Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznam cemu tolka frka oko tih 1e za verifikaciju?
Na paypal se kod nas uglavnom registruje zbog online kupovine, pa kada se nesto kupi prvo ce povuci taj 1e pa ostatak sa kartice...

Зато што људи мисле да је јефтиније него што јесте па отварају налог и кад им и не треба.Ја сам користио годинама док сам могао а кад се ситуација промијенила ,затворио сам га.Кад опет будем имао потребу лако ћу отворити налог поново.Наравно,услов свих предуслова је лова на рачуну.:)

Plaćanje Telenor postpaid mesečnih računa bez naknade korišćenjem usluge „Računi na klik“.
Koji svi računi su uključeni u "plaćanje na klik", tj. besplatni i u Starter paketu? Ne piše na sajtu. Hvala! ;)

Струја, Инфостан (Бг) , Информатика (НС) и Теленор.

Vredi napomenuti da nije svaka ED u kliku. Ima tacno spisak koje ED jesu.(beograd, novi sad, subotica, pancevo, cacak.....)

... Крушевац и Краљево, а то су ваљда све.

Hvala. Moze li da se doda na Plaćanje na klik jos nesto, pa da bude bez provizije u Starter paketu? Recimo, Telekom fiksni, mobilni, SBB...?

Da je je Plaćanje na klik predefinisano od strane banke ili korisnik moze da doda uobičajene mesečne stavke?

Poslednja izmena:
Od strane banke, a u saradnji sa davaocima usluga.
Klik za telekom mislim da nikad neces videti, zbog Telekoma.

Mogla bi da se otvori tema u vezi e-bankinga, da svako napiše svoje iskustvo za banku čiju uslugu koristi, paket i ostale stvari. Velik je broj banaka pa tako da se ovom temom smanji obilazak istih. Bilo mi je u planu da otvorim racun u TB, ali ovo "plati na klik" kod mene bi radilo samo za 2 plaćanja i to telenor racun, tako da nemam računicu.

Ako je to u skladu sa pravilima foruma.

Mene konkretno iritira sto nemoze dopuna na sve mreze nego samo na telenor, ipak banka je u pitanju.
Koga briga sto imaju telefoniju ako smo tu zbog bankarskih usluga.

Mene konkretno iritira sto nemoze dopuna na sve mreze nego samo na telenor, ipak banka je u pitanju.
Koga briga sto imaju telefoniju ako smo tu zbog bankarskih usluga.

Ovo je stvarno krs sto su samo dozvolili telenor pripejd,a i realno mogli bi da se otvore za jos neko placanje na klik,a ne samo telenor,struja i jos par komada...bar jos da dodaju kablovske operatere

Moze li da se ostvari Western Union priliv novca u TB i kako? Zapravo to nije toliko bitno, Western Union priliv moze u toliko banaka koje imaju šalter.

A wire transfer iz inostranstva (international money order, LORO doznaka, ako se ne varam)?

Mobilna, fiksna, kablovska, to je sve isti, u najmanju ruku srodan biznis i na istom nisanu. Quad-play usluge su must za telekom sektor i normalno je da ostatak branse nece nista raditi u korist podizanja usluge svog konkurenta, osim ako sami od toga imaju neku korist.

@owim: cini mi se da je za WU uslugu prilicno vazno ono popunjavanje obrasca i da li se to moze elektronski resiti. Sto se tice wire transfera nadam se da si procitao FAQ Telenor banke :), to je osnovna usluga, imas na sajtu instrukcije za transfer novca.

Poslednja izmena:
Mobilna, fiksna, kablovska, to je sve isti, u najmanju ruku srodan biznis i na istom nisanu. Quad-play usluge su must za telekom sektor i normalno je da ostatak branse nece nista raditi u korist podizanja usluge svog konkurenta, osim ako sami od toga imaju neku korist.
Biti jedina banka koja nema ugovor sa Telekomom, iako je KBC sigurno imao, je los marketing.
Sa druge strane su u 18 od ~30 banaka koje imaju sa Infostanom ugovor, sto je takodje ostalo od KBCa. Ocito je problem u Telenoru, a ne u Telekomu, kako tvrdis.

Za prepaid dopune su vec smesni, to se i kioscima isplati!

Хајд што су рачуни на Клик мизерни за Стартер али што су такви и за Прогресив пакет не разумијем.

Biti jedina banka koja nema ugovor sa Telekomom, iako je KBC sigurno imao, je los marketing.
Sa druge strane su u 18 od ~30 banaka koje imaju sa Infostanom ugovor, sto je takodje ostalo od KBCa. Ocito je problem u Telenoru, a ne u Telekomu, kako tvrdis.

Za prepaid dopune su vec smesni, to se i kioscima isplati!
Ako si ti korisnik TB i uz to i korisnik Telekoma, zar nije logicno da je u interesu TB da ti omoguci placanje na Klik Telekomovih racuna i tako te zadrzi kao korisnika.

Hvala. Moze li da se doda na Plaćanje na klik jos nesto, pa da bude bez provizije u Starter paketu? Recimo, Telekom fiksni, mobilni, SBB...?
Телеком услуге можеш платити бесплатно са њиховог сајта(Мој Телеком) путем дебитне картице ТБ.

Ako si ti korisnik TB i uz to i korisnik Telekoma, zar nije logicno da je u interesu TB da ti omoguci placanje na Klik Telekomovih racuna i tako te zadrzi kao korisnika.

Jeste i mogli su da zadrze ugovor koji je KBC imao. Banke kojima se ne isplati naplacuju sve sem Infostan racuna, ali opet imaju trajnw naloge za iste.

Ako si korisnik starter paketa TB, i želiš nekome drugom da platiš Telenor račun (koji kod tebe nije na klik), platićeš proviziju, jer Telenor nema račun u TB!?
Ako koristiš Telenor kao provajdera, njihov račun možeš platiti, bez provizije, karticom gotovo svake banke, ukoliko dobijaš e-račun.
Ima tu nekoliko ozbiljnih nelogičnisti.

Ako si korisnik starter paketa TB, i želiš nekome drugom da platiš Telenor račun (koji kod tebe nije na klik), platićeš proviziju, jer Telenor nema račun u TB!?
Ako koristiš Telenor kao provajdera, njihov račun možeš platiti, bez provizije, karticom gotovo svake banke, ukoliko dobijaš e-račun.
Ima tu nekoliko ozbiljnih nelogičnisti.
Već više puta rečeno, no da utvrdimo gradivo - TB trenutno nema podršku za račune pravnih lica.

Ovo mi je stiglo iz korisničkog centra TB u vezi sa placanjem na klik:

" Sva plaćanja definisana su određenim rokom za plaćanje, a da bi počela da važe od jednog meseca, potrebno ih je prijaviti u prethodnom mesecu."

Sta to konkretno znaci? Kakav rok za placanje? Zar to ne vazi za trajni nalog, dok se na klik odmah pušta? Zeleo sam danas, 1.feb da otvorim racun i platim januarske račune na klik. Izgleda da to ne mogu?

Ako u februaru pokreneš klik za moguće račune - to postaje aktivno sledećeg meseca. A rokovi za plaćanja mogu biti različiti za različite račune. Npr. za Telenor račun je rok do 20-og u mesecu, posle toga (ako nisi platio klikom) taj račun moraš sam da uplatiš, online ili kako već hoćeš/možeš.

Da li se nekome desilo da mu nisu zadužili račun za 500 din nakon aktivacije osnovne kartice? (starter)

Na kraju meseca u kome je aktiviras.

Aktivirao je u januaru, stanje i dalje nepromenjeno.

Ako u februaru pokreneš klik za moguće račune - to postaje aktivno sledećeg meseca.
Ako sada podnesem zahtev i otvorim račun u TB u feb, to znači da u feb ne mogu da platim račune na klik već samo da se prijavim za uslugu da bi mi ista tek u martu bila omogućena?

Racuni i spiskovi za januar su vec formirani (u ED, Infostanu, Informatici, itd) i stizu tokom ovog meseca.
Prijavis se u tekucem mesecu ciji racuni stizu na naplatu u sledecem. Telenor banka salje tvoju prijavu na verifikaciju i preduzeca te stavljaju na listu za sleci racun.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno