Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa evra naravno i ne bi trebalo da ima neke provizije.

Odlicno, tako mi rece i covek sad na support chatu. Hvala.

Nisi shvatio za proviziju nje ima kad bi ti sad recimo platio neki racun za kablovsku, internet, fix... Za to sto pitas nema provizije i skidaju se devize a ukoliko imas samo rsd skidaju iste po srednjem kursu banke za taj dan sto mozes da vidis u app recimo.

Како по средњем курсу,зар банка не конвертује динаре по оном неповољном курсу(не из онлајн мјењачнице)кад се немају еври за плаћање?

Meni menjaju po srednjem kursu TB, u paru tacno uvek kad placam proverim.

Sada sam zbunjen :D Sta onda bese ide po losem kursu, ako imas evre a placas dinarima?

Prilikom placanja u dinarima, ukoliko nema dinara na racunu, konvertuju eure po onom lošijem kursu koji je na sajtu. Tako je barem u mom slučaju.
Za obrnuto ne znam kako ide, nisam imao tog iskustva.

Za obrnuto ne znam kako ide, nisam imao tog iskustva.
Требало би,бар је тако навођено овдје,да је и обрнуто тако.Чему онда онлајн мјењачница ако се аутоматски конвертује дин.-евро по средњем курсу?

Koliko znam ako nemaš dovoljno dinara pa konvertuje evre u dinare radi to po "lošijem kupovnom kursu" koji vidiš ako odeš na sajt telenor banke neulogovan, trenutno je to 119.8262 a ako ti promeniš u menjačnici onda je kurs onaj koji vidiš kada si ulogovan na svoj nalog, trenutno 121.6000.

dobro vece pitanje koliko najvise novca sme da bude na tekucem racunu telenor banke hocu sto vise da skupljam novca pa da potrosim tek za dve godine.svakodnevno prebacujem iz druge banke u telenor banku.

Ako misliš na štednju, trebalo bi 6.000.000 dinara

hvala puno na pomoci.znaci samo kada skupim vecu kolicinu novca samo se najavim.

Ne razumem, za šta se najaviš? Misliš za podizanje? Za ulaganje ne bi trebalo da postoji limit, ili promeni bankomat ako ga baš tiltuješ [emoji16]

Samo u Airport City-u im je poslovnica prava, finansijska, gde mozes da podignes.
Dva dana unapred.

sada znam gde se moze podici hvala za ljude koji koriste telenor kartice.

mislim samo na tekiuci racun i debit card ne na stednju.
Зар ти није боље да новац држиш на штедном рачуну а не текућем,због камате,ионако га можеш подићи кад хоћеш.

znaci mogu podici kada hocu onda odlicno nisam se setio i mogu dopunjavati hvala na predlogu i kamatu dobijem svako prvog u mesecu ionako cu podici za dve godine.

jer nema limita dopunjavati stedni nalog i kasnije prebaciti na tekuci kroz dve godine.

Рекоше ти раније да је лимит на штедном 6 милиона дин. а да лимита за евре на штедном нема.Ово за динаре је ограничено вјероватно због висине камате на штедном тако да та ограничења на текућем не би требала бити.

Ако ти је мало један штедни у дин. можеш отворити још један или више.:)

50.000EUR i vise drzati u dinarima?
Sta si to uzeo covece, mnogo dobra stvar, podeli i nama malo :D (mislim na drozu :))

Realno, danas svako čuvanje suvog keša nije isplativo...

Samo neka ga ima ...

Gr

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno