Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja kupovina avio karte jeste bila kasno uveče, mogu tačno naći UTC vreme, ako je od značaja

EDIT:
Proknjižena je i transakcija načinjena u Hrvatskoj nešto pre ponoći 30.09.
Plaćeno je 500 HRK, skinuto 65.33 EUR

Poslednja izmena:
Tacno u cent:) hrk je fixirana za eur, pa se lako vidi da nema provizije za sada.

Da popijem ovu kaficu, pa krecem na popunjavanje aplikacije:)

Srećno,Alfa! :)

Sad ce sistem u banci da zabaguje najstrasnije :)

Da, da, ocekujte pad celog sistema banke i operatera kroz 1h;)

@n1tr0
Nisam zaista imao nameru da te "pljujem". Ono su sve problemi o kojima si ti pisao da si imao ili da imas sa njima.
Isto tako ne znam kada sam te to vise puta pljuvao; pa i ono moje neslaganje sa tvojim procenama objektiva u foto forumu nikako nije bilo pljuvanje.
Druga je stvar da li ja verujem u toliko slucajnosti i u ono sto ti ovde pises; ali opet ni to nije pljuvanje.
Mislio sam na postove u Telenor temi, naravno da ne mislim na foto forum - tu smo ljudski diskutovali, ali nebitno.
Stigla mi je kartica napokon - nakon 20 ili 21 dan, a devojci jos nije iako smo isti dan potpisali ugovor.
Devojka je danas uspela napokon da uplati nekome na broj telefona (pre par dana je pokusavala na isti broj ali taj primaoc nikad nije dobio pare pa su joj vracene) - dakle to je popravljeno (ne znam dal svima koji su imali taj problem).
Ja cu videti danas kasnije da uplatim na racun u drugoj banci da vidim da nije i meni to mozda proradilo.
Mene zanima da li postoji nacin da ja u Srbiji ubacim direktno eure i dolare na racun - nisam zainteresovan da menjam u dinare, uplatim, pa opet kupujem usd i eur.

Na bakomatu kojeg nema kod tebe koliko sam shvatio, mozes da uplacujes evre. Dakle nije ti bas od pomoci...

Na bakomatu kojeg nema kod tebe koliko sam shvatio, mozes da uplacujes evre. Dakle nije ti bas od pomoci...
Pa nema ga kod mene gde zivim ali valjda ima u centru ns-a koji da radi, ili bar neki u bg pa kad budem u prolazu. Sta je sa dolarima? Jel mogu i dolari da se uplate tako?

zasada uplacujem dinare kada se nesto zaradi uplcivacu i evre i dinare.

Jel moguće da neko zove CC da bi tražio šolju/olovku/majicu? :zgran:

Pa nema ga kod mene gde zivim ali valjda ima u centru ns-a koji da radi, ili bar neki u bg pa kad budem u prolazu. Sta je sa dolarima? Jel mogu i dolari da se uplate tako?

Moze na salteru :) A posto ima salter samo u AC-u, ako se ne varam?, izgleda da TB ne zeli da radi sa drugim valutama na racunu realno. Jer ako ne mogu da se podignu dolari, ne mogu da se iskoriste bez konverzije za placanja, ocigledno je da nemaju nikakvog razloga da budu na racunu (GBP i ostale valute jos vise).

Bio da potpisem, resetovana lozinka, izbacena mail adresa jer je neko drugi koristi.... user/pass i dalje rade, pravi je racun, aktivan...
REklo bi se da imaju problema sa sistemom koji obavestava o necemu sto se i ne desava;) Dok ne stigne kartica, necu nista da radim, uopste me ne zanima da li radi dinarsko u zemlji do kraja godine.

Proradila i uplata na racune drugih banaka.
Steta sto ne moze u USD da se uplacuje na bankomatima.

treba samo malo strpljenja i bice to sve uredu.i ja sam se prijavio online i imao sam mali problem sa email adresom i za par dana je to bilo sve sredjeno i sada radi perfektno ebank i uplata na bankomatu od telenora.

Proradila i uplata na racune drugih banaka.
Steta sto ne moze u USD da se uplacuje na bankomatima.

Sta ces raditi sa USD osim da ih drzis na racunu i posle podignes? Nije isplativo koristiti ih preko banke ni za sta.

Pa cak i da ih koristim za placanja sa karticom samo unutar Srbije isplati se jer dinar je svakog dana slabiji. USD u poslednjih 2, 3 meseca skace po 1-2 din za mesec dana. Uzmi u obzir da je nedavno bio 82-83 din, a sada je na 91.5.

Pa cak i da ih koristim za placanja sa karticom samo unutar Srbije isplati se jer dinar je svakog dana slabiji. USD u poslednjih 2, 3 meseca skace po 1-2 din za mesec dana. Uzmi u obzir da je nedavno bio 82-83 din, a sada je na 91.5.
A izgubiš barem dinar da ga kupiš pa prodaš. Nema nikakvog smisla.
Nego, ne kažeš ništa za onu kamatu?

Stigla kartica, dodao na PP i GW, skinuli su mi 0,81e od google marketplace, zatim PP dva puta 0,81e i 1,5e. Zapravo to stoji u nalozima na čekanju, a dobio sam i poruke da su ove dve transakcije od 0,81e, što je 1usd odbijene iz nepoznatog razloga, a da je ova od 1,5e prošla. Ne znam otkud ovo duplo za PP i odakle ova transakcija ka google, kada oni, koliko se sećam ne verifikuju kartice.

Stigla kartica, dodao na PP i GW, skinuli su mi 0,81e od google marketplace, zatim PP dva puta 0,81e i 1,5e. Zapravo to stoji u nalozima na čekanju, a dobio sam i poruke da su ove dve transakcije od 0,81e, što je 1usd odbijene iz nepoznatog razloga, a da je ova od 1,5e prošla. Ne znam otkud ovo duplo za PP i odakle ova transakcija ka google, kada oni, koliko se sećam ne verifikuju kartice.

Zar netreba Google da skida u dinarima?

Skida u valuti u kojoj je i data cena, američki play store i dolari. Samo što ja ništa nisam kupio, a 1$ krenuo ka Google marketplace i transakcija odbijena, nalog stoji na čekanju.

Ovih dana i ja pretražujem što više info o Telenor banci i ovde na forumu ima najviše informacija. Meni je zaista idealan ovaj Starter račun jer ne isplati mi se da otvaram tekući u nekoj banci da plaćam održavanje a nemam stalne prihode jer prodajem s vremena na vreme svašta nešto na Kupindu. Skinula sam aplikaciju i ono što mene muči je to što u aplikaciji piše za starter paket ovako - ''Vrsta i visina svih naknada i troškova koje padaju na teret klijenta su promenljive, tako da Banka može na mesečnom nivou da promeni visinu naknada iznad ugovorenog iznosa.'' Jel to znači da mogu da menjaju cene svakog meseca kako im se ćefne? Znam da je najmanji problem ugasiti račun ali kod mene to i ne bi bilo tako jednostavno jer ne živim u gradu.

Ne. To znači a to piše i u Opštim uslovima na sajtu, da mogu da menjaju Tarifnik kvartalno, 1.1, 1.4, 1.7 i 1.10 i da moraju 15 dana pre toga da te obaveste o tome pisanim putem.

A izgubiš barem dinar da ga kupiš pa prodaš. Nema nikakvog smisla.
Nego, ne kažeš ništa za onu kamatu?
Tek pre neki sat sam pogledao kada je stigla devojka - bio je ipak priliv po ikonici pored - devojka kako je videla kamata je odmah pomislila da su joj skinuli to sa racuna.
Da nije pp rezervisao pa skinuo rezervaciju? Ili naplatio pa refundirao - koliko se secam tako rade kada radis verify kartice.

Dobio sam poruke da je 1,38e (1,5usd) odobrena transakcija na pp, da su ove dve od 0,81 odbijene, a ova dinarska ne znam šta je, moguće neka konverzija pošto sam imao samo 3e u trenutku vezivanja kartica.

capture.jpg

Tek pre neki sat sam pogledao kada je stigla devojka - bio je ipak priliv po ikonici pored - devojka kako je videla kamata je odmah pomislila da su joj skinuli to sa racuna.
Ovaj ton i onaj od pre neki dan, a po istom pitanju, su dijametralno suprotni.
Verovatno samo stvar stila, ali ovo se drugačije kaže.
Pozdrav.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno