Ne radiDa li vama radi IPS skeniraj? Ja sam pokusavao jedno 5 meseci za mts racun ali ne radi... Ne znam je li do modela telefona ili do aplikacije uopste
Bože....
Zaista je postala smešna banka...
Slažem se da je postala smešna, Evo primer, imam na štednji neki novac, na stranu što su smanjili kamatu, i kad istekne podižem sve , ali ovo je smešno:
Zove me neka cura iz banke i nudi kredit od 100.000 na tri godine sa 8.xx % godišnje kamate, I ja je pitam da li je pogledala moj račun pre nego me je zvala, kaže nije, pa onda pogledaj, ja imam nekoliko puta više na štednji sa vašom mizerija kamatom, a vi mi nudite moj vlastiti novac na kredit. SMEŠNO
Jel oni zovu sa nekog 011/443... broja?
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
nesto im ublesavio sms sistem evo i na telenor brojevima nekima stiglo da danas igraju plavi petak.Ni mene ne zovu samo ne znam sto me danas ponovo obavestavaju da nece raditi 13.12.2020. [emoji16]![]()
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Ja sam se zeznuo, nije se ovaj put završavao broj sa 9005 već 1105 pa sam se javio...Jel oni zovu sa nekog 011/443... broja?
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Online su opetSve je prslo. Google-u ne radi pola servisa.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ne znam kakve ste to sreće i u koju grupu finansija spadate. za ovih šest godina od kad imam račun, zvali su me tri puta. Od toga je dva puta bilo u mom interesu (sumnjive transakcije) i jedan jedini put nudili kredite. Znam još neke ljude koje nikad ne zovu. Čak i kad sam imao preko 2000 evra na računu nisu me zvali. Verovatno zovu određene segmente i smaraju. Meni još uvek za sve što mi treba nije postala smešna banka. A kad postane, banke se bar lako menjaju. Mobi mi je već četvrta.
Što se tiče plaćanja računa skeniranjem QR koda, to je kako su mi rekli od juče omogućeno u platformi. Sad valjda treba da prođe samo ažuriranje aplikacije. Nemam račun da probam.
Prošlo je mesec i po dana i dva mejla da će me "neko uskoro kontaktirati", što se nije desilo, a sredstva su mi i dalje blokirana. Mala sredstva, ali su bezobrazni, pa ni mene ne mrzi da budem bezobrazan. :-devil-:Banka je dužna da korisniku dostavi pismeni odgovor najkasnije u roku od 15 dana od dana prijema prigovora. Ukoliko banka iz razloga koji ne zavise od nje, nije u mogućnosti da dostavi odgovor u u roku od 15 dana, taj rok se može produžiti za najviše dodatnih 15 dana, o čemu će banka obavestiti korisnika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari