Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
EDIT: Izgleda da ne može,mada ne znam što ne bi moglo.Glupost...
Verovatno takva funkcija koja se ne upotrebljava cesto ili moze slucajno da se upotrebi (a prebacivanje tamo vamo njima ne ide u korist) je namerno izbacena. Ne postoje tehnicki razlozi zbog kojih to ne bi bilo moguce realizovati u aplikaciji.

Verovatno takva funkcija koja se ne upotrebljava cesto ili moze slucajno da se upotrebi (a prebacivanje tamo vamo njima ne ide u korist) je namerno izbacena. Ne postoje tehnicki razlozi zbog kojih to ne bi bilo moguce realizovati u aplikaciji.

Ta opcija ne može slučajno da se upotrebi.
Sve što je moguće preko Web-a,treba da može da se odradi i preko mobilne aplikacije.

Kad se promeni paket koliko im treba vremena da me prebace, hoće li mi pisati u aplikaciji da sam na drugom paketu.

Pri prelasku na besplatan paket nema veze sto je Master kartica bila besplatna? Nije losa fora da se ustedi 200rsd :d

U Maxiju ako platite PayPass-om i racun je preko 800din dobijete solju na poklon :d

Jos kada bi u svakom Maxiju koristili PayPass :)
Maxi mi je preko puta zgrade i uvek idem tamo za svakodnevnu nabavku,inace mahom placam karticom i poslednji put primetih da imaju PayPass,medjutim oni to ne koriste.
Kaze mi kasirka ne znam ja koje su to kartice :D
Danas idem u svakodnevnu nabavku,tako da ima da im trazim solju :D
Inace smatram da je PayPass odlicna stvar za manje iznose,i da ubrza vreme placanja,takodje njima lakse i brze,samo prislone i gotovo :D

Kakva su misljenja za ovu novu uslugu sto se pojavila,stednju u dinarima ?
Zvuci mi privlacno,s obzirom da su sredstva stalno na raspolaganju,mada nisam do sada imao iskustva sa tim stednjama :)

Da ali sad imaju neki fazon da se one valjda izmedju sebe takmice za neku nagradu a zavisno od toga koja ima vise paypass transakcija. Tako da svaku karticu zagledaju i pitaju jel paypass. No da ne idemo u OT...

Pri prelasku na besplatan paket nema veze sto je Master kartica bila besplatna? Nije losa fora da se ustedi 200rsd :d
Da, cak su i u Telenoru sugerisali da se tako uradi prvi mesec. (uzmes Prestige paket, besplatna kartica, i odmah prebacis na Starter)

Kakva su misljenja za ovu novu uslugu sto se pojavila,stednju u dinarima ?
Zvuci mi privlacno,s obzirom da su sredstva stalno na raspolaganju,mada nisam do sada imao iskustva sa tim stednjama :)
Meni se ne svidja sto osnovni racuni nisu lepo oba te stednje i cao zdravo. Nego se pravi dodatni racuni pa mora bez razloga da se prebacuje na njih. To je po meni glupost... u Intesi imam vecu kamatu na devize a-vista na obican racun.
Nepotrebno su zamrsili...

Je l se automatski aktivira 50% popust na postpaid paket ili moram da ih kontaktiram...prebacio sam platu u telenor banku i platio telenor racun,je l to dovoljno?

^Stiže ti na SMS poruku da si dobio "Paket dobrodošlice".

Inače imam 2 pitanja. Otvorio sam malopre račun.
1. Zašto mi samo 2 meseca traje "Paket dobrodošlice" ?
2. Kako i kad dobijam MasterCard ? Prikazuje mi je na stranici sa karticama, ali nisam je dobio. I da, rekao sam na šalteru šta mi treba..

Dobio sam budzu...bar za sada.... Je l moram da nesto platim i karticom da bih dobio taj popust? Pa ako nisi preneo platu kod njih dobijas samo 2 meseca...ja sam preneo platu tako da ocekujem 6 meseci...

2 meseca je ako otvoris racun - 6 ako prebacis platu, tj. uplati se barem jedna, valjda.

MC ti stize za nekoliko dana od dana otvaranja.

Stigla mi je kartica vec...i legla mi je vec jedna plata...i platio sam jedan racun...ali nemam tog sms-a dobrodoslice... :)

Da,na mene licno... :)

Evo upravo sam im poslao poruku iz aplikacije...

Taj popust se dobija za racun koji se pravi u sledecem mesecu u odnosu na mesec u kome se otvara racun.

Primer, otvaranje racuna u novembru i dobija se popust na racun u decembru, i to je racun koji stize u januaru.

Poslednja izmena:
Ma ok to,kapiram...samo zelim da me cisto obaveste da sam ostvario popust... :)

Nisam pratio temu , ali sam mislim procitao bio , da mogu devize da se podizu sa bankomata . Da li je to tacno ?

Nije danas...otvorio sam racun tamo oko 5.novembra,kartica mi stigla oko 15.,plata legla 20. i racun sam platio 21. Ispunio sam sve uslove za šestomesečni popust,ali nista mi nisu javili...poslao sam im poruku pa cemo videti kad mi odgovore.

Okreni 063/9005 besplatno i resi se dileme za minut.

Stigao mi jutros sms,valjda procitali poruku sto sam im poslao i odmah aktivirali popust... :)

Zna li neko da li stranci (nerezidenti) mogu da otvore račun?

Mogu da otvore racun... Pogledaj FAQ na njihovom sajtu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno