Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa procitaj eto u Zemunu, pa u Mirijevu zadnja dva bankomata od pre par dana.
Znaci rade prosiruju lokacije bankomata.
Cekaj a sta se meni obracas pa ne radim ja u TB niti postavljam bankomate, niti odredjujem gde ce biti postavljeni, vec samo prenosim novu informaciju koju do sad niko nije objavio sta je tu problem?
Pa neki valjda i jeste korisnici banke, sto mene pitas valjda znas da li si korisnik banke!?!

A sto si se ti tu licno pronasao?

Kazem po Beogradu i prigradskim naseljima ima sasvim dovoljno barem u ovoj fazi razvoja

Red bi bio da u mestima gde jos nema ni jedan pocnu da stavljaju

I ovde ima vec prilicno korisnika mozda ne kao u Beogradu, ali ima ih i rado bi smo koristili bankomat za nase potrebe

Imam karticu skoro godinu dana ni jednom je van interneta nisam upotrebio

Ako ovako nastave zaboravicu i PIN koji sam postavio

Poslednja izmena:
Dali neko ima iskustvo da mu Google Play nenudi aplikaciju? Kako resiti problem?
uploadfromtaptalk1440579734732.png

Za telefon bi trebalo da ti ponudi. Z tablet još uvek ne postoji. Mada postoji način da se instalira i na tabletu.

Za telefon bi trebalo da ti ponudi. Z tablet još uvek ne postoji. Mada postoji način da se instalira i na tabletu.
Na ovom tabletu (mts verzija bez SIM slota) sam instalirao bez problema, Google Play mi ponudio.
Ali nije mi cilj da nosim tablet sa sobom.
Pre dve nedelje sam kupio ovaj tel i Google Play mi jednostavno nenudi da preuzmem aplikaciju. :(

Stani malo, nisam te najbolje razumeo. Hoćeš da instaliraš na tabletu ili telefonu?

Telefonu. (istina dijagonala ekrana je 6inca ali ipak je telefon :) )
Dali postoji neko resenje...?
Kontaktirao sam i Telenor Banku, kazu javice kad provere o cemu se radi ali evo vec par dana nikakav zvanican odgovor nestize.

Poslednja izmena:
Poslao sam ti link na pp, probaj da preuzmeš na telefon i da instaliraš. Meni je upalilo za tablet

Da li mogu u Nemackoj na nekom bankomatu koji dozvoljava uplate da uplatim sebi novac na racun? Znaci bas kao na Telenor bankomatu ali iz inostranstva.

Hint: pogledaj sajt Erste banke, ako ti završava posao transfer između zemlja regiona. Mislim da je čak bez provizije unutar grupacije.

Ja potpisao ugovor pre 4 meseca, karticu nikad nisam dobio. Pre neki dan zovem banku, pitam gde je zapelo. Ljubazna devojka mi izašla u susret, kaže vaš račun je "obustavljen", a zašto ne zna. Kaže da im skeniram prvu stranu ugovora i da će to rešiti. Skeniram ja ugovor, pošaljem, a oni meni odgovaraju "Molimo vas dostavite nam poslednje tri cifre JMBG i kad je ugovor sklopljen". I ostalo je na tome.
Neozbiljna firma. Šta i očekivati od takvih.
Zanima me da li neko može da zloupotrebi moje podatke i šta ako je kartica dospela ne daj bože u tuđe ruke.

Poslednja izmena:
Podatke moze da zloupotrebi ako ih ima, kao sto moze bilo gde.

A kartica nije aktivna, nema kako da se aktivira (sem ako bas nije bilo zloupotrebe :D, zato i trebas isterati do kraja), pa cak i da jeste, ti nemas dozvoljeni minus, niti ga Telenor Banka daje za sada.

Zanima me da li neko može da zloupotrebi moje podatke i šta ako je kartica dospela ne daj bože u tuđe ruke.
У овој држави су подаци "на изволте".Наравно да се могу злоупотребити.Сви држе ЈМБГ,адресе,бројеве тел.,брачно и материјално стање итд. Ко зна колико дуго и како их чувају и шта с њима раде,од некад интернет провајдера до телекомуник. оператора,банака,школа,здравствених установа...Ево мени на уплатници за порез која се дијели без коверте има ЈМБГ у саставу позива на број.Немој да те све то превише брине већ види шта ти је с картицом и досађуј им сваки дан,и инсистирај на одговорности.

Poslednja izmena:
Ево мени на уплатници за порез која се дијели без коверте има ЈМБГ у саставу позива на број.Немој да те све то превише брине већ види шта ти је с картицом и досађуј им сваки дан,и инсистирај на одговорности.
Нешто није било у реду у првој поруци(нисам могао да измјеним како треба) па сам морао и ову другу поруку,једну иза друге.

sta je promenjeno u novom zakonu pa banka menja od 01.10.2015? i ako to ne prihvatamo imamo 3 meseca rok da raskinemo ugovor.

telenor-banka.jpg

Slavimo prvi rođendan i tim povodom pripremili smo za Vas jedinstvene pogodnosti na tržištu.

Za korisnike Starter paketa, sva plaćanja u dinarima su bez provizije do kraja septembra, osim za hitna i devizna plaćanja.

Korisnicima Progresiv paketa i onima koji to u međuvremenu postanu, na raspolaganju je ekskluzivna ponuda naše menjačnice: od 10. do 17. septembra, kupujte ili prodajte evre po srednjem kursu Narodne banke Srbije, koji se ažurira svakog dana u 9.30h.

Hvala Vam na poverenju, a mi ćemo u ponudi naših proizvoda i usluga nastaviti da Vam donosimo najsavremenije trendove mobilnog bankarstva.

Vaša, Telenor banka
Vec proslo godinu dana :).

Hmmmm, ko ima progresiv paket i zivi u centru (ima dobrih menjacnica, i dva bankomata vrlo blizu :D), eto nacina da zaradi od 10-17 septembra :D

Није ми јасно што не ажурирају спискове банкомата на сајту(тражио Инђију што је недавно речено да је постављен банкомат)и нема.Је ли то требам бити видовит?

Није ми јасно што не ажурирају спискове банкомата на сајту(тражио Инђију што је недавно речено да је постављен банкомат)и нема.Је ли то требам бити видовит?

Ja stvarno ne znam sta treba da se uradi pa da se ta lista i lokacije postavljanja prošire.

Neko ko što rekoše gore ima i DVA bankomata blizu a neko nema još ni jedan

Jel' prelazak na Progresiv paket trenutni ili ide tek od sledeceg meseca? (a obratno?)

Негдје сам давно прочитао да је прелазак с коња на магарца(са Прогресив на Стартер)од сљедећег мјесеца,ако нису ништа мијењали.

Cini se i menu da je jefan smer tek od sledeceg ali nisam siguran da li je i drugi.

Oba smera su od pocetka sledeceg meseca.

Promenio sam u progresiv, stoji mi da koristim Progresiv od danas, juce nije. Danas stoji da nisam korisnik Starter paketa.

Alfa, nadam se da ces uspeti da uhvatis promotivni kurs? :)

To i gledam da uradim :) A i da ne uradim, uzecu dodatnu karticu, koja bi me u oba slucaja izasla 500 :) (500 uz Starter, ili 300+200 uz Progresiv :))

Ма шта те брига,сад си Прогресиван:D
Сад можеш бесплатно дизати на туђим банкоматима:)
Кажу да је боље,код отварања рачуна узети Прогресив па сљедећи мјесец прећи на Стартер.Мало се уштеди на картици бар.

Danas na bankomatu ne radise uplate po ko zna koji put... Jel u BG ista situacija?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno