Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala. Nije mi baš najjasnije. Na kakvu listu? Ni kod trajnog naloga nema liste (od strane preduzeća). Račun na klik bi trebalo da je nešto između plaćanja pojedinačnog računa i trajnog naloga -- da može da se plati predefinisani račun (od strane banke) kada i ako korisnik izabere (a pre roka dospeća računa).

Pa u pravu ste obojca. Samo što ti pitaš iz tvog ugla a Septimus ti odgovara iz ugla banke.
U februaru se prijaviš i u martu ćeš moći da platiš februarske račune "na klik".

Racun na Klik je trajni nalog uz izmenu da korisnik bira da li ce i kada platiti.

Ima prijava na listu, jer se jednom mesecno dobijaju zaduzenja od svakog preduzea koje radi trajne naloge, samo za prijavljene IDeve (ED broj, IDENT Infostana, Sifra korisnika MTS, itd.)

Da li neko zna u kojim apoenima, i koji je najmanji za podiznje evra? :D

Treba mi nesto sitno, pa da se ne mlatim da sitnim na drugim mestima ako mi izbaci 1-2 novcanice.

Za dinare znam da je 1000 min.

Za dinare je 500rsd, a za evre mi je davao i 5 i 10 eur.

Danas kupovao na par mesta, nikakva obaveštenja da mi stignu na telefon. Jel' ste primali danas obaveštenja?

Obaveštenja na mail nikada nisam primetio da ne rade, ali zato ona push obaveštenja nekad rade, a nekad ne, ili pak sa dobrim zakašnjenjem.

Ma bukvalno nista nije stiglo, imam na odlazne samo push. Znaci mail je pouzdaniji... Ali hajde jednom da ne stigne, nego 4 puta u toku dana!

I ja sam primetio da sms obavestenja ne stizu odmah,sto nije slucaj sa mail obavestenjima.Kod komercijalne,u trenutku kada izlazi novac poruka vec stize.
Sto se tice otvaranja racuna ja sam to odradio za 20minuta.Aplikacija je odlicna,platio sam 3 racuna i sve je proknjizeno.Koriistim telenor racun oko 2 meseca i za sada sam prezadovoljan.

AIK u mom slucaju isto, podigne se novac (na vise bankomata i gradova sam probao), odmah stize SMS, ne stignem ni novac uzeti.
Piraeus ume da kasni po 15ak minuta ;)
Ne znam za Telenor, to otac koristi jer ima Telenor prepaid, ne zelim da placan SMS obavestenja 7.2din, to je vec pljacka ;)

Ја све одлазне искључио.Оставио само СМС о уплатама.

Kod mene sms kasnio par minuta sad u januaru mesecu, a godinu i po dana pre toga uredno trenutno stize. Sada u februaru se popravilo na staro.

meni odmah zvrci. jos kad sam na pc-u i dodam verifikaciju na @. krece zvrckanje samo tako.
skoro sam provalio. ako na automatu ne uguras karticu u prorez nego samo prevuces, nemozes da ubacis lovu, evre, dinare nisam probao.
bio sam u knezu, vicem ja njima nemoze, oni vicu moze. nemaju pojma, sam sam provalio ovu foru. neznam zasto je to tako.

I mene je ovo zbunilo!

I ja sam primetio da sms obavestenja ne stizu odmah,sto nije slucaj sa mail obavestenjima.Kod komercijalne,u trenutku kada izlazi novac poruka vec stize.
Sto se tice otvaranja racuna ja sam to odradio za 20minuta.Aplikacija je odlicna,platio sam 3 racuna i sve je proknjizeno.Koriistim telenor racun oko 2 meseca i za sada sam prezadovoljan.

Kod mene je to bilo pre,sad stižu na vreme.

Ја све одлазне искључио.Оставио само СМС о уплатама.

+1

Kod mene sms kasnio par minuta sad u januaru mesecu, a godinu i po dana pre toga uredno trenutno stize. Sada u februaru se popravilo na staro.

I meni kasnio do pre neki mesec,ali sada je ok.

Narode paypal mi je poslao neki refund na debitnu MasterCard karticu ali se novac jos uvek nije pojavio na racunu

Cak se i u aplikaciji ne vidi da su ikakve pare primljene od paypal-a

Koliko se ceka da ta sredstva budu dostupna?

I jedna vrlo vazna i zanimljiva konstatacija. Ja sam pre pola godine kada je paypal omogucio primanje novca za nasu zemlju sklonio tu telenorovu mastercard jer se withdrawal radi samo za visa kartice

I sad dobijam poruku da su sredstva poslata bas na tu obrisanu mastercard

A novca u telenor banci nema bar ne sada

Proslo je oko 12h od kad je paypal poslao

Poslednja izmena:
Refund ne ide tako brzo.

Koliko znam na nekim sajtovima stoji cak do 40 dana :smash:

ja sam imao iskustvo sa intezom i refundom posle 35 dana.

Ja sam pre pola godine kada je paypal omogucio primanje novca za nasu zemlju sklonio tu telenorovu mastercard jer se withdrawal radi samo za visa kartice

I sad dobijam poruku da su sredstva poslata bas na tu obrisanu mastercard

Refund ne ide tako brzo.

Koliko znam na nekim sajtovima stoji cak do 40 dana :smash:

ja sam imao iskustvo sa intezom i refundom posle 35 dana.

Ali moze li mi neko objasniti kako je moguće da mi posalju na telenor mastercard kada povlačenje radi samo sa visa karticama i jos je ta master obrisana pre vise od 6 meseci sa mog naloga?

I novac koji mi vracaju placen je visa karticaom iz druge banke ne iz telenor

Poslednja izmena:
Pa to nema nikakve logike...

Ajde nam uslikaj paypal stranu sa karticama?

Inace refund moze na mastercard, povlacenje novca koji je primljen samo na visu.

PayPal.jpg

Evo slika

To i meni nije jasno kako su mogli uopste da posalju na tu karticu

Kontaktirao sam i ove u telenor banci kazu da novac nece biti prosledjen i preporucili mi da kontaktiram sa ovima iz paypal-a da se novac posalje na aktivnu karticu

Na kraju krajeva njome je i placeno pre 7 dana

Poslednja izmena:
A zar nije logicno da pare na paypal budu na balance i da ja onda prosledim dalje gde ja hocu?

Sto se oni mesaju na koju karticu i koji racun da mi salju pare?

Ako je REFUND treba ici direktno na karticu sa koje je placeno.
Mozda je neka greska u sistemu zbog ove izmene stila :D

Ako je REFUND treba ici direktno na karticu sa koje je placeno.
Mozda je neka greska u sistemu zbog ove izmene stila :D

Naravno da tako treba da ide direkno sa kartice odakle je placeno

Onda ne bi bilo nikakvih problema

Ali ono sto sam ja dobio u mail-u i sto pise na mom nalogu je da su pare poslate na mastercard telenor banke iako je kazem ta kartica obrisana pre vise od 6 meseci od kad je krenuo withdrawal za Srbiju

Sto se moze i videti gore iz prilozene slike da mastercard kartica uopste vise nije aktivana na mom PayPal nalogu.

Poslednja izmena:
vratice ni na evro deo koji je na racunu pa tu pogledaj mozda ga zato ne vidis na stanju
pozdrav

Ma nije to

Gledao sam ja sve racune detaljno i devizne i dinarske novac se nigde ne prikazuje cak ni kao nake vrsta rezervacije da ce negde nekada biti dostupan

Uopste mi nije jasno sta su ovi iz paypal-a to uradili ja sam ih odmah kontaktiro putem one pisane forme ali stoji da im je period za davanje odgovora 24h

Moram da ih sacekam da vidim sta ce mi odgovoriti jer je ovo totalni cirkus sto su napravili i djavo ih je terao da bez pitanja mi salju pare na karticu i racun

Zato valjda sluzi onaj balance da ako mi neko refundira novac koji sam mu uplatio putem paypal-a da ga ovi prikazu da je kod njih i da ja onda dalje raspolazem po svom nahodjenju

Ako hocu da ga povucem na karticu povucem ako ne upotrebim za novo placanje i sve ok

Ovako osim njihovog obavestenja nigde ne stoji novac da uopste postoji makar i kao rezervisan da se vidi gde je sada

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno