Može više detalja za nas sa jeftinijim ulaznicama?Nema evri na bankomatima.
Pitam jer kontekst nije jasan - da li se rečenica odnosi na RB ili na nestašicu Eura na MB bankomatima 😁.Pa RB i IRačun nemaju eur
Lepo je čovek napisao
Kakva je situacija, ima li ih sada?Već par dana ne mogu da dignem 100e u evrima sa bankomata da platim parfem ženiDetalji isporučeni
![]()
Na kojim, na primer? Da znam da ih izbegavam. Meni se to nije desilo do sada. Doduše nisam baš sve banke/bankomate testirao. Progresiv + sam.Ne mozes ni dinare na svim bankomatima...
I ja sam progresiv, ali nisam plus.Na kojim, na primer? Da znam da ih izbegavam. Meni se to nije desilo do sada. Doduše nisam baš sve banke/bankomate testirao. Progresiv + sam.
Kod mene je bio mali iznos. Celokupan iznos mi je vraćen ubrzo nakon blokade kartice i sada čekam da mi pošalju novu karticu.Mene je Mobi žestoko ojadila kada nisu hteli da pokrenu chargeback, što mi se prvi put ikad desilo.
Neke priče, "prijavite u policiji", kažem da sam ja autorizovao i nisam dobio robu, imam treking... ništa, baš ništa. Velika suma. Napisali da im je skupo da pokreću chargeback! 😣
Kakve veće sume, dešavalo se da bankomati u centru Beograda(potez Knez Mihailova, Zeleni venac) nemaju ni 2 crvene. I ta pojava preti da postane svakodnevnica. Ostavio sam starter sa besplatnom dinom kod njih. Dovoljno za najosnovnije potrebe i transakcije izmedju Mobi banka korisnika.Definitivno je problem podići pare sa njihovih bankomata. Ova banka je nažalost igračka i za malo veće sume treba imati račun u "pravoj" i ozbiljnoj banci.
Nisam te razumeo baš najbolje, odgovorio sam ti na post vezan baš za bankomate.Odnosi se na to da uđem u poslovnicu i dignem dinare ili evre a ne o bankomatima u Knezu sa dve crvene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari