Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko vidim sad besplatno podizanje sa drugih bankomata samo u progresiv.

Zar nije oduvek i bilo tako? Ili barem vec duze vreme...

Nema evri na bankomatima.

Već par dana ne mogu da dignem 100e u evrima sa bankomata da platim parfem ženi :) Detalji isporučeni :D

Bankomati ne dozvoljavaju podizanje novca već par dana, bar gde sam probao u BG. Može na drugom banomatu da se podigne.

Ne može evro na bankomatima drugih banaka. Ne znam kako je sad

Kakva je situacija sa podizanjem eura? Vidim kod mene na inteza bankomatu isto nije moguce podizanje eura (iako ima opcija na bankomtu)...

Nestašica je novca, zar ne pratite situaciju? Zašto vas buni to što nema evra u bankomatu?

Iskreno ne pratim, samo pitam, nema ljutnje...

Na kojim, na primer? Da znam da ih izbegavam. Meni se to nije desilo do sada. Doduše nisam baš sve banke/bankomate testirao. Progresiv + sam.
I ja sam progresiv, ali nisam plus.
Probao sam taj dan na 5 ATM-a u NSu, znaci svi sem onog u BIGu, ni na jednom nisam mogao da podignem pare.
Juce sam uspeo da dignem devize sa jednog bankomata. I to verovatno zato sto su ga tada napunili, danas sam probao opet i nisam uspeo.
Tako da treba biti samo uporan i loviti svoje pare :)o_O

Da se pohvalim da sam uspeo i danas da podignem devize.
Kontaktirao sam ih pre koji dan pa su mi obecali da ce mi javiti kada i gde mogu da odem da podignem pare.
Eto ako nekome znaci mozete i na taj nacin da izvucete devize.

Daj malo, sta si se stisao uzeo si sve? Gde da dodjemo? : )

Ono kad sve radi savrseno, ali iz 15-tog puta... :eek::mad::poop:

mobi.jpg

Mene je Mobi žestoko ojadila kada nisu hteli da pokrenu chargeback, što mi se prvi put ikad desilo.
Neke priče, "prijavite u policiji", kažem da sam ja autorizovao i nisam dobio robu, imam treking... ništa, baš ništa. Velika suma. Napisali da im je skupo da pokreću chargeback! 😣
Kod mene je bio mali iznos. Celokupan iznos mi je vraćen ubrzo nakon blokade kartice i sada čekam da mi pošalju novu karticu.

Dva dana cela dana za redom, juce i prekjuce, na dva bankomata u NS na Bulevaru oslobodjenja, ne mogu da podignem novac.
Prvi dan je pisalo da se bankomat servisira, drugi dan radi ali kad treba da isplati izbacuje "Trenutno nismo u mogucnosti da izvrsimo ovu transakciju".
Dinari su u pitanju.

Definitivno je problem podići pare sa njihovih bankomata. Ova banka je nažalost igračka i za malo veće sume treba imati račun u "pravoj" i ozbiljnoj banci.

Definitivno je problem podići pare sa njihovih bankomata. Ova banka je nažalost igračka i za malo veće sume treba imati račun u "pravoj" i ozbiljnoj banci.
Kakve veće sume, dešavalo se da bankomati u centru Beograda(potez Knez Mihailova, Zeleni venac) nemaju ni 2 crvene. I ta pojava preti da postane svakodnevnica. Ostavio sam starter sa besplatnom dinom kod njih. Dovoljno za najosnovnije potrebe i transakcije izmedju Mobi banka korisnika.

Odnosi se na to da uđem u poslovnicu i dignem dinare ili evre a ne o bankomatima u Knezu sa dve crvene.

Izgleda da to zavisi od bankomata tj lokacije. Ja u beogradu u tc stadion do sada mozda 3 puta da sam imao problem sa podizanjem/uplatom. Cak i sad kad je frka sa evrima podigao sam bez problema...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno