Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel bese telenor mastercard radi sa paypalom i ostalim vidovima placanjima?
Cini mi se da sam procitao da radi, al nikako sam da oprobam za nesto :)

A jel bese telenor mastercard radi sa paypalom i ostalim vidovima placanjima?
Cini mi se da sam procitao da radi, al nikako sam da oprobam za nesto :)
Radi ja licno placao nekoliko puta za mesec dana! I verifikacija prolazi takodje.

Koliko ste čekali na karticu, ja sam otvorio progresiv paket pa da predjem na starter, sad ne znam da li će mi stići kartica do kraja meseca da bih promenio paket.

Meni je stigla za 10 dana

5 radnih dana.

Imam jos jedno pitanje :)

Da li je neko uspeo da podigne/primi novac na telenor mastercard karticu, preko skrilla ili 2checkout?

Znam da visa radi na oba, ali zna li neko ovu informaciju?

Od kad 2Co isplacuje na kartice?

Racun ili ACH (i naravno check).
Prilicno losa opcija, samo USD ima (sve ostalo je varka, i podloze nepotrebnim velikim provizijama za konverziju u DVA smera, dakle ne probajte).

Nazalost, ne znam bolju opciju za neki general purpose merchant procesor. Ostali su ili losiji ili rade samo digital goods (softver, sajtovi i sl.)

Ali ipak ima prihvatljiv nacin za PayPal tako.

Da li je neko uplaćivao nekom sa TB na račun u drugoj banci?
Šta je sve trebalo uneti od podataka u onom formularu?

ja sam malopre ime i prezime sam uneo i za adresu ime banke tj banca intesa a za mesto beograd

Trebali su takav formular i da naprave,a ne ovako,ima sto stavki za koje ne znaš šta da upišeš.
A broj računa jesi li uneo?

P.S Javi ako je sve prošlo.

Samo ime, prezime, br računa, šifra 289 i iznos. Svrha: šta god
Formular je, po meni, odličan.

Obrazac moze da se snimi za buduce identicne transakcije.

Odličan,ali zbunjujući.Kada se uplaćuje fizičkom licu,dovoljno je samo ovo što sam nabrojao,ostalo je sve višak.

A naziv banke?

To se vidi iz broja racuna primaoca.

Broj racuna primaoca, sifra i iznos. Ostalo je maltene nebitno.

Ok.Nisam znao da ne treba i naziv banke.

To uopsteno vazi za opste uplatnice.
Cela njena leva polovina u principu nije uopste bitna za ceo proces placanja.

nesto sam bacio oko na njihov sajt vezano za lokacije bankomata

koliko mi se cini to je to kao da su stali i vise ih ne ugradjuju

dal zbog zime ipak su to poslovi koji se rade napolju

znali neko nesto o tome?

Malopre hteo da uplatim pare na bankomatu da bi isplacao par racuna, "kad ja tamo, a ono medjutim":
bf164811d89d3ef43906ca84456bc9d8.jpg

Edit: probao vise puta i odustao...

a to ti je jedini bankomat u tvom gradu nema drugi?

Nitro, ti i Telenor se uopste ne mirisete, jednostavno vasa veza je konstantno pod tenzijom :d.

Danas sam platio nekoliko racuna i cini mi se da su momentalno proknjizeni. Raspolozivo stanje = ukupno stanje.

Jos neko?

Nitro, ti i Telenor se uopste ne mirisete, jednostavno vasa veza je konstantno pod tenzijom :d.

Danas sam platio nekoliko racuna i cini mi se da su momentalno proknjizeni. Raspolozivo stanje = ukupno stanje.

Jos neko?

septimus znas li da li trenutno sire mrezu bankomata?

ili su taj posao zbog hladnog vremena ostavili za prolece?

gledao sam sajt i od oktobra cini mi se da je stanje nepromenjeno

Hahhahj ma,kakva zima bankomat se postavi u roku od 2 sata nije to neka nauka, napolju je samo maska, unutra je na betonsko metalnoj podlozi na brezonima..

Pre ce biti da im se trenutno ne isplati da postavljaju vise bankomata, svaki bitniji grad ima bankomat i to je to, cak i ovaj U Bulevaru K.A. (BG) nije nesto opterecen... Nisu oni sigurno usli na trziste da drze 10 ili 20% klienata Srbije...

Poslednja izmena:
Ali moze da ih iznenadi sneg usred januara :)

Postavljen je pored meka na Zelenom Vencu. I ne rade uplate na njemu :) Primi pare, prepozna, izbroji, kazes Dalje, pita hoces priznanicu i onda kaze Novac ce vam biti vracen i vrati pare nazad. Prijavio sam im vec.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno