Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, samo klik. Prvi mesec nije bilo moguce na klik pa sam regularno uplatio i bez obzira sto je Telenor racun platio sam za svaki po 25din provizije...

Pa druze niko ovde nikog ne tera da prelazi kilometre, cenim i ja ljude koji zive na selu jes da sam rodjen u BG kao moji roditelji, moji dede i babe kao i pradede i prababe, ali svakako cenim ljude koji su na selima i koji su ostali tamo ne mozete svi u BG, i niko nikoga ne nagovara da prelazi kilometre vec samo diskutujemo sta i kako pa covek sam treba d aizabere.
Za timeline postavljanja bankomata ne verujemd a ima igde, vec ih nazoves i pitas da li imaju u planu za to i to mesto i kada im je u planu, s tim sto ces izgleda dobiti odgovor da je planirano za 2015 sto nije bas precizno ali cenim d ani oni nemaju nesto sto su napisali tad i tad ce biti bankomat tu i tu, vec ocigledno rade po onome koliko se ljudi registruje u banku pa ce tu pre da postave bankomat nego tamo gde se 2 coveka prikljucilo banci mislim njihovoj banci.
U BG je najveca koncentracija ljudi i tu ima najvise ljudi koji su potpisali ugovore za TB i logicno je da ovde ima najvise bankomata, ali bih bio srecan da svako selo ima bar po jedan njihov bankomat kako bi ovo imalo smisla za ostale koji ne zive u BG, NS, NI, KG i tako vecim mestima, da i onaj u Mionici recimo ima bar jedan bankomat do kog moze da dodje za par minuta.
Vidis ako u BG stavis jedan bankomat nije isto kao kad stavis jedan bankomat u Babusnici ili bilo kojem manjem mestu eto u PA odkle si ti, BG je svakako veci i vise ljudi koristi TB usluge i zamisli da ima samo jedan bankomat, na sta bi to licilo, a da treba u tim manjim mestima da se postave bar 1 isti to da.

Nema jos ni mesec dana kako su poceli sa radom. Bice tih bankomata jos, naravno. U bas malim mestima najsigurnije je ipak sa Postom i Banca Intesa...

Nema jos ni mesec dana kako su poceli sa radom. Bice tih bankomata jos, naravno. U bas malim mestima najsigurnije je ipak sa Postom i Banca Intesa...

Dobro to je razumljivo tek su poceli, ne mogu ni oni bas u malim mestima bar manjim od 10 000 ljudi da stave bankomat, cenim da ce svaka expozitura (njihova) imati bankomat ali negde do 2016,2017...
Ipak je to trosak , kako za odrzavanje tako i za angazovanje ljudi pri punjenju, praznjenju istog.

Stigla sms poruka i email od TB. :)

Dragi korisniče,

Vaša kartica 5574****4745 je izdata i poslata na Vašu adresu.

Vaša,

Telenor banka

Poslednja izmena:
ja cekam da stave bankomat u immocentru jer mi je to najblize.

Mislim da nisi shvatio bar ne moj post, ja mu nista ne nudim vec mu govorim koje su mu opcije, a lepo sam napisao citirao si me ''e sad ti najbolje znas'',, tako da ja njemu ne savetujem da placa podizanje njegovih sredstava vec mu kazem da mora sam da izracuna da li mu se isplati to ili ne.

Cini mi se da nisi shvatio na koga sam mislio kada sam rekao "coveku nude" (mislio san da mu TELENOR BANKA "nudi"). Shvatas sada?:)

Ja mu vec savetujem da za tako nesto bitno (finansije) nikako ne rizikuje da mozda moze da podigne na bakomatu druge banke, nebitno da li se to isplati ili ne... sve dok ti nemas fizicko prisustvo, ako nesto podje naopako, ne rizikuj finansije!
Nije ovo Nemacka! A i tamo to ljudi u malim mestima ne rade.

Ja sad otvorih nalog preko neta (internet aplikacija), jos da potpisem, sutra.

Elem, na mobilnoj aplikaciji me ne dozvoljava da ukucam lozinku celu, na netu moze na mobilnoj ne, moze 16 slova, 17 ne:smash:

Mogao si sastav da napises za lozinku... Bolje kraca i kompleksnija lozinka nego da spojis 2, 3 reci.

Ima celih 7 bankomata njihovih u BG sto je maloooo a kamoli negde u manjim mestima, moraju oni to jos vise da omasove i najmanje da svaka poslovnica ima bankomat, najmanje.
Bice toga sve vise samo polako ne rade zvanicno ni 30 dana(mesec dana) bice sve to ispeglano pa ko ne zeli da ucestvuje u decijim bolestima neka saceka dok sve to legne na svoje sto kaze nas narod.

Evo me, potpisala ugovor, ali za Progresiv paket, kaze devojka da za oko mesec dana samo da se prebacim na Starter i uštedela sam 200 din na kartici. Imam fora do kraja meseca, a dotle moram da saznam kako se prelazi sa jednog paketa na drugi. Bila sam u Bulevaru, za oko 15 minuta sve gotovo. Račun mi je aktiviran odmah.
Do susednog mesta mi nije problem da odlazim do bankomata, svako malo neko ide autom, čak i mi odlazimo jer nema svega u našem mestu. Ima Intesin bankomat, za njega znam, a mislim da ima još dva, Komercijalin i mislim još jedan samo ne znam koji. Definitivno mi se ne isplati da plaćam održavanje svagog meseca jer nikad se ne zna kad ćemo imati finansije a kad ne, nezaposleni smo i ja i muž, a imamo i dece. Tako da mi je ovo idealno. Ili jedino najbolje rešenje.

Mogao si sastav da napises za lozinku... Bolje kraca i kompleksnija lozinka nego da spojis 2, 3 reci.

Ne radi se o lozinci, nego da nije uskladjeno :)

Nema limita za sifru na netu, dok na mobilnom ima, pa moze da dodje do zabune. A izgleda da dok se ne otvori racun, ne mozi lozinka da se promeni :)

Evo me, potpisala ugovor, ali za Progresiv paket, kaze devojka da za oko mesec dana samo da se prebacim na Starter i uštedela sam 200 din na kartici. Imam fora do kraja meseca, a dotle moram da saznam kako se prelazi sa jednog paketa na drugi.
Imaš u nalogu da menjaš paket.Može jednom mesečno da se manja.
U nalogu odeš na katalog proizvoda i tu menjaš paket koji želiš.

Poslednja izmena:
Doduše, drugog izbora i nemam. Jedina banka je Poštanska štedionica koja neće da mi otvori ni žiro račun jer nisam zaposlena. Jedino mi ostaje postnet ali sa njim uvek moram da trčim do pošte čim mi neko uplati.

Pojaviće se sve opcije kada se aktivira kartica. Paket možeš već sutra da promeniš ako hoćeš pošto svakako se menja od prvog sledećeg meseca tako da bi ti Starter u tom slučaju bio aktivan od 1.11. Ako imaš Telenor broj na svoje ime aktiviraj promociju 2 meseca 50% popusta na pretplatu preko Telenor portala. Prosto uz malo vođenja računa oko podizanja para na bankomatu(tipa 1/2 put mesečno) Starter paket uopšte ne mora da bude loš izbor.

I meni danas prepodne stigao SMS sa obaveštenjem da mi je kartica poslata, inače ugovor sam potpisao 24. septembra.

Danas oko 13 časova sam platio Kopernikusov račun za KTV i internet, posle plaćanja status transakcije je bio "na čekanju", a od pre pola sata status je "izvršeno". Da li to znači da je uplata već proknjižena?

Ne.
To znaci da je Telenor banka izvrsila transakciju na navedeni racun.

Knjizenje zavisi iskljucivo od primaoca uplate.

Evo jos jedna omaska pored duzine passa :)

Na isti broj telefona, i na isti mail je moguce pravljenje vise naloga. Jedan sa mobilnog, jedan sa interneta, pa cu sutra da vidim na sta ce to liciti kada otvorim :)

E nisam napomenula da nije taj broj računa koji sam ja izabrala prilikom kreiranja već su mi podvalili broj kao moj broj telefona. Iskreno nije mi bilo važno pa nisam ništa ni pominjala.

Darko hvala na odgovoru! A to za popust mi je i ona pričala ali nemam kod njih na postpaid već pripaid tako da za mene to odpada.

pitao sam za bankomat u immocentru u blokovima evo odgovora.
Poštovani Vladimire,

U ovom trenutku ne planiramo postavljanje bankomata u Immocentru. Najbliži bankomati Telenor banke nalaze se u Delta Citiju i Airpot Citiju, ali tražimo i lokaciju u Jurija Gagarina koja bi bila relativno blizu Immocentra.
Trenutno namamo preciznijih informacija kada će taj bankomat biti postavljen.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Korisnički Servis
Telenor banka a.d.
tel: +381 63 9005
e-mail: [email protected]

Show message history

E nisam napomenula da nije taj broj računa koji sam ja izabrala prilikom kreiranja već su mi podvalili broj kao moj broj telefona. Iskreno nije mi bilo važno pa nisam ništa ni pominjala.

Darko hvala na odgovoru! A to za popust mi je i ona pričala ali nemam kod njih na postpaid već pripaid tako da za mene to odpada.
Pisao sam o tome, vezano za racun, glupa aplikacija mozes da pises ta hoces ona ti dodleljuje genericki po broju telefona, moze to da se sredi, pisao sam i to juce, i mislio sam da to sredim ali onda sam pomislio pa mozda je i ovako lakse svi znaju moj broj telefona nije tesko zapamtiti tako da sam odustao od gasenja pa onda ponovnog kreiranja racuna.

U ovom trenutku ne planiramo postavljanje bankomata u Immocentru. Najbliži bankomati Telenor banke nalaze se u Delta Citiju i Airpot Citiju

Meanwhile, ja imam 17 bankomata Intese u krugu od 500m.... na x stanovnika. Dok 100x stanovnika NBG-a ima 2 bankomata Telenora u krugu od 5km :)

ipak novi beograd i ima prilican broj bankomata od telenorbanke ima u starom merkatoru,delta sitiju,airport sitiju,soping uscu ipak je to solidno bankomatu drugo je pitanje sto bi ja voleo da mi je blize immocentru iako ni airport siti nije mi daleko.

Dosta vas me zna iz druge teme sa problemima sa izskljucenjem broja, pa da pitam koliko uglavnom prodje od kada se uplati racun preko Telenor Banke do trenutka kada je uplata proknjizena?

Dosta vas me zna iz druge teme sa problemima sa izskljucenjem broja, pa da pitam koliko uglavnom prodje od kada se uplati racun preko Telenor Banke do trenutka kada je uplata proknjizena?

Kliring je ako se secam u 10:30, 12:30 14:30

A knjizenje zavisi od primaoca.. Na sta tacno mislis?

Kao i preko drugih banaka kad platim, sutra ujutru stiže SMS od Telenora da je uplata proknjižena...

naprimer platim u ponedeljak ujutru sa telenora u alpha bank kes kredit oni proknjize u sredu popodne to je dva dana.to zavisi od primaoca uplate.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno