Ne podrazumeva. Upravo "diskutujem" sa njima o tome. Koja je svrha ovog *****skog obavestenja. Obavestavaju me da ce racun biti placen od strane mene tako i tako? Majke ti, stvarno ce biti placen? Ne mogu da verujem. I sta ako ga platim u posti? Svima koji su prijavljeni na klik je to stiglo. Naravno nista se ne naplacuje dok ne kliknes na plati ali je samo obavestenje retardirano i totalno bespotrebno.
Nisam bio razumeo da je te poruke slao Telenor. Davno sam, zbog slicnih poruka i obavestenja, iskljucio tu opciju da mi salju bilo kakva obavestenja...
Evo i moje iskustvo: dobio sam karticu posle 10tak dana...aktivirao je i definisao pin danas oko 17h. Negde oko 21h sam pokušao da uplatim pare na bankomatu kod Starog merkatora (pošto sam u minusu 500din za karticu). Bankomat je prihvatio pin....izabrao uplatu...ubacio 2000din (prvo nisam skapirao kako da ubacim novačanicu ali izgleda da se samo ubaci u onaj ogromni prostor) i onda iznanađenje: PONOVO MI TRAŽI PIN. Ovaj put javlja kako pin nije validan. Sledeći pokušaj : umesto da mi javi kako pin nije validan javio je "neuspela transakcija" i vratio mi pare. Rezultat trećeg pokušaja je bio blokiran pin.
Nakon razgovora sa 0639005 rekli su mi kako ipak treba da protekne nekoliko sati nakon aktivacije kartice da bi to sve radilo kako treba (3h nije nekoliko izgleda), da promenim pin i sačekam sutrašnji dan. Pokušaj promene pin-a preko aplikacije za iOS je izbacio "nemate dovoljno sredstava na računu za promenu pina" (koja košta 0 din)). Promenio sam pin uspešno preko web aplikacije koja je tražila temp sms code. Javljam sutra dalja iskustva.
P.S. Malo mi je falilo da im tražim nazad 500din za karticu i ugasim račun.
Da li ste imali neke ideje koje su prevazilazile zakonske okvire naše države, koje niste mogli da implementirate?
Jedina stvar koju bismo uradili drugačije da može jeste potpisivanje ugovora, da ne mora da postoji fizički potpis, nego elektronski koji je dostupan svima. To bi nam dosta olakšalo proceduru, kao što je slučaj u drugim zemljama gde je ovaj koncept bankarstva zaživeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari