Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali moze da ih iznenadi sneg usred januara :)
Hehehe , u Pancevu Telenor ima dve expoziture ili poslovnice kako god... U vecoj starijoj postoji bankomat a u Trznom centru Aviv vec mesec dana postavljaju bankomat, pitao sam likusu i svaki put kaze isto : Doneli su ga treba da ga sastave u delovima je kao da je Kinder jaje ;)

Poslednja izmena od urednika:
septimus znas li da li trenutno sire mrezu bankomata?

ili su taj posao zbog hladnog vremena ostavili za prolece?

gledao sam sajt i od oktobra cini mi se da je stanje nepromenjeno
Nemam pojma, tj nemam nikakvu informaciju.
Ono sto znam je da pucaju na sam vrh po broju klijenata, dakle na prva 4 mesta. Sto opet znaci da ce itekako morati da povecaju broj bankomata.

Poslednja izmena:
Pucaju po broju korisnika mobilne mreze a sto se tice banke kao klienata tesko ;) daj neki link, da se cudim mozda gresim..

Bio je intervju sa CEO Telenora Srbija gde nasiroko objasnjava o cemu se radi, zasto bas u Srbiji, kolika su ulaganja i, naravno, kakva su ocekivanja.

Zbog ulaganja. Samo u knjigama.

Postavljen je pored meka na Zelenom Vencu. I ne rade uplate na njemu :) Primi pare, prepozna, izbroji, kazes Dalje, pita hoces priznanicu i onda kaze Novac ce vam biti vracen i vrati pare nazad. Prijavio sam im vec.

Sad sam bio i sve radi kako treba.

Da znate, vi koji se igrate sa time ili oni koji su dobili redovan update da TB aplikacija nije kompatibilna sa A5.0. Za sada naravno.

Pozz,zanima me da li je sifra za paypass servis ista kao pin kod kartice ili je neka druga?

Kod Paypass se ne kuca PIN - samo prislonis karticu blizu onog citaca i to je to...

Da li ja na bankomatu proradio PayPass?

Do 1500din ide bez PIN-a koriscenjem PayPass-a. Preko mora PIN. Na bankomatu nisam probao radi li, ko prvi ide neka proba :)

Ja sam mislio da preko 1500din ne moze paypass pa ga u tim situacijama nisam ni koristio...

Sto se mene tice taj paypass u maloprodajnim objektima uopste ne ubrzava placanje.. To bi ja stavio da moze da se bira. :)

Brže je sa paypass-om...Bar ja brže završim plaćanje.

U Maxiju ako platite PayPass-om i racun je preko 800din dobijete solju na poklon :d

Brze je Paypassom nego PIN ili kes u maxiju uvek meni. Od maja koristim Intesinu paypass mc. U centru je vec bilo pp prodajnih mesta i primeti se da se brze.
sem ako radnik ne ume da rukuje:)

Znam da do 1500 ne treba,u ugovoru piše,bilo je pre limit 2000 din ali je NBS smanjila na 1500. Znači isti je pin kao za bankomat koji se izabere?

Jel moze u okviru aplikacije da se promeni paket? Gledam i ne vidim tu opciju, samo sam nasao koji paketi imaju.

EDIT: Izgleda da ne može,mada ne znam što ne bi moglo.Glupost...

Poslednja izmena:
Sada sam preko browsera prebacio na onaj obican paket. Iz app ipak ne moze.

Rekoh ja,čista glupost,ali im treba sugerisati da to promene.

Kako se aktivira racun za stednju???

Aktiviraj ga iz Web aplikacije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno