Ima. Da ne bi stizao pre ebilla.ne ozbiljno jel ima neki poseban razlog ?!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ima. Da ne bi stizao pre ebilla.ne ozbiljno jel ima neki poseban razlog ?!
E ljudi u GR sam trenutno pa nemam vremena da trazim a treba mi info kolika je provizija kad podizem € na grckom bankomatu?
I jos jedno ako je neko koristio karticu u GR da li je prihvacena svugde ili je problem neki kao mtsb kartica koja retko gde u inostranstvu prolazi na POS terminalima.
S*****li sav kes pa ostade samo € na kartici, da znam dal da dizem i placam proviciju ili opusteno mogu platiti karticom.
Hvala.
Hvala [emoji3]Ima. Da ne bi stizao pre ebilla.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Pre 15ak dana sam po drugi put probao da dam Telenor karticu za uzimanje auta. Nije prošla, dao sam Amex ma kraju. Boston, Hertz, u oba slučaja. Na predviđeni iznos od oko $240, rezervisano oko 400, mogu da pogledam tačne iznose, ako ti znači.Već drugi put se susrećem sa rent-a-car agencijom koja u ToS insistira na tome da ne primaju debitne, već moraju biti kreditne kartice.
Kapiram da je to zbog rezervisanih sredstava koja su 3x veća od onoga što će se na kraju zaista i platiti.
Da li je neko rentirao kola u inostranstvu Telenorovom debitnom?
Hvala, da znam da ne računam na nju ondaPre 15ak dana sam po drugi put probao da dam Telenor karticu za uzimanje auta. Nije prošla, dao sam Amex ma kraju. Boston, Hertz, u oba slučaja. Na predviđeni iznos od oko $240, rezervisano oko 400, mogu da pogledam tačne iznose, ako ti znači.
Edit: dodatni razlog zašto tamo mora kreditna je e-toll sistem. U momentu vraćanja auta, nemaju načina da znaju koliko će to izneti. To obično dosta kasni.
Nije prosla iako si imao na racunu mnogo vise, ili nije prosla jer nisi imao vise, tj. nisi imao dovoljno za rezervaciju? Meni su bas rekli pre nekih 7-8 godina da mora JEDNA kartica imati 1500eur najmanje limit, toliko rezervisu (200-300eur je bilo iznajmljivanje samo sa svim troskovima). Nije ni moglo da se deli na vise kartica.Pre 15ak dana sam po drugi put probao da dam Telenor karticu za uzimanje auta. Nije prošla, dao sam Amex ma kraju. Boston, Hertz, u oba slučaja. Na predviđeni iznos od oko $240, rezervisano oko 400, mogu da pogledam tačne iznose, ako ti znači.
e-Toll? Putarina?Edit: dodatni razlog zašto tamo mora kreditna je e-toll sistem. U momentu vraćanja auta, nemaju načina da znaju koliko će to izneti. To obično dosta kasni.
@Marko, meni ne stizu SMSovi o potrosnji na MTSu, sa Piraeus kartice.
Do MTSa je verovatno, najavili su radove za danas.
Meni skinuli tek mesec dana kasnije, normalno sam koristio karticu do tada tako da, ne brini.Bilo je vec nekoliko uplata na moj racun a oni jos uvek nista nisu skinuli..zbog toga mi je malo cudno. Znaci pretpostavljam da ce skinuti nakon prve upotrebe bankomata.
Nema veze cip, svaka kartica koja ima magnetnu traku (a mislim da trenutno sve Visa/MC/Amex imaju) moze i Swiper, nebitno da li ima cip ili ne. Na akceptantu (prodavcu( je da li zeli da prihvati tako kartice ili ne. Za njega je lose ako prihvata, jer je cip sigurniji za obe strane.Inace nisu prihvatili intesa visa electron. Kasnije mi je call centar rekao da mozda "zbog toga sto nisu preuzeli/predali sve podatke". Meni je to dalo ideju da je odbijeno jer su odradili swipe, a visa electron je imala chip...
I meni su oko 18h pristigli SMSovi za transakcije od juce ujutruEvo upravo stigli kodovi. Izgleda da su sredili.
Da, to sam upravo i planirao, zato i pitam da li je ko probao i radi li, cisto da za svaki slucaj.
jel probao neko da ubaci novcanicu od recimo 200/500e u bankomat i odmah zatrazi 2/5 puta novcanice po 100e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari