Čudno mi je sto Telenor od ovog meseca nija prabacio poslovni račun u svoju banku, već sve te ogromne kolicine novca idu i dalje preko Raiffeisena.
Kakav bi tebi bio ton da ubacis na svoj racun 25 000 sa kojima ne mozes nista da uradis - ni da uplatis, ni da podignes.Ovaj ton i onaj od pre neki dan, a po istom pitanju, su dijametralno suprotni.
Verovatno samo stvar stila, ali ovo se drugačije kaže.
Pozdrav.
Dobio sam poruke da je 1,38e (1,5usd) odobrena transakcija na pp, da su ove dve od 0,81 odbijene, a ova dinarska ne znam šta je, moguće neka konverzija pošto sam imao samo 3e u trenutku vezivanja kartica.
![]()
Nisam ništa kupovao ni na gplay, niti plaćao PayPal-om, sve ove transakcije su nastale tokom dodavanja kartice na PP i GWallet. Ne znam zašto su nastale ove dve od 0,81e (1usd), best guess je da je u pitanju neka rezervacija i da će vratiti. Ne sećam se da je tako bilo sa Intesa karticom.Pomalo besmisleno pitanje; naravno da ništa ne može da se plaća samo od sebe dez dozvole vlasnika. A tek ne može neka aplikacija samostalno da uđe u ebank app i popunjava naloge, skida novac i sl....
Inače, google marktplace transakcija znači da je čovek nešto kupovao na google marketplace, isto kao što je pre toga nešto kupovao preko paypal, u prodavnici i sl...
Kakav bi tebi bio ton da ubacis na svoj racun 25 000 sa kojima ne mozes nista da uradis - ni da uplatis, ni da podignes.
Jel moguće da neko zove CC da bi tražio šolju/olovku/majicu? :zgran:
Zasto da ne bude!?
Bas mi se svidela solja i obzirom da je nama u slobodnoj prodaji, a da je namenjena novim korisnicima, zasto da ne pitam?
Da ima da se kupi, ne bih se ciganisao za tih par stotina din...
Drugo, ucinio sam im i uslugu time sto su na mom slucaju u jednoj radnji naucili da otvore tr u fazi pre komercijalizacije itd. tako da, eto, bar toliko mogu da se oduze za zivce koje su mi pokidali tokom tih 4 dana...
jel te poklone dobijaju svi ili samo ko je otvorio racun pre zvanicnog otvaranja banke 10.09.
Naravno da jesu. Zovi, iz Telenor mreze je besplatno.
Kako brate pod ''sta'' se to nalazi presao sam aplikaciju uzduz i popreko 20 puta nema to nigde, ***, gde je?
Jedino za pin ima ali to mi ne treba postavio sam pravi.
Danas podigao malo veću sumu na bankomatu, posle <2h, zvala Irena, da pita da li sam to radio ja, i da li je sve ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari