Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, potrebno je najavaiti u Airport City-u. Ne moze drugde. Ne moze uopste na bankomatima preko 1.000.000 mesecno po kartici (+600.000 UPLATE+ISPLATE mCash. i eventualno +1.000.000 po dodatnoj kartici, mCash ne radi za dodatnog korisnika)

BTW, kako izgleda kada neko ima ovlascenje po racunu, a ima i svoj racun? Mrzi me da cimam caleta da pogleda :)

Može 2.000.000 mesečno, fora je prvi milion da podižeš sa karticom, i kada dođeš do limita drugi preko generisanog koda mcash.

600K je mesecni limit za mCash, ako ga nisu bas skoro podigli (skoro = <mesec dana).
I za razliku od kartice, mCash racuna i uplate i isplate.

@alfa

Vidis ga kao drugi racun. Na prvoj strani skrolujes horizontalno... i imas jos jednu MC koja je povezana za taj drugi racun

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Za nnu mozes da se slikas u TB :)

Nemoj me drzati za rec, posto su hiljadarske skoro nikada vidjenje u ATMova kod mene, ali mislim da je limit 100 novcanica, ne 99.
Jer imam ponudu za ponvvno podizanje 198.500 (a prilicno sam siguran da sam jednom podigao 199.000, ali samo jednom), sto zahteva 100 novcanica, a ponovne ponude su samo uspesna podizanja.

Koliko dnevno max može da se podigne sa bankomata, kartica + mCash? ;)

Ovo gore su mesečni iznosi.

600k je najviše moguće podesiti u app na dnevnom, milion ma mesečnom. Pa imaš karticu + mCash.

^ Znači, dnevno 600k katricom + 600k mCash? U idealnom slučaju. :)

Isto kao i MC. Sto ce reci ko ima obe, moze 2x600.000/1.000.000 (dnevno/mesecno) + mCash 600.000 mesecno.

Jel moze neko sada da proba da se loguje, javlja mi no internet connection 502 bad gateway, iako ima neta

Hoce. Ali dugo traje.

Meni sa telefona ne radi, sa računara mogu da se ulogujem, ali ne uspevam da platim, ne stiže sms sa kodom.

Pitanjce jedno, nisam nikad placao u inostranstvu karticom. Za vikend idem nesto u Rumuniju, da li mogu tamo da placam svojom MC karticom na kojoj imam evre? Kako tu ide konverzija, da li je uopste pametno to da radim ili mozda bolje da radim sa kesom?
Ovo sa karticom bi mi bilo zgodnije jer ne znam koliko cu potrositi pa da ne menjam bezveze pare u menjacnici i da mi posle ostane...

Telenor Banka

Naravno da mozes. I dobro je da imas EUR, a konverzija ide po MC kursu. I na to dodaj 1% proviziju TB za placanje u inostranstvu... to vazi samo ako si na starter paketu (mislim da je naplacuju u dinarima).

https://www.mastercard.us/en-us/consumers/get-support/convert-currency.html

d968eaa0991f847183a98f29280e4129.jpg

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na Progresiv paketu sam. Znaci nemam ni taj 1%. A kurs MC je ok, koliko vidim, uporedjujuci ga sa Narodnom Bankom.

Sigurno je bolje nego menjati u leje.
Samo je pitanje koliko se prihvataju kartice, za negde ce ti sigurno trebati kes.

Ako ćeš u Temišvar, ne treba ti keš, a ako ideš u manje mesto, trebaće :)

Meni i u Becu i Seulu treba kes, gde nece u Temisvaru da zatreba :)
To znaci zameni 20eur, ne 200e :D

U to gde se ti u Seulu zavlačiš ne ulazimo [emoji1]
Ja iz perspektive naših ljudi koji dođu u Temišvar, sve završe u jednom od 2 tržna centra i u Decathlonu :)

Ih, j** ti takav trip koji se svodi na trzne centre :) Ja jos nisam ni bio ni u najpoznatijim trznim centrima igde sem u GG :)

Sta je sa street food, pekarama, sladoled, girosi, kafe?:)

Opet novi tarifnik.

https://www.telenorbanka.rs/static/file/Tarifnik_FizickaLica_10052019.pdf

Važi od 10. maja.

Smanjili su kamatne stope za 0,5% kod oročene štednje i štednje po viđenju u RSD. Vratili su staru ponudu kredita (60k - 1m RSD / 6 - 60 meseci) zajedno sa kreditom za refinansiranje, ali su povećali kamatnu stopu i uveli "solidnu" naknadu za obradu kreditnog zahteva.

Sve ostalo je, čini mi se, nepromenjeno. Ali možda sam nešto promašio.

Poslednja izmena:
2% :( Pre samo dve godine, štednja po viđenju je bila 4%, a pre četiri godine - 7%... Znači za dve godine će biti 0%. :d

Do kada važe otvoreni računi za dinarsku štednju po viđenju ?
Da li je moguće imati više štednih dinarskih računa po viđenju sa različitim kamatama ?
Pitam zbog kamata koje se konstantno smanjuju.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Vaze 12 meseci, ako se kamata menja, inace vaze dok se ne menja.
Mozes imati vise racuna, istih ili razlicitih kamata.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno