Cao svima,
Imam jedno pitanjce.. Imam neka parice na Cex-u i hteo sam da ih povucem na racun. Kad ne lezi vraze, ne moze vise master card.. Ok, nadjem visu i popunim sve za povlacenje i cekam da mi posalju 2FA code, pise da su mi poslali, a meni nije stigao. Kada sam registrovao nov karticu, uredno mi je stigao SMS.. Kada su mi poslali 2FA code, pise da su mi poslali na broj +381 060 ?!
Treba valjda +381 60 ?
A stigao mi je SMS kad sam uneo novu karticu..
Pisao sam podrsci, medjutim botovska posla, ne zarezuju me ni za suvu sljivu..
AKo moze neka pomoc, hvala unapred.
Hvala, poslao sam im mail pa cemo da vidimo. Malo je bizarna situacija, kako mozes da dobijes sms za jednu stvar a za drugu ne?Za direktnu podršku mail-om probaj [email protected] iako su rekli da su zbog prevelikog opterećenja mutirali taj mail poslednji put kad sam ih kontaktirao ipak su mi se javili. Nadam se da ćeš imati sreće i rešiti problem.
Imam na Trezoru neki BTC jos od pre nekoliko godina. Na dve adrese. Obe pocinju na 3.
Hteo bih da prebacim kripto na moj nalog na Cex-u.
Nisam upucen da li su ove adrese validne, jer mislim da se u medjuvremenu nesto po tom pitanju menjalo.
U stvari, potreban mi je savet kako da prebacim BTC na Cex a da ne zabrljam nesto.
Izvinite ako je glupo pitanje i hvala za pomoc.
sta je najbolja i najpovoljnija opcija.
Citao sam sad neke postove u temi za povlacenje kriptovaluta. Da li bi mi preporucio ovu varijantu ili mozda povlacenje sa binanca na advcash, inace imam mastercard u otp banci? Hvala.@darkoj89 možeš i PostExpressom sve to da razmeniš sa njima, da se ne cimaš do drugog grada...
Kontaktirao sam support pre nekoliko meseci sa istim pitanjem i odgor je bio da kartica na koju povlačim novac mora da je na isto ime kao i vlasnik cex naloga.Jel mogu na cex-u da povucem novac sa VISA karticu koja nije identicna sa ime cex naloga ?
malo mi je nejasno kako sa coinpaymentsa da prebacim to na binance, na coinpaymentsu se spominje i novi i stari nacin brooja novcanika, i neki TAG,a na binance neki MEMO....Pa ides na Binance i samo prodas za drugu valutu ili USDT.
A sto ECD uslovljava...smesni su.
Kontaktirao sam support pre nekoliko meseci sa istim pitanjem i odgor je bio da kartica na koju povlačim novac mora da je na isto ime kao i vlasnik cex naloga.
Ja sam samo preneo šta je meni support rekao jer sam ih isto pitao dal mogu da dodam bratovu karticu na moj nalog i dobio odgovor koji sam podelio ovde.Cudno, jedino ako nisu nesto novo uveli, mada svakako moze da se pokusa da se doda druga kartica. Brat i ja smo godinama imali 1 cexio nalog sa 2 mastercard kartice.
Evo da prikačim i screenshot odgovora:Ja sam samo preneo šta je meni support rekao jer sam ih isto pitao dal mogu da dodam bratovu karticu na moj nalog i dobio odgovor koji sam podelio ovde.
Cudno, jedino ako nisu nesto novo uveli, mada svakako moze da se pokusa da se doda druga kartica. Brat i ja smo godinama imali 1 cexio nalog sa 2 mastercard kartice.
odakle ti ideja da možeš na njima menjati za kaš?Kakve su ove decentralizovane menjacnice sa DEPOSIT i WITHDRAWL po pitanju restrikcija bankovnih kartica za Srbiju, Kosovo i region ? Na primer PANCAKESWAP, UNISWAP i jos neke decentralizovane. Ima li neko iskustva ? Hvala vam sto delite iskustva i pomazete !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari