Pijaca, izlasci, ribarnica i manje prodavnice (gde ne zelim, ili ne mogu da placam karticom) - tesko ce to proci sa 5-10K.
Nisu to (sto sam pominjao) sume za potrosnju, daleko bilo da mi toliko treba...
Nego eto ima kada zatreba vise da se podize mesecno. To nije veca suma na racunu koja se podize u ovom siucaju, u pitanju je isti novac uplacivan/isplacivan koji put
AIK je (za mene) preuzeo Intesino mesto kartice za kupovinu vani, jer ionako drzim evre samo (moja plata se isplacuje u EUR sada), a imaju kamatu na a-vista kao da je orocena stednja sada. Kurs za prodaju evra je srednji stalno (limit 150.000 dnevno na bankomatu), sto Telenor ne nudi. Kurs za kupovinu evra je skoro uvek bolji od Telenora.
Piraeus je preuzeo mesto platne kartice u SR, jer dobijam cash-back koji mi skroz anulira VIP racune.
Telenor nema mnogo tu da ponudi. Ja sam u Piraeus usao 2x (da zatrazim i da preuzmem karticu), vise ne idem tamo uopste. Placanje kartice ide sa racuna u TB obicnim nalogom za prenos.
AIK i Piraeus mi mesecno ustede nekoliko hiljada dinara naspram da koristim Telenor banku samo, a osim AIK bankomata ne ulazim u njih. Voleo bih ja da mogu sve to uraditi u TB online+kartica i bez bankomata, i drago mi je da nisam u pravu da ne mogu se podici sa bankomata mesecno vece sume. Ali sa jedne strane isti mi u Telenor temi prebacuju da smatram da ono sto njih pogadja nije tipicno za sve, a u ovoj temi obratno

Ako navedem nesto sto je protiv Telenora, pokazite da nije tacno, bilo to Telenor Banka ili Telenor operater. Nemojte pricati kako to ne pogadja nikoga sem mene, kada niste u pravu
A ako je tacno, i nema alternative - prihvatite, nemojte biti ljuto dete koje razbaca igracke kada nema odgovor.
Pozitivne stvari TB-a sam hvalio, negativne sam kritikovao (koje sam primetio). Ko smatra da kritikujem samo jer ima Telenor u imenu, ima problem sa mnom, a ne ja sa Telenorom

Ja podrzavam da se smanje cene. Telenor (operater) ih je povecavao. Telenor banka ih je, generalno smanjila.