Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda je ipak cena zakupa bitnija?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Izgleda da jeste. Dosta prometna poslovnica i na jako dobrom mestu.

Potvrđujem da bankomat o kojem pricamo radi (preko puta Metropola), danas sam ga koristio. Poslovnica je izmestena, niko se jos nije uselio, bankomat je tu i rekli da nametavaju da ostane.

Ispravite me ako gresim, utjanjili su s dinamikom uvođenja bankomata u BG.

Је л имао неко фантомску уплату за неки Гугл сервис која је после сторнирана? Данас ми се појавила уплата од 1е за GOOGLE *SERVICES g.co/hel, која је убрзо сторнирана.
Нисам скоро ништа куповао, нити имам активне претплате.

Ako si dodao karticu na Google nalog, Google skida 1 EUR koje posle vrati. Na taj način proverava da li je kartica OK.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

proslo 15 dana i kartica jos nije stigla.. koji smor :(
a rekli su do 7 dana

Ako si dodao karticu na Google nalog, Google skida 1 EUR koje posle vrati. Na taj način proverava da li je kartica OK.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

То је скинуто и враћено када сам додао картицу пре пар година.

Da li je još neko primetio da su mu duplirane -duplo proknjižene neke transakcije sa POS uređaja?
Upravo sam prijavio moj slučaj podršci. (2 duplirane transakcije iz pet centra)
Odgovor je da znaju za problem koje bio na POS uređajima Intesa banke . Telenor je prijavio i čeka se Intesa da koriguje naplate.

proslo 15 dana i kartica jos nije stigla.. koji smor
a rekli su do 7 dana

Ja u Intesi cekao preko mesec dana. Stigla tek prekjuce.

Da li je još neko primetio da su mu duplirane -duplo proknjižene neke transakcije sa POS uređaja?
Odgovor je da znaju za problem koje bio na POS uređajima Intesa banke . Telenor je prijavio i čeka se Intesa da koriguje naplate.

Duplirane transakcije i kod žene, isto Intesa POS uređaji, prijavili problem, trebalo bi da srede do kraja nedelje.

Jel ima razloga za brigu? Da ostavim novce ili da ih podizem sto pre? :D

Isto mi se desilo prilikom plaćanja u Idea pre 2 meseca.
Vraceno na racun posle 2 radna dana.

@Sberbanka:
Taman da ugasim racun koji mi se vuce. Ili ga prebacim na besplatan ukoliko ga zadrze i ostane dobar kurs.

Raiff je dostojna zamena za TB u svemu osim u kursu i preskupom deviznom racunu. Ostalo im je top level.

Poslednja izmena:
Bice im bolje da ne najure tih 300k korisnika ;)

Sent from my Nokia 5

još kada bi imali 300k korisnika, realna brojka je 5-6 puta manja.

Вјероваће им Збербанка на ријеч:)Нису ми јасни,шта ће им ТБ с обзиром на пословање.ово може значити само скупље услуге за кориснике.

Nadam se da neće upropastiti TB. Pogotovo ne bankomate i odličan kurs.

Kurs mozda i zadrze ali pocece sigurno naplate deviznih placanja karticom.

Sta ima od troskova ako se prebaci racun sa Progresiv na Starter? Da li promena startuje od sledeceg meseca ili odmah? Kartice ostaju besplatne?

Nema troskova. Od sledeceg meseca.

Ako dođe do toga, onda je jedina opcija, donekle slična Telenoru- mts banka.

Mozda zadrze kratko vreme ali ce posle imati jedisntvenu ponudu, dakle ne posebno sber i ex-TB.

Juce sam prvi put koristio karticu za online kupovinu, uplatio dopunu za telefon u inostranstvo. Dopuna poslata normalno sve ok, u TB aplikaciji stoji Transakcija na cekanju, i vidim da imam propusten poziv iz TB, jel zovu da provere ili sta?

Ne, verovatno sasvim slucajno te zvali da ponude kredit, kreditnu karticu ili nesto slicno.
Sem ako nije neka bas sumnjiva transakcija. Nema veze sa time sto je trans. na cekanju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno