Mislio sam na postove u Telenor temi, naravno da ne mislim na foto forum - tu smo ljudski diskutovali, ali nebitno.@n1tr0
Nisam zaista imao nameru da te "pljujem". Ono su sve problemi o kojima si ti pisao da si imao ili da imas sa njima.
Isto tako ne znam kada sam te to vise puta pljuvao; pa i ono moje neslaganje sa tvojim procenama objektiva u foto forumu nikako nije bilo pljuvanje.
Druga je stvar da li ja verujem u toliko slucajnosti i u ono sto ti ovde pises; ali opet ni to nije pljuvanje.
Kad si otvorio račun? Ako je u avgustu trebalo je već da te kontaktiraju u vezi poklona dobrodošlice.
Pa nema ga kod mene gde zivim ali valjda ima u centru ns-a koji da radi, ili bar neki u bg pa kad budem u prolazu. Sta je sa dolarima? Jel mogu i dolari da se uplate tako?Na bakomatu kojeg nema kod tebe koliko sam shvatio, mozes da uplacujes evre. Dakle nije ti bas od pomoci...
Pa nema ga kod mene gde zivim ali valjda ima u centru ns-a koji da radi, ili bar neki u bg pa kad budem u prolazu. Sta je sa dolarima? Jel mogu i dolari da se uplate tako?
Proradila i uplata na racune drugih banaka.
Steta sto ne moze u USD da se uplacuje na bankomatima.
A izgubiš barem dinar da ga kupiš pa prodaš. Nema nikakvog smisla.Pa cak i da ih koristim za placanja sa karticom samo unutar Srbije isplati se jer dinar je svakog dana slabiji. USD u poslednjih 2, 3 meseca skace po 1-2 din za mesec dana. Uzmi u obzir da je nedavno bio 82-83 din, a sada je na 91.5.
Stigla kartica, dodao na PP i GW, skinuli su mi 0,81e od google marketplace, zatim PP dva puta 0,81e i 1,5e. Zapravo to stoji u nalozima na čekanju, a dobio sam i poruke da su ove dve transakcije od 0,81e, što je 1usd odbijene iz nepoznatog razloga, a da je ova od 1,5e prošla. Ne znam otkud ovo duplo za PP i odakle ova transakcija ka google, kada oni, koliko se sećam ne verifikuju kartice.
Tek pre neki sat sam pogledao kada je stigla devojka - bio je ipak priliv po ikonici pored - devojka kako je videla kamata je odmah pomislila da su joj skinuli to sa racuna.A izgubiš barem dinar da ga kupiš pa prodaš. Nema nikakvog smisla.
Nego, ne kažeš ništa za onu kamatu?
Da nije pp rezervisao pa skinuo rezervaciju? Ili naplatio pa refundirao - koliko se secam tako rade kada radis verify kartice.Stigla kartica, dodao na PP i GW, skinuli su mi 0,81e od google marketplace, zatim PP dva puta 0,81e i 1,5e. Zapravo to stoji u nalozima na čekanju, a dobio sam i poruke da su ove dve transakcije od 0,81e, što je 1usd odbijene iz nepoznatog razloga, a da je ova od 1,5e prošla. Ne znam otkud ovo duplo za PP i odakle ova transakcija ka google, kada oni, koliko se sećam ne verifikuju kartice.
Ovaj ton i onaj od pre neki dan, a po istom pitanju, su dijametralno suprotni.Tek pre neki sat sam pogledao kada je stigla devojka - bio je ipak priliv po ikonici pored - devojka kako je videla kamata je odmah pomislila da su joj skinuli to sa racuna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari