Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel probao neko da li radi račun na klik za Beogrid račune pošto i on pripada SBB-u ?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Pa i total tv pripada sbb-u pa su napravili poseban nalog za plaćanje

A sve to zbog posebnog poziva na broj koji stoji u računu.

Isto važi i za Beogrid

Pre par dana plaćam kaznu za saobraćajni prekršaj, mislim da je bila subota noć, i sudske troškove.
U ponedeljak dobijem ujutru poruku da je transakcija odobrena, a posle 2 sata stiže nova poruka da je stigla uplata na račun.
Bacim pogled na tel i produžim (bio u vožnji), posle 5 min zove lik i predstavlja se da je iz TB, kaže da je novac vraćen na račun tj uplata nije prošla zbog neispravnog poziva na br. Momak bio ljubazan, pitao šta je u pitanju, prešli zajedno broj po broj, baš sam se prijatno iznenadio! [emoji106]

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Ajde da priznaju koji su ti u ovoj temi a zaposleni u TB? :)

Ako uzimam na aliju i ebay nesto uvek ostavim da je valuta dolar. E sad dal mi je bolje da u menjacnici kupim dolare ili da imam dinare pa da ono samo pretvori? Sta mi je isplativije ili je isto?

Pre par dana plaćam kaznu za saobraćajni prekršaj, mislim da je bila subota noć, i sudske troškove.
U ponedeljak dobijem ujutru poruku da je transakcija odobrena, a posle 2 sata stiže nova poruka da je stigla uplata na račun.
Bacim pogled na tel i produžim (bio u vožnji), posle 5 min zove lik i predstavlja se da je iz TB, kaže da je novac vraćen na račun tj uplata nije prošla zbog neispravnog poziva na br. Momak bio ljubazan, pitao šta je u pitanju, prešli zajedno broj po broj, baš sam se prijatno iznenadio! [emoji106]

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока
Звучи надреално,као приватни виртуелни асистент.:)Хајд` што помогну кад их зовеш и то тражиш од њих,али да се сами јављају и надгледају и скенирају уживо све уплате и неправилности,то је за тужбу.

Ja kad uplatim pare na racun, isti dan zovu i nude kredit... par puta se to desilo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Звучи надреално,као приватни виртуелни асистент.:)Хајд` што помогну кад их зовеш и то тражиш од њих,али да се сами јављају и надгледају и скенирају уживо све уплате и неправилности,то је за тужбу.
Sve banke to rade za javna preduzeca, tj. ako se vrati uplata, zovu.
Meni je za nepoverovati, jednom sam greskom preko RF uplatio 100din Infostanu (hteo da isprobam nesto u eBankingu, ali ne trazi uopste potvrdu,samo OK za predefinisane naloge), zvali kroz pola sata iz RF, jer ih je zvao Infostan da je greskom im uplaceno :) (stari poziv na broj)

Ja kad uplatim pare na racun, isti dan zovu i nude kredit... par puta se to desilo
Pa imas novac, tebi sigurno treba jos novca :p

Da li neko zna da li preko TB mogu da se placaju racuni prema Telekomu Srbija preko trajnog naloga?

koliko vremena treba da prodje da stigne telenor debit kartica? nisam slusao zenu u telenoru kada je objasnjavala :D

Ako je i dalje zastoj u izradi istih, oko mesec dana...

koliko vremena treba da prodje da stigne telenor debit kartica? nisam slusao zenu u telenoru kada je objasnjavala :D

Ja sam u Telenor prodavnici 3. aprila potpisao ugovor, 7. aprila sam dobio poruku na TB aplikaciji da je kartica poslata na adresu, i jos uvek nije stigla. Radnik u telenor prodavnici mi rece oko 10 dana treba, tako da ce to biti to...

Ja sam zahtev podneo u ponedeljak, pred zatvaranje. U subotu mi je stiglo obaveštenje da je poslata a stigla je u ponedeljak.
Iznenadio sam se da je tako brzo ispalo.
To je bilo pre nekih mesec dana.

Nebitno stigne mi danas poruka da je kartica poslata, ja dodjem kuci i pogledam u sanduce ono stoji pismo telenor banke. Ok, 8 dana.

Super, znaci sad ide kao i na pocetku. Bio je zastoj u izradi

Da li je neko imao iskustva sa Adsense isplatama preko TB?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da li je kome stizao racun (na klik) za struju (EPS Beograd)? Uredno mi je stigao na kucnu adresu a nema ga u aplikaciji, dosli infostan i sbb. Doduse proslog mjeseca ne sjecam se bjese li sredinom ili krajem mi je stigao racun za EPS sa iznosom 0 pa ne znam jel zabagovalo sta ili samo kasni, zbog popusta volim da sam redovan iako je mizeran ali bolje nego nista...

EPS stize 20. za Klik.
Nama su ovog meseca pisali 0din prvo, jer kao "nisu mogli uci", ali vec je dosao pravi racun (papirni, Klik nece jos)

Inace, j***m im sve za Klik.... kada vec rade EDB i Infostan, zasto ne umeju da provere da li je pravi model 11/97 poziv, a ne da vec 6 meseci ne mogu da registrujem Klik za jedan racun :D

Znaci tako, hvala :) cekam do 20. da ne placam sad regularnim putem i sa provizijom (starter paket)

Sta su ove transakcije na cekanju i koliko dugo to stoji tako. Koliko treba paypalu da vrati pare od verifikacije i dal ih vraca u balans na paypal ili na karticu?

Transakcija na čekanju - platio si pa se čeka da se proknjiži.
Paypal vraća pare brzo, za par dana, meni su vratili posle 3 dana. Vraća se na TB račun a ne na PP balans.

Jel bolja varijanta platu primati preko TB-a ili recimo Intese?
Odrzavanje je po 300 kinti za oba,e sad gde se vise dobija je pitanje? ;)
Preko TB-a vezano za osiguranje koliko skontah je do 30 dana,nije celu godinu,a kako je preko Intese?
Taj deo mi nije jasan pa ako moze neko da pojasni ko je detaljnije to prostudirao? ;)

Kupujem od člana sa foruma komponentu.

Imam TB Starter, član ima račun kod Komecijalne banke.

Šta da upišem, 290?

LYvRdDt.png

07s78Jy.png

v3Vtkpp.png

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno