- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ajmo benchmark :-D el uspeo neko za oko 5s na 4G ili 3.5G neki octa core 4gb rama itd :-D
Jel TB app najbolje zasticena mbanking app u Srbiji?
Ako si u listi deviznih plaćanja video jedno prema PayPal - u sa iznosom od 1,5eur sa opisom na primer PP*8843CODE, da li si deo tog koda uneo negde u PayPal podešavanja?pa verifikovao sam. Nakon toga mi je i uzeo 1,5 evro sa računa.
Ako si u listi deviznih plaćanja video jedno prema PayPal - u sa iznosom od 1,5eur sa opisom na primer PP*8843CODE, da li si deo tog koda uneo negde u PayPal podešavanja?
Ako jesi, verifiikovao si karticu, a 1,5eur će ti biti vraćeno na račun odmah nakon toga, tako je bar meni bilo
Rezervacija ostaje do finansijske potvrde od strane trgovca (paypal u ovom slučaju) ili se otkazuje nakon (mislim da je pravilo za MS debitne kartice) 7 dana.To je u redu. Mene buni to što mi na računu Telenor banke i dalje stoje "rezervisana sredstva", odnosno na "čekanju". Zvao sam korisničku podršku, oni kažu da je to znak da je paypal uspešno povezao karticu, ali nikakav konkretan odgovor nisam dobio da li će ovaj novac "na čekanju" pod stavkom rezervisana sredstva biti vraćen.
Pošto telenor banka nema mogućnost da vraća novac sa paypala na tekući račun, da li na ovaj način refundiraju sredstva?
I koliko dugo može da staji račun "na čekanju"? Stoji današnji datum od jutros od osam sati.
Tebi su izgleda ovako uradili,naplatili registraciju(aktivaciju)naloga pa verifikaciju kartice.Prvo se ne vraća a drugo se vraća.Ovo nije bilo u moje vrijeme ali sam nabasao na ovakva iskustva negdje na netu.
Samo malo strpljenja, PayPal neće poslati potvrdu transakcije pa će ti rezervacija biti oslobodjena (transakcija na čekanju) u roku od 7 dana.Meni su rekli da mi je nalog "restricted". Morao sam da im šaljem kopiju lične karte i račun za internet kao dokaz o državljanstvu. Nakon toga su mi poslali mail da mi je nalog sad "oslobođen", ali tih 1,5 evra i dalje stoje "na čekanju". Na PayPal i dalje duplo golo. Bem ti paypal. Nisam ni mislio da ga koristim. Rekoh, svi imaju, pa i ja. Ionako nemam ni za burek. Mogao sam da kupim tri koka-kole za ovih 400 dinara što su mi zasad "oteli".
Pitao sam na Telenoru da li mogu da storniraju uplate, kažu ne mogu. Da sve zavisi od PayPala.
Pokušaću da ih zamolim da mi zatvore nalog i ne naplate novac. Možda budu ljubazni. Inače, vrlo brzo odgovaraju na svaki mail. I to jako pedantno. Ne kao kod nas šlagvort" Poštovani... Samo promene ime i prezime" i sve ostalo deseta tema.
Rodjak iz bosne bi da mi posalje neke pare na racun, sad sta ja njemu trebam da dam od podataka osim broja racuna?
Ima li mozda neki sablon u TB koji mogu da skinem i da mu posaljem, a da sadrzi sve sto mu treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari