionisalo savrseno sto ti kazes do pre tri nedelje max. mesec dana.
Ne smeta mi puno znam kad sta skinem od para pa mi tije problem.

+1 da ne rade notofokacije cca 3 nedelje !

Ne smeta mi puno znam kad sta skinem od para pa mi tije problem.
Notifikacije nisu da bi znao sta si ti uradio, nego ako se desi nesto sto nisi ti uradio ;) (mada primarno mislim na SMS, ali one se placaju za druge mreze na Starter paketu)

Znao sam cekao sam nekog da se upeca, pa kako da uradi kad mi na telefon stize kod sa kojim potvrdjujes transakciju?
Cak ti meni da das tvoj pin ja ne bih mogao nista da platim preko neta bez toga.
Frugo kad bih izgubio karticu jednim klikom blokiras istu ili pozoves CC i oni urade i pare na sigurnom.
Tako da gresis.
Samo mojne teorije izgubis karticu a ne provalis, jer nismo ni ni reziser filma niti ja glumac u istom.
A i da li ti se desilo da ti neko skine kintu a da ti ne znas, teorijski noze prakticno je tesko puno znanja ti treba a banke imaju generalno dobru zastitu a i lako se pada i nije vredno ulozenog znanja. Bar ne na nasim racunim. Da smo milijarderi ili bar milioneri pa da neko ima razlog da ti uzme velikeee pare, vako tesko da bi neko NORMALAN padao zbog sice ima primamljivijih racuna od mog.
Zato sam i rekao ja se ne tangiram uopste.
Mislim odem u Rodu plati i nakon 2 minuta me notifikacija obavesti da sam platio-znam da sam platio.
A kad izgubis karticu opet kazem niti taj neko zna pin niti moze da provali tako lako cak stavise mnogo je tesko a povrh svega blokiras je jednim klikom.
A i bas neko da se cima tesko suvise tesko.
Moj pin ionako svi znaju ja se ne cimam zbog toga. Da je izgubim primetio bih odmah jer istu drzim u torbici uvek a ako primetim da mi nema torbice blokiram i cao a mozes svaki sekund i da menjas pinove pa mu dzaba i da provali ako ja promenim pre nego sto stigne do bankomata.
I tako gotovo je nemoguce u normalnim okolnostima da ti se desi da ti neko zaduzi karticu TB.

Poslednja izmena:
Ma ne nema potrebe da se izvinjavas, samo ti druze kazem da norifikacije bar kod TB nisu toliko bitne vise nekako psiholoski ili samo navika da znas da ti je zaduzena kartica.
Sve ok, pozdrav.

A transakcije do 1500din? Dok ti (bez notifikacije) provališ da ti je kartica nestala ode x*1500...

Побркали сте горе једнократну лозинку и обавјештења о трансакцији.

A transakcije do 1500din? Dok ti (bez notifikacije) provališ da ti je kartica nestala ode x*1500...
Ako je tako i nisi za karticu vec za kes.
Objasnio sam ako mi je nestala kartica nema mi ni torbice a ako mi nema torbice blokiram karticu.

Побркали сте горе једнократну лозинку и обавјештења о трансакцији.

Ja nisam, razgranicio sam.

Poslednja izmena:
Ne mora uopste da ti nestane kartica, niti da je iko uzme i na kratko za PayPass transakcije.

Па Алфа мисли на обавјештење а ти му спомињеш једнократну лозинку за плаћање путем нета.ОК,ако изгубиш картицу(што такође спомињеш) брзином муње је блокираш на разне начине али да ли то сви раде?Немају сви мобилну апликацију,тел. код себе нон-стоп итд.Тежа је ситуација код намјерне крађе него кад се изгуби картица.У сваком случају опција постоји као додатн мјера заштите а коме се не свиђа лагано се искључује.

Ćao svima, sveži sam TB korisnik, šta se radi u situaciji kada je potrebno dostaviti potvrdu o plaćanju (koje je izvršeno ebanking-om)? Na primer, kod Inteze mi je trebalo dva puta, odem u ekspozituru i posle ne malo čekanja -- dobijem zapravo kopiju transakcije sa pečatom banke.

Ako mi tako nešto zatreba kod TB -- šta onda?

Naravno, i dalje važi ono da uplate za državne službe treba uplatiti u Pošti ili šalteru banke i priložiti na šalteru državne službe (npr, za registraciju kola, vađenje vozačke, pasoša, lične, RFZO, šta god)? Tu ebanking i dalje nema šta da traži?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno