East46
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014
- Poena
- 325
A neće da zove[emoji4]Da zatvorimo temu bankomata u NS, u nsMerkatoru postoji bankomat TB, postavljen je 5.2.2015. i izgleda ovako:
A neće da zove[emoji4]Da zatvorimo temu bankomata u NS, u nsMerkatoru postoji bankomat TB, postavljen je 5.2.2015. i izgleda ovako:
Pre sam bas cesto isao u Merkator, pogotovo kada su govorili da ce biti postavljen i cak kada su ga imali ulistanog na sajtu i sigurno ga nije bilo - cak sam pitao one gore na 3. spratu u Telenoru i rekli su jos nista od toga... Kasnije sam malo redje isao i pretpostavljam da je ovo na ulazu sa strane cara lazara/oslobodjenja raskrsnice, ali nisam ga nikako primetio... Elem, nadam se da se ne kvari kao onaj u Jovinoj...Da zatvorimo temu bankomata u NS, u nsMerkatoru postoji bankomat TB, postavljen je 5.2.2015. i izgleda ovako:
verovatno si na onom starter besplatnom paketu.. Negde mora da platis![]()
Pa i liči mi na Poštu tako nešto. Da li da zovem da se žalim, ili je to tako po ugovoru
Isplata gotovine na šalteru druge banke u zemlji i inostranstvu 1% (min. 600 RSD)Pre par dana plaćao u pošti karticom, vidim tek sad da me klepili sa 600 rsd provizije. Malo mi to nelogično, ajde da sam podizao keš pa i da razumem.
Nije mi skinula pošta već TB. Pošti sam platio još dodatnih 45 dinara provizije, i kao što već rekoh, nisam dizao keš već plaćao nešto opštom uplatnicom
Nije mi skinula pošta već TB. Pošti sam platio još dodatnih 45 dinara provizije, i kao što već rekoh, nisam dizao keš već plaćao nešto opštom uplatnicom
Ma ko zna šta muvaju. Da ih vode kao bankomate, ne bi trebalo da mi skine bilo kakvu proviziju, jer imam pravo da 5 puta u toku meseca podiže bez provizije. Pa čak i posle toga je provizija 50 a ne 600 dinara. Nego verovatno su poslali izveštaj (lupam) TB da sam podigao gotovinu na njihovom šalteru, i to je usluga koja košta toliko. To je sigurno znala šalterska radnica u pošti, ali zašto bi me upozorila [emoji35]. Nego bilo kako bilo, ja sam školu skupo platio ovaj put. Za sve one koji bi platili nešto u pošti karticom, besplatan savet : NIKAKO!!Posta vodi njihove aparate kao "bankomate"
Znaci sad sto je on mali, i samo se provlaci kartica posti ne znaci nista, to je njihova bedna politika.
Vec su ljudi imali probleme oko toga, tako da nije bitno da li je telenor, intesa, ili komercijalna ili bilo koja druga kartica.
Tako posta verovatno "stimulise" da se placa na salteru.
To sto si ti uradio rade uglavnom penzioneri koji imaju dina card u postanskoj stedionici.Pa eto, ima razloga Da ne objašnjavam baš sad ovde na forumu.
Sve bi bilo u redu da sam podigao novac u pošti, ovako...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari