Nema jos ni mesec dana kako su poceli sa radom. Bice tih bankomata jos, naravno. U bas malim mestima najsigurnije je ipak sa Postom i Banca Intesa...
Mislim da nisi shvatio bar ne moj post, ja mu nista ne nudim vec mu govorim koje su mu opcije, a lepo sam napisao citirao si me ''e sad ti najbolje znas'',, tako da ja njemu ne savetujem da placa podizanje njegovih sredstava vec mu kazem da mora sam da izracuna da li mu se isplati to ili ne.
Mogao si sastav da napises za lozinku... Bolje kraca i kompleksnija lozinka nego da spojis 2, 3 reci.
Imaš u nalogu da menjaš paket.Može jednom mesečno da se manja.Evo me, potpisala ugovor, ali za Progresiv paket, kaze devojka da za oko mesec dana samo da se prebacim na Starter i uštedela sam 200 din na kartici. Imam fora do kraja meseca, a dotle moram da saznam kako se prelazi sa jednog paketa na drugi.
Imaš u nalogu da menjaš paket.Može jednom mesečno da se manja.
Pisao sam o tome, vezano za racun, glupa aplikacija mozes da pises ta hoces ona ti dodleljuje genericki po broju telefona, moze to da se sredi, pisao sam i to juce, i mislio sam da to sredim ali onda sam pomislio pa mozda je i ovako lakse svi znaju moj broj telefona nije tesko zapamtiti tako da sam odustao od gasenja pa onda ponovnog kreiranja racuna.E nisam napomenula da nije taj broj računa koji sam ja izabrala prilikom kreiranja već su mi podvalili broj kao moj broj telefona. Iskreno nije mi bilo važno pa nisam ništa ni pominjala.
Darko hvala na odgovoru! A to za popust mi je i ona pričala ali nemam kod njih na postpaid već pripaid tako da za mene to odpada.
U ovom trenutku ne planiramo postavljanje bankomata u Immocentru. Najbliži bankomati Telenor banke nalaze se u Delta Citiju i Airpot Citiju
Meanwhile, ja imam 17 bankomata Intese u krugu od 500m.... na x stanovnika. Dok 100x stanovnika NBG-a ima 2 bankomata Telenora u krugu od 5km![]()
Dosta vas me zna iz druge teme sa problemima sa izskljucenjem broja, pa da pitam koliko uglavnom prodje od kada se uplati racun preko Telenor Banke do trenutka kada je uplata proknjizena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari