Звучи надреално,као приватни виртуелни асистент.Pre par dana plaćam kaznu za saobraćajni prekršaj, mislim da je bila subota noć, i sudske troškove.
U ponedeljak dobijem ujutru poruku da je transakcija odobrena, a posle 2 sata stiže nova poruka da je stigla uplata na račun.
Bacim pogled na tel i produžim (bio u vožnji), posle 5 min zove lik i predstavlja se da je iz TB, kaže da je novac vraćen na račun tj uplata nije prošla zbog neispravnog poziva na br. Momak bio ljubazan, pitao šta je u pitanju, prešli zajedno broj po broj, baš sam se prijatno iznenadio! [emoji106]
Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Sve banke to rade za javna preduzeca, tj. ako se vrati uplata, zovu.Звучи надреално,као приватни виртуелни асистент.Хајд` што помогну кад их зовеш и то тражиш од њих,али да се сами јављају и надгледају и скенирају уживо све уплате и неправилности,то је за тужбу.
Pa imas novac, tebi sigurno treba jos novcaJa kad uplatim pare na racun, isti dan zovu i nude kredit... par puta se to desilo
koliko vremena treba da prodje da stigne telenor debit kartica? nisam slusao zenu u telenoru kada je objasnjavala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari